Barbatii sunt in general diferiti si se potrivesc cu diverse tipuri de femei care sa le satisfaca nevoile si aspiratiile. Insa, asta nu inseamna ca nu exista o categorie de femei pe care barbatii pur si simplu le urasc si le evita prin orice mijloace.

Stilul de viata modern ne ofera o multime de calculatoare si telefoane, folosite atat pentru interese personale, cat si pentru relatii. Acestea ne ajuta sa intalnim persoane din toate categoriile, stabilirea unei relații cu una dintre aceste persoane fiind ulterior alegerea lui.

Cu toate acestea, exista anumite persoane de sex feminin pe care barbatii pur si simplu le urasc si nu sunt dispusi sa ia in considerare sau sa le sacrifice pentru o relatie. Aceste femei pot fi clasificate in diferite tipuri si pot avea variedatele lor motive, toate explicate mai jos.

I. Femeile nehotarate

Femeile care nu au hotarat o actiune specifice sau nu pun suficient de mult accent fiind ratacitoare si nehotarate il fac pe barbat sa simta ca a pus prea multa incredere in persoana lor, realizand ca este incapabil de a lua Decizii rapide si clare. In plus, acest tip de femei este inestetici pentru barbati, care doresc sa ia decizii rapide si sa stea cu ele independent.

A. Femeile prea extreme

Acestea sunt femeile care isi fac prea multe griji si infuzioneaza drama in orice relatie. Aceste femei nu accepta criticile celuilalt si se concep in relatia lor. In plus, astfel de femei doresc sa controleze acțiunile celui de-al doilea, fara sa ii lase liberitate sau sa respecte opinia lui. Acest lucru ii frustreaza pe barbatii care doresc sa aiba libertate si sa fie capabili sa se implice in decizii cu privire la felul in care vor trăi, lucru care poate ramâne imposibil pentru cei care sunt implicati cu aceste tipuri de femei.

B. Femeile prea dependente

Exista femei care depind prea mult de celalalt atunci cand vine vorba de relatiile lor, ceea ce poate fi frustrant pentru barbatii care se confrunta zilnic cu aceasta dependenta. Aceste femei asteapta sa fie perfect intretinute si daca relatia lor nu mai este perfecta, se simt ca un esec pentru ei. Acest lucru le face pe aceste femei sa fie jignite usor si ii face pe barbati sa se simta vinovati pentru orice actiune pe care o iau.

C. Femeile care sunt foarte posesive

Acestea sunt femeile care exagereaza foarte mult atunci cand vine vorba de posesivitatea lor. Acest lucru il face pe barbat sa se simta in permanenta controlat si constrans. Acestea sunt femeile care vad lucruri rautacioase in tot ce face si se simt amenintate atunci cand face ceva fara acordul ei. Acest lucru il face pe barbat sa dea inapoi de la el, intrebandu-se daca merita sa faca nimic altceva in afara de ce vrea ea.

D. Femeile înțelepte

Acestea sunt femeile care sunt prea stiitoare și sfioase atunci cand vine vorba de intalnirile lor. Acest lucru le face sa se simta incomod in companie si ii face sa se simta ei ca partenerii lor nu au respect pentru ei sau citirea lor. Acest lucru provoaca disconfort si ii determina pe barbat sa se gândeasca de doua ori atunci cand ia în considerare intalnirile si sa se abtina de la urmatoarea intalnire.

E. Femeile prea grijulii

Exista femei care iau prea multa grija atunci cand vine vorba de orice miscare a partenerului lor, lucru care poate fi extrem de stresant. Acestea sunt femeile care vor ca partenerul lor sa faca fiecare lucru in mod perfect și la timp prestabilit. Acest lucru poate fi deranjant pentru barbatii care vor sa nu fie limitati si vor sa se plimbe cu schimbari frecvente.

Barbatii sunt in general diferiti si se potrivesc cu diferite tipuri de femei care sa ii satisfaca nevoile si aspiratiile lor. Cu toate acestea, exista anumite tipuri de femei pe care barbatii pur si simplu le urasc si le evita prin orice mijloace: femeile nehotarate, femeile prea extreme, femeile prea dependente, femeile foarte posesive, femeile prea înțelepte și femeile prea grijulii.