Sandalele cu platforma au redevenit populara in randul fashionistelor si sunt una dintre cele mai versatil opituni de incaltaminte de vara. Acestea ofera o fantezie de optiuni de materiale si modele. Majoritatea persoanelor indraznesc sa realizeze hair-up si look-uri fashion, cu ajutorul sandalelor cu platforma. Nimic nu se compara cu atractia moderna si indrazneata oferita de platformele inalte.

Sandalele cu platforma nu sunt doar tapitate, ci pot fi mai degraba carved si ornameneted – oferind stiluri extrem de diverse. De la sandalele prezervative pana la sandalele stilate si perforate, aceasta optiune de incaltaminte ofera transferul perfect al stilului intr-un sezon in care fiecare se pregateste sa faca o declaratie despre moda sa. Din acest motiv, iata care sunt cateva dintre cele mai noi si mai interesante optiuni de sandale cu platforma.

I. Platforma Rocker

Platformele rocker sunt aceste sandale cu platforma care au fost inspirate de kerchiefs anilor ’70, oferind un stil retro cu marginea ascutita. Aceste sandale, cu adancime maiestuosa, stau pe talpa si permit miscarea fluxului natural al piciorului. Platforma rocker este cea mai buna optiune pentru cei care isi doresc sa isi incerce limitele, asigurandu-le un look inovator si creativ.

II. Platforma Slingback

Platformele slingback sunt sandalele cu platforma care au fost inspirate de kitten heels, fiind perfecte pentru combinarea cu rochii de seara sau alte tinute semi-casual. Platforma slingback urmeaza liniile talpii si ofera sprijin suplimentar pentru cavitatea gleznei. Aceasta a optiune este chiar si mai speciala datorita detaliilor care se regasesc in partea din spate a sandalelor, cum ar fi cataramele, baretele accentuate sau curelele.

III. Platforma gladiator

Platformele gladiator sunt acele sandale cu platforma care exprima cel mai bine spiritul practical si modern. Acest model de sandale cu platforma se poate incalta cu usurinta si sunt potrivite chiar si pentru tinutele relaxate. Acestea au marginea ascutita si talpa de inalta calitate, care sunt gasite in diferite lungimi sau designuri neobisnuite. Platformele gladiator sunt un mixt intre spiritul practic si eforturile glamour.

IV. Platforma Wedge

Platformele wedge sunt sandalele cu platforma cu un designchic. Acesta a optiune se poate potrivi cu usurinta tinutelor de iunie-iuli – in special a celor de nunta. Acest design cu platforma mare si stilizat este o mare declaratie despre moda, care e alimentata de glorie si stil si ofera miscarilor persoanelor valoare. Platformele wedge sunt preferatele modelelor care doresc sa isi incerce indrazneala chiar si in zilele mai comode.

V. Platforma Sandala

Platformele sandalele sunt acele sandalele cu platforma care au un design mai conventional, dar care merita sa fie luate in considerare. Acestea sunt create ca si sandalele obisnuite, dar au detalii precum tocul platformei si baretele mai stilizate, care ofera un plus de eleganta. Platformele sandale sunt potrivite pentru tinutele de retusare si ofera o selectie bogata de materiale care se aproprie tinutelor fiecarei persoane.

VI. Platforma Retro Boat

Platformele retro boat sunt acele sandale cu platforma care sunt inspirate de anii ’90 si sunt bune atat pentru tinutele casual, cat si pentru cele de nunta. Acesta a optiune ofera o aparitie plina de energie si stil, cu tinutele, in care picioarele arata incantator. Platformele retro boat ofera si detalii minunate, cum ar fi baretele late, carmelele decorative si pielea calugareasca.

Sandalele cu platforma sunt anul acesta in tendinte si ofera o gama larga de optiuni, care au un aer modern, creative si indraznet. Acestea sunt cizmele de incaltaminte care pot spori adevarata trasatura, lumina si glorie, asigurandu-va un look care deplaseaza tendintele neobisnuite. Daca sunteti in cautarea sandalelor cu platforma perfecte pentru sezonul estival, acesta ar fi cele mai noi si mai interesante optiuni.