Felicitarile haioase rămân o modalitate amuzantă de a arăta dragostea şi de a marca momente speciale. Aceste felicitări pot fi sub formă de poezii, citate şi imagini cu animale haioase. Cele mai populare felicitări haioase sunt cele ce includ o combinaţie de imagini amuzante şi vorbe inteligente. Acestea pot să transforme un mesaj obişnuit în unul special.

Felicitările haioase cu animale, în special, sunt adesea amuzante, dulci şi uşor de trimis. Deşi nu-ţi insuflă jocuri de cuvinte complicate sau metafore, reusesc încă să emane emoţia corectă. Iată o listă cu 15 felicitări haioase cu animale care sunt potrivite pentru diferite evenimente speciale:

 1. „Pisicuţo, să ştii c-am găsit ceva extraordinar. A venit un an nou, neînsoţit de vinovăţii vechi! La mulţi ani!”

 2. „Fericită ziua ta specială! Ca măgarul,nu coase pe liota ta, ia totul ca pe un pod!”

 3. „Fie ca acest an să fie ca o vacilă; Să umpli energie şi curaj! La mulţi ani!”

 4. „Îmi pare rău că nu pot să-ţi dau o oaie în loc de felicitări, aşa că îţi urez să fii fericit la fel de mult ca vaca! La mulţi ani!”

 5. „Tuturor veselor broaşte-ţestoase, nu-i lăsa lenea vătămătoare. Dă la o parte stresul şi fericirea s-o iei! La mulţi ani!”

 6. „Să urli de fericire ca ursul cadou primit. La mulţi ani!”

 7. „Acesta e un vechi proverb de lei: Cine învaţă de la greşeli, nu se mai aliniază la coadă. La mulţi ani!”

 8. „Aparent, oamenii sunt cei mai inteligenţi, dar eu îţi urez ca anul acesta să fii ca panda-prea harnic pentru lene! La mulţi ani!”

 9. „Lasa-i pe alţii să fie hipioţi! Tu să fii ca girafa-potrivit la întrebare! La mulţi ani!”

 10. „Fericirea intotdeauna reuşeşte! Fă ca maimuţele să afle asta şi bine dispus anul acesta vei fi! La mulţi ani!”

 11. „Căţelul meu cel mic de obicei se ascunde de câine. Lasă-ţi visele să crească, să nu poată fi prinse! La mulţi ani!”

 12. „Sărbătorile sunt magice şi surprizele le întâmpină. Ca şoareciile să fii mereu pregătit şi gata de plimbare! La mulţi ani!”

 13. „Fie ca acest an să îţi aducă noroc, aşa cum bufniţele aduc aşteptarea unui nou-venit. La mulţi ani!”

 14. „Lepădăturile de broască-ştie-tot: răspunsurile se împlinesc mai rapid atunci când visăm mai mult. La mulţi ani!”

 15. „Să lupţi ca un leu pentru a obţine lucrurile dorite! La mulţi ani!”

Originea şi Folosirea Felicitarilor haioase cu animale

În multe culturi, proprietăţile şi trăsăturile animale sunt cele asociate cu lumea mitologică, astfel încât acestea sunt frecvent puse în corelaţie cu anumite emoţii umane. Metaphorical şi sentimental, animalele sunt folosite în proverbe şi citate, în calitate de simboluri ce reuşesc să capteze mulţi din sentimentele vii ale fiinţei umane.

Dialogul cu animalele de asemenea S-a prăbuşit destul de frecvent în felicitări, îndeosebi începând cu secolul al XVIII-lea. Acest lucru se datorează faptului că, în ciuda simpleţii lor, animalele prezintă o imagine amuzantă şi destul de descriptivă pentru a încorpora intenţia sau un mesaj dintr-o felicitare.

În prezent, felicitările haioase cu animale se bucură de o popularitate foarte mare. Acestea sunt folosite pentru a transmite toate felurile de mesaje. Cele mai populare exemple sunt felicitările educative, motivate, intelectuale, familiale şi romantice. În acelaşi timp, zâmbetul aferent poate fi folosit pentru a însoţi orice fel de dar şi pentru a face o multime de lucruri sa fie mai distractiv de primit.

O Utilizare Nelimitată a Felicitărilor haioase cu animale

Una dintre cele mai speciale lucruri la felicitările haioase cu animale este faptul că acestea pot fi folosite pentru orice eveniment sau ocazie. Acestea sunt o modalitate amuzantă şi inovativă de a marca orice laic sau eveniment religios. De asemenea, pot fi utilizate în momente de deces sau chiar în evenimentele executivii.

Mai mult, lumea căutatează adesea felicitări haioase cu animale pentru femei, dar şi pentru bărbaţi. De fapt, acestea sunt potrivite pentru toate vârstele.