Uneori, poate fi greu sa gasesti acele intrebari potrivite pe care sa le spui atunci cand mergi la prima ta intalnire. Bineinteles, multe persoane vor vrea sa stie de ce tu si aceasta persoana ati ales sa va intalniti, insa adesea acest lucru necesita o intrebare pe care o vei folosi ca o deschidere, care sa faca persoana sa se simta bine si sa vorbeasca despre intalnire. 

Din fericire, va exista intotdeauna un cadru in care sa tii aceasta intalnire, iar pentru a te ajuta sa reusesti sa creezi acest cadru, iata 8 intrebari pe care le poti pune la prima intalnire pentru a incepe totul bine.

1: Cum ai descoperit locul acesta?

Aceasta este o intrebare perfecta pentru a incepe o intalnire, pe care o poti folosi odata ce te-ai asezat la masa. In functie de raspunsul pe care il vei primi, acesta ar putea sa iti deschida o mica discutie despre unde si cum ati ales sa va intalniti sau chiar sa porneasca o discutie despre cum va simtiti atunci cand va ganditi la casa unde locuiti sau la locurile favorite pe care le vizitati.

2: Ce obiceiuri bune ai?

Asa cum intrebarea sugereaza, aceasta intrebare poate sa vada cum sunt cu adevarat persoana cu care tu te intalnesti. Asa ca incurajeaza persoana sa vorbeasca despre principiile etice si morale care le guverneaza comportamentul si modul lor de a lua decizii. In felul acesta, poti sa afli mai bine cum gandeste aceasta persoana si ce anume este important pentru aceasta.

3: Care sunt cele mai interesante joburi pe care le-ai lucrat?

Aceasta intrebare va functiona excelent daca persoana cu care esti la intalnire a lucrat in mai multe domenii. Astfel, ceilalti vor putea sa se gandeasca la toate experientele pretioase pe care le-a avut aceasta si cum acestea i-au influentat modul lor de a gandi si vedea lumea.

4: Care este cel mai important lucru pe care tu l-ai invatat, in ultimul an sau chiar ultimele luni?

Aceasta intrebare poate creea o discutie interesanta si binevenita despre felul in care persoana inteleses abilitati, cunostinte, personalitate si tehnici noi pe care le-a dobandit si cum acestea s-au format sub influenta evenimentelor din viata lor.

5: Care sunt lucrurile pe care nu le accepti?

Daca persoana este deschisa in a vorbi despre lucrurile pe care le accepta si pe cele pe care nu le accepta, vei putea sa te conectezi mai mult cu aceasta. Chiar si o discutie despre lucruri semnificative din viata persoanei, cum ar fi visele si aspiratiile, iti va da o perspectiva asupra pasiunilor acesteia.

6: Ce planuri de vacanta ai pentru urmatorul an?

Aceasta intrebare este foarte buna pentru a incepe o discutie legata de viitor si cum speciala intalnirea voastra va fi boul de aur pentru a merge impreuna intr-un loc pe care voi il aveti cu adevarat in vedere. Discutand despre planuri de vacanta, iti poti face o idee despre unde se afla de obicei visurile acestei persoane si ce alte locuri isi doreste sa vada.

7: Cum arata o zi obisnuita pentru tine?

Aceasta intrebare poate sa iti ofere o privire mai clara asupra stilului de viata pe care persoana si l-a creat sau asupra modului cum isi petrece de obicei timpul liber. Mai mult, poti sa afli si care este intelepciunea si sfaturile pe care aceasta persoane le impartaseste altora si chiar si cum poate sa te ghideze sa te ghidezi si sa faci lucruri care sa iti indeplineasca propria ta viata.

8: Care sunt lucrurile pe care le faci cand vrei sa iti detensionezi si sa te relaxezi?

Aceasta intrebare poate oferi o imagine asupra stilului tau de viata si a ceea ce face ca aceasta persoana sa se simta bine si destinsa. Acest lucru include si ce hobby-uri prefera aceasta persoana si ce lucruri face aceasta sa se simta confortabil peste tot.

In lumea moderna, fiecare persoana de azi cauta intalniri; acesta este motivul pentru care adesea intalnirile pot fi stresante, din moment ce tu sau celalalt sunteti nevoiti sa gasiti intrebari sau conversatii va pot ajuta sa abordati aceasta intalnire. Chiar daca intalnitele te pot face sa te simti anxios, cu intrebari potrivite si curioase pe care le poti folosi, aceasta anxietate ar putea disparea in scurt timp. Prin urmare, asigurati-va ca incercati aceste 8 intrebari si va veti bucura de o intalnire amuzanta si relaxata!