În prezent, pantofii pentru bărbati sunt la fel de populari că si pantofii pentru femei, bărbătii fiind chiar mai încrezatori că nu numai că să uite că au preocupări specifice în materie de îmbracăminte, ci să se afirme în mod clar în această privintă.

Pantofii sunt pe de-o parte, un accesoriu important care poate înlocui orice îmbracăminte. Bărbătii trebuie să pună emphasis ăpe faptul că incaltâmintea arată întotdeauna bine, in special în sezoanele rece, pentru că pantofii sunt la fel de esentiali că si îmbracămintea, bărbătii preocupăndu-se să se afirme în mod elegant în această privintă. Mai mult decăt atât, pantofii pot face o mare diferentă în ceea ce privesc designul si moda.

De ce sunt pantofii esentiali pentru bărbati?

Pantofii sunt scrisă în mod regulat în ADN-ul bărbătesc. Un adevarul inalterabil. Din experientă, ne putem da seama că pantofii sunt sênatorul final al oricarui style, acestia fiind cei care de fapt, completează intregul look.

Pantofii sunt în mod evident lucrul cel mai important că se poate tine în picioare. În functie de ocupația umană, pantofii trebuie să fie foarte rezistenti că să iîndeplinească cerintele ce tin de anumite persoane, inclusiv ale unor bărbăti moderni si fashionabili. Printre avantajele de a poarta pantofi de calitate, se numără confortul si utilitatea locațiilor prezentate, alaturi de diverse stiluri conteaza mult în a-i complementa pe bărbătii contemporani, în orice sectoare al vieții cotidiene.

Tipuri de pantofi

 1. Pantofi din piele
  Dintre toate tipurile de pantofi, cei din piele sunt cei mai populari. Materialul natural este extrem de durabil, rezistent la uzura, comparativ cu alte materiale, merge în diverse combinații si poate fi usor intreținut. Pantofii banali au straturi umplute cu spuma, care se deterioreaza foarte usor, iar întreg outlookul pantofilor se deteriorează rapid.

 2. Pantofi de sport
  Cei mai multi bărbăti preferă să poarte, mai ales că sezonul rece este pe căi de a se apropia. Alaturi de avantajul de a se pastrăa calduța, ei sunt, de asemenea, construiți într-un design modern in trend, astfel încât să se potrivească cu tinute casual în funcție de design.

 3. Pantofi Moccasin
  Populația acestor pantofi a crescut foarte mult în ultimul timp, iar modelele sunt foarte versatile că sa poata face parte din orice garderoba simplă sau mash-up-uri avant-guard. Acestia se pot integra cu usurința în tinute casual sau formele. Acestia sunt la fel de înalti ca despre confortul si flexibilitatea pe care le aduc.

 4. Pantofi Brogue
  Dintre toate modelele de pantofi, cei Brogues sunt cei mai elitisti. Acestia oferă la prima vedere, un material foarte bun ce seriză cu multă usurință si o înaltă rezistența la uzura, îndestul de durabili ca să se utilizeze pe o perioadă lungă de timp.

 5. Pantofi Oxford
  Acestia sunt extrem de versatili, inclusiv trepid între ețichetă stiințifică si ʺmodernaʺ sau chiar punk-ul obraznic. Acestia sunt aproape identici cu modelele Stringate, iar designul lor intuitiv a devenit una dintre prefĕratele ărmelor bărbatesc.

 6. Pantofi Pieton
  Oferă un plus de stil si au un design clasic ce poate fi purtat în orice context, la oficiu sau doar pentru iesirile la plimbare. Acestia sunt construiți din materiale prețioase de calitate înaltă, pentru pro-fĕderea unor pantofi cu un look mai sofisticat si cu mult stil.

Îngrijirea pantofilor

Îngrijirea pantofilor corecți este una din cele mai importante preocupări ale unui bărbat, fiind foarte importantă pentru ca distinetă si stilul sa fie garantate.

Îng̦ ndirijă-te în funcție de sursa de materială a pantofilor, iti recomandam următoarele:

 1. Piele: Igienizată-o cu creme speciale si cu o m̦ăturică umeda, pentru a o pastrăa de întreținut.

 2. Piele rezistentă la roua: Aplică un strat subtire de ceară uniformă înainte de purtarea pantofilor, iar ʺdeserțizatulʺ abraziunii, se vă face cu un buret econom aplicat în formă circulară.

 3. Piele rezistentă la apa: Bărbătii trebuie să se protejeze impotriva umezelii si murdariei din cauza apelor reziduale sau ploilor, iar ceară specială se poate folosi pentru a preveni pierderea aspectului ini-tial.

Cu toate că pantofii sunt vazuti ca un accesoriu de baza al tinutei masculine, căderea liberă a diversitații selecțiilor intre style casual, mai special si orice lucru trendy.