Machiajul este una dintre cele mai bune moduri de a ne scoate în evidență trăsăturile. Dacă te întorci la cei mai vechi universitari civilizați ai omenirii, vei afla că acestea au folosit culorile și pigmentele ca să se deosebească de restul și să-și marcheze locul. Machiajul este outean ce o plus, o reflectie a lumii înconjurătoare. Machiajul te poate ajuta să arăți mai bine și, de asemenea, la mărirea ochilor.

Iată câteva sfaturi în privința machiajului pentru mărirea ochilor:

Ce culori să folosim

Machiajul și culorile pe care le folosim au un impact major asupra înfățișării noastre. Este important ca acestea să fie alese cu grijă pentru rezultatul dorit.

Principala culoare pe care o doriți să o folosiți pentru ochi sunt culorile deschise. Folosiți nuanțe pale de roz, mov, bej, gri sau portocaliu, pentru efectul de mărire a ochilor. Pentru pungile din jurul ochilor, ar trebui să optați pentru culori închise, cum ar fi maro închis.

Linii și creion pentru ochi

Pentru a crea imaginea desirata, foloseste un creion pentru ochi pentru a contura forma ochilor, folosind un trasat fin, apoi adaugă un pic de culoare in coltul intern al ochiului folosind nuanțe pale de roz, mereu crescator ca intensitate pana la marginea exteriora.

Fard de albul peptidelor

Aplicați un fard de alb pe pleoapele superioare pentru a obține efectul iluminator și efectul de mărire. Utilizați o pensulă de gradare și Treceți de la coltul intern al ochiului și ștergeți firele dincolo catre exterior.

Buze

Pentru machiajul ochilor, este important să ținem cont și de buze. Nu folosiți nuanțe prea închise. Evitenti nuanțele prea închise sau prea stridente, deoarece acest lucru poate încadrat atenția de la ochi. Aplicați un ruj de culoare deschisă, cum ar fi un nude sau un roz pal.

Sprâncene

Sprâncenele joacă un rol foarte important în machiajul ochilor. Pentru a atrage atenția asupra ochilor, sprâncenele ar trebui să fie definit. Este bine să folosiți un gel sau creion pentru a trasa și defini linia sprâncenelor.

Iluminator

Un iluminator este un produs esențial în machiajul zilnic. Acesta poate fi folosit pentru efecte subtile sau mai mari și poate fi aplicat pe pleoape în mod corespunzător. Pentru mărirea ochilor, puteti aplica un strat de iluminare sub arcada sprancenei și prin linia trecerii de la el la cer. Iluminatorul va oferi instant ochilor o efuziune mai mare și o viziune extinsă.

Pensule profesionale

Un set de pensule profesionale vă va ajuta să aplicați corect machiajul. Este important ca toate produsele de machiaj să fie aplicate pe piele folosind pensule profesionale. Pensulele profesionale sunt special create pentru folosirea produselor de machiaj, ajuta in a aplica produsele in intregime si ingrijire corecta.

Machiajul de marirea ochilor este un proces important

Este important să ne exersam atentia in acest pas, astfel incat sa obținem un look perfect și uniform. Întotdeauna, pe lânga machiajul efect, să ne îngrijim și pielea, iar cu produse de înaltă calitate, acest lucru, poate fi realizat. Un stil de viata sănătos este foarte important pentru a te asigura ca organismul va funcționa perfect, la fel și machiajul. Dormiți la timp, evitați produsele cu aditivi artificiali, cum ar fi tutunul, alcoolul și produsele alimentare procesate. Un regim alimentar sănătos și hidratare corecta sunt esențiale pentru un ten curat și stralucitoare.

Păstrați mereu un rutină zilnică pentru a vă menține tenul sănătos și curat. Aceasta va ajuta la prelungirea strălucirii pielii și, implicit, va constata îmbunătățirea performanței machiajului.

Machiajul poate fi extrem de distractiv, dar este si foarte important sa returnam atentie fiecarei etape. Pentru un machiaj eficient, mai ales pentru mărirea ochilor, o varietate de produse de machiaj și pensule profesionale ar trebui combinate pentru un look de invidiat. Îngrijirea adecvată a pielii tine, de asemenea, în obținerea unui look impecabil. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să căutați ajutor de la un profesionist pentru a obține rezultate optime.