Cu toate că toate laptopurile din lume comercializate conțin majoritatea acelorași piețe și caracteristici hardware, există o mulțime de caracteristici care pot ajuta la alegerea unui laptop perfect pentru tine în 2020. Așadar vom descrie în acest articol cele mai bune laptopuri din lume pe care le veți găsi la noi in magazin precum și opțiunile pe care le aveți ca să vă hotărâți ce sunt cele mai bune laptopuri adaptate nevoilor dumneavoastră.

Tipuri de laptopuri

Cel mai bine este să începi prin a decide ce tip de laptop ai nevoie pentru a face ceea ce ai de făcut. Ca să-ți faci mai ușor decizia, iată câteva tipuri de laptopuri din care să alegi:

 • Laptopuri standard: Laptopurile standare sunt cea mai bună alegere pentru toți cei care își doresc un echilibru între performanță și preț. Acestea sunt echipate cu un design robust care se pretează în mod excelent pentru birou și sunt adesea echipate cu dimensiuni standard pentru plasarea pe birou și călătorii.

 • Ultrabook-uri & Laptopuri Subțiri și Ușoare: Ultrabook-urile si laptopurile subțiri și ușoare sunt adeseori prima opțiune pentru călătorii frecvente. Acestea sunt proiectate să fie portabile și ușor de transportat, însă sunt adesea mai puțin puternice decât laptopurile standard.

 • Convertibile și 2 în 1: Convertibilele și laptopurile 2 în 1 sunt de obicei optiuni mai potrivite pentru călătorii. Acestea sunt adesea echipate cu un ecran poziționat cu anumite centuri, astfel încât să se poată transforma ușor într-o tabletă. Ele conțin însă și mai puțină performanță decât laptopurile standard, deoarece sunt construite mai subțiri și mai ușoare pentru facilitarea transportului.

Cumpara un laptop nou

După ce ai ales tipul laptopului potrivit, ia în considerare aceste detalii atunci când îl cumperi:

 • Prima – ar trebui să te uiți la ecrane. Caracteristicile panelului LCD sunt foarte importante pentru experiența cu laptopul. Rezoluția si luminozitatea sunt detaliile importante, iar dacă dorești mai multă diagonala, găsești modele de 17 inci în magazine. Poți de asemenea să te uiți mai îndeaproape la detaliile hardware, cum ar fi procesorul, memorie RAM și spațiul de stocare, pentru a vedea care este specificația cea mai potrivită nevoilor tale.

 • A doua – împachetarea și bateria. Graba nu e binevenită aici, deoarece laptopurile ar trebui să aibă suficientă rezistență pentru a fi tratate în mod adecvat. Bateria este, de asemenea, foarte importantă, deoarece ține laptopul încărcat atunci când însă nu sunt alimentare disponibile în preajmă.

 • A treia – designul și conectivitatea. Mașinile de astăzi sunt foarte frumoase și se pot potrivi cu stilul tău, iar conectivitatea include USB-uri, audio, Display port-uri sau Wi-Fi pentru a fi conectat la rețele fără fir.

Cele mai bune laptopuri din 2020

Din aceste avantaje și caracteristici pe care le-am descris mai înainte, iată costul celor mai bune laptopuri din lume pe care le veți găsi la noi in magazin în 2020:

 1. HP Notebook 15a-du0039nq
  HP Notebook 15a-du0039nq este cel mai bun laptop in 2020. Este o alegere excelentă dacă sunteți alergici la prețuri înalte. Acest laptop are un ecran de 15 inci care oferă o rezoluție HD și o baterie excelentă care durează până la 8 ore odată încărcată complet.

 2. Apple MacBook Air
  Apple MacBook Air este ultimul laptop din seria MacBook Air. Este încorporat cu 8GB de RAM și un procesor quad-core Intel Core i5. Acesta are, de asemenea, un ecran Retina cu diagonala de 13 inci si o baterie excelenta care asigură economii mari de energie și ore întregi de netulburat.

 3. Dell XPS 15 7590
  Dell XPS 15 7590 este un laptop de top designat pentru cei care au nevoie de performanțe de înaltă calitate. Caracteristicile includ un procesor Intel Core i9, placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1650 și o baterie cu o autonomie excelentă de aproximativ 7 ore.

 4. Asus ZenBook 14 UM431DA-AM026T
  Asus ZenBook 14 UM431DA-AM026T este unul dintre cele mai subțiri și ușoare laptopuri existente, iar designul său modern este completat de opțiunea cu ecran rotativ ErgoLift. Caracteristicile includ un procesor AMD Ryzen 5 3500U, 8GB de RAM și un ecran de 14 inci. Bateria este de asemenea foarte bună și te ține peste 8 ore.

În concluzie, dacă îți plac combinația perfectă de performanță, portabilitate și preț, există multe laptopuri care să le abordeze pe fiecare. Iată costul celor mai bune laptopuri din lume pe care le veți găsi la noi in magazin în 2020:

 1. HP Notebook 15a-du0039nq
 2. Apple MacBook Air
 3. Dell XPS 15 7590
 4. Asus ZenBook 14 UM431DA-AM026T