Costumele de baie sunt adesea considerate aspectele cele mai importante ale unei sedinte foto pe plajă sau al sezonului de vară, dar pentru multe femei au a devenit un subiect extrem de sensibil. Regulile de moda de astăzi, deseori dictate de mass media și cele mai populare trenduri, pot fi îngrozitor de dure cu femeile care nu încadreaza anumite standarde. 

Cu toate acestea, mulți producători și designeri inteligenți au început să-și îndrepte atenția spre tăierea și articolarea produselor pentru a se potrivi corpului și a manifesta feminitatea și stilul unei femei plus size distincte. În această privință, costumele de baie pot veni în mai multe forme și forme și sunt cel mai bun prieten al unei plinute.

Iată cum costumele de baie pot avantaja femeile plinute in vara aceasta:

1. Corectarea proporțiilor corporale

Echipa de designeri inteligenți folosește tăieri și un articulare pentru a corecta proporțiile corporale ale unei femei plus size. Costumele ce accentuează talia și modele precum halter-ul și croiala în “V” se potrivesc cu forma corpului feminin zvelte, oferind îmbunătățiri estetice ale proporțiilor corpului femeii plus size. De asemenea, costumele de baie cu cusătură și tăieturi ample sunt cele mai indicate pentru plinute, datorită cicatricilor de compresie.

2. Selectarea materialelor și a culorilor

Materialele și culorile selectate sunt foarte importante pentru produsele de baie plus size. Modelele cu buline, fundele și marimea florii nu sunt neaparat o recomandare. În schimb, se recomandă blaturi solide, precum culorile neutre și albastru inchis, care sunt recunoscute pentru a ascunde și minimaliza anumite zone de pe oricare plus size corp.

3. Ținute combinate

Designerii și oamenii de modă sunt înțelepți atunci când vine vorba de tendințele acestui sezon. Compatibil cu ceea ce se potrivește unei femei plus size, îmbrăcămintea completă poate ajuta plinuta să arate și să simtă bine. Este recomandat ca femeia plinuta sa poarte un top sau halat peste costumul de baie (atâta timp cât acesta este selecționați ținând cont de regulile de mai sus), împreună cu o pereche de pantaloni scurți care combină cu costumul de baie și o pereche de ochelari de soare. Bikini-urile sau costumele de baie intregi au aceeași funcționalitate, este pur și simplu o alegere individuala a modelelor preferate.

4. Corectarea proporțiilor bustului

Articolele de costum de baie destinate femeilor plinute au ca valoare adaugată și corectarea erorilor de proporție ale bustului. Unele modele sunt echipate cu cârlige, țesături elastice sau alte piese pentru sustinerea bustului, dar acestea sunt disponibile numai la nivel local. Exista, de asemenea, o alternativa mai comoda si mai ieftina: modelele cu insertii de suport din pluta. Aceste cartușe moderne se integrează perfect într-o gaură specială făcută în material și sunt adaptate la dimensiunea bustului unei femei plinute.

5. Compunerea și modul de purtare

Modelele de costume de baie destinate plinutelor sunt disponibile în diverse forme și forme: mulaje cu țesături elastice, ținute intregi și bikini. Fiecare ai parte are nevoie de o selectare rapida, deoarece fiecare una dintre ele se potrivește cu corpul unei femei plinute și modelele personale preferate. Mai mult, femeile plus size sa stie pana la ordine cum sa poarte un costum de baie: dacă acesta este prea scurt, poate că este cazul să se opteze pentru un șort sau un cămaș de baie.

6. Beneficii și avantaje

În ciuda sentimentului de stres și disconfort cauzat de această nevoie urgentă, costumele de baie au în întreaga lor diversitate o mulțime de avantaje percepute și niciunele nu sunt suficient de subtili. Unele beneficii minunate pot fi enumerate mai jos:

• Conturarea corpului și relevarea caracteristicilor feminine – Costumele de baie pot oferi o imagine modernă modelului feminin prin accentuarea și modelarea de femeie.

• Rezolvarea problemei greutății – Obiectivul principal al unei costumatii de baie destinate à unei femei plus size este de a rezolva problema greutatii. Acest lucru se poate face prin îmbunătățirea proporțiilor corporale prin selecționarea proiectului care corespunde formei corpului.

• Atingerea unui nivel ridicat de confort – În primul rând, confortul este cheia îmbrăcămintei plus size de baie. Nu-ti fie teama sa-ti gasesti costumele cele mai la indemana si cele mai comode pentru corpul tau.

• Efecte estetice – îmbunătățirea esteticii corpului într-un costum de baie destinat unei femei plus size ofera aceleasi efecte cum obține orice alta atunci când motiveta sa se îmbrace.