Livingul este una dintre camerele esentiale dintr-o casa, acolo unde oamenii se intalnesc pentru a se relaxa in compania celor dragi si a se bucura de confortul oricarei stari de spirit si dorinte. Fiind locul de intalnire al familiei si locul in care parintii se relaxeaza in fata televizorului, livingul se adapteaza preferintelor in ceea ce priveste mediul, pentru a crea un loc de relaxare si de vacanta de la lumea de care lasati in spate. Atunci cand vine vorba de decorarea peisajului ideal, viata este usor de creat cu piesele potrivite si cu tehnici proaste.

Iata cateva idei pentru a crea un living de vis care sa se potriveasca stilului si personalitatii tale.

  1. Alegeti un motivul central

Identificati elementul-cheie al livingului si realizati stilul pe baza acestui element. Acesta ar putea fi o piesa de mobilier confortabila, un plan de culori special, o platforma simbolica sau chiar o tema despre culoare sau natura umana. Cautati sa decorati si sa schimbati elementele sale centrale in functie de interesele si preferintele dvs.

  1. Fiti creativi cu culoarea

Stilul si perspectiva viitorului living vin prin jocul si combinarea culorilor. Nu va limitati la culori neutre sau standard. Introduceti diverse tooluri mai intunecate, care sa mearga cu tendintele modei si sa aduca un sentiment de calmitate si rafinament asupra locuintei. Puteti, de asemenea, sa experimentati cu piese mai audente sau mai intense ale schemei de culoare, cum ar fi un covor sau accesorii decorative, pentru a adauga un pic de energie si spirit viu.

  1. Imbinati materialele

Aducerea unei texturi neobisnuite si a materialului natural vor adauga farmec si resortul vontate. Bucurati-va de privelistea si nuanta imbinarii lemnului, a metalului si a pietrei, adaugand o varietate de caracteristici si accentul exact pe care il doriti pentru locul. Alegeti piese interesante, cum ar fi vase de mana sau suporturi de tehnici.

  1. Spatiul ergonomic

Vorbiti cu persoanele care locuiesc in casa pentru a gasi piese care sa se potriveasca nevoilor lor de actionare si confort. Smart furniture joaca un rol esential in productivitate si bunastare, si chiar va ofera un spatiu vizual amenajat si relaxant pe tot parcursul zilei.

  1. Sala deschisa

O sala deschisa poate aduce un sentiment de sapa si rafinament intr-o camera inchisa. Orice tipuri de mobile privind, panouri acustice, pereti spaletati sau chiar tavane intalnite pot oferi inspiratie, transformand complet imaginea si functionarea fiecarui interior.

  1. Covoare si jaluzele

Adaugati covoare confortabile si jaluzele placate, care vor atrage noi culori, forme si texturi. Acestea sunt, de asemenea, un mediu eficient pentru ascunderea lumiontului exterior, dar cu putine costuri.

  1. Forme geometrice

Accentuati suprafata si solutia vizuala a livingului prin folosirea formelor geometrice. Buclucul acestor elemente poate determina si amplifica vizual spatiul, prezentand bine vedecel si mai multe tehnici in cadrul unei singure camere.

  1. Aducerea naturii in interior

Aducerea naturii la interiorul locuintei poate readuce senzatia de optimism si inspiratie. Naturaleaza majoritatea camere si amenajarile existente prin incorporarea plantelor la intervaluri regulate, determinata distanta intre piesele din locuinta. Pe langa adaugarea de elemente decorative, adoptati plante care furnizeaza o atmosfera confortabila. Trecerea de la un stil modern la unul mai putin conventional, inaripat printr-o gradina in interior, va aduce reale usurinta inecuformatia interioara.

  1. Accentuati cu piese unicate

Orice piesa de mobilier poate adauga farmec si atractivitate in incapere, ceea ce face ca obiectele decorative sa atraga privirea. Alegeti piese precum candelabre de sticla sau ornamente metalice, care se potrivesc perfect stilului dvs. si care sunt asemanatoare cu ranmanul elegant al livingului.

Indiferent ce isi doreste locuitorul in Livingul ideal, trebuie sa constatati peisajul, sa cautati piesele potrivite si sa cumparati ceea ce va face sa va simtiti cel mai confortabil. Cu elementele adecvate, personalitatea si stilul dvs. pot crea o atmosfera noua in care sa poata sa experimenteze si sa se relaxeze. O astfel de locuinta poate fi creata in aproximativ un an cu ajutorul acestor tehnici si, daca se tine cont de tendintele actuale, poate fi un mediu remarcabil si modern de relaxare si productivitate.