Heidi Klum este un model, producator de televiziune și om de afaceri de succes care poate fi recunoscută puternic pentru stilul ei distinct arătând bine nu numai pe catwalkuri dar si în viața de zi cu zi. Coafura este unul dintre punctele finale cheie ale look-ului ei, totodata aceasta fiind o piesa care o defineste și o ajută să se destingă de concurenta pe scenele de modă.

Iată care sunt cele mai frumoase și inovatoare coafuri ale lui Heidi Klum de-a lungul anilor:

1: Coafura Buchet Ombre

Una dintre cele mai populare coafuri ale lui Heidi este stilul Buchet Ombre care a fost prezentat anul trecut. Această tunsoare a devenit rapid una din preferatele sale, motiv pentru care aceasta servea ca următorul pas în ceea ce privește parul ei. Stilul presupune o scurtare sigură, față de coafurile sale mai relaxate și ondulate de obicei, dându-i părului un aspect mult mai curat și putând fi în culori variate, cum ar fi arămii, blond și piersica. Acest look era extrem de popular acum mai bine de un an, dar aceasta coafură încă păstrează senzația modernă și sleek, referitoare la stilul Klumului.

2: Coafură cu Breton

O alta de asemenea foarte populara coafură pe care a avut-o Heidi în trecut a fost cea cu breton. Acest stil presupune adăugarea unui breton fin și îngrijit. Deoarece această coafură păstrează părul mai scurt, fără a fi tăiat prea mult, asigură că păstrezi ceva din lungimea generală a părului. Această combinație face ca stilul să ofere Heidi un look foarte feminin și elegant, nelipsit de frumusețe și modernitate.

3: Blondul cu breton

Atunci când era în plină glorie, acest stil a fost foarte popular în rândul fanilor Heidi pe scena de modă. Alături de frumoasa ei bronzare, blondeul complet deschis și bretonul fin par a fi o complementare perfectă pentru anii 90 și încă se poartă pe podiumurile de moda. Acest look poate fi combinat cu brio cu aproape orice.

4: Coafura Superlonă

În ceea ce privește coafurile naturale, optând pentru un stil mai relaxat, Klum a optat pentru această tunsoare superlonă care a adăugat volum și mișcare părului ei. Îngrijirea corecta a părului ei l-a ajutat să se sinchisească de volumul de pe tâmple și de lungimea coborâtă. Această coafură este usor de menținut și poate fi moldata în cele mai diverse look-uri și puși în evidență formele unice pe care le are părul ei.

5: Coafura ombre cu breton

O alta coafura pe care Heidi Klum a probat-o anul trecut a fost cea cu ombre si breton. Acest stil se potriveste cu perfectiune cu tenul ei de portocala, oferind un look fresh si sclipitor. Această combinație face ca stilul de mai sus să fie îmbunătățit prin adăugarea unor străluciri în culoarea piersicii la mijlocul coafurii. Acest stil i se potriveste perfect și are tendinta de a oferi un look usor indraznet si elegant la domnișoara Heidi Klum.

6: Onduleuri aranjate

De asemenea, Heidi opteaza adesea pentru acest look relaxat cu metoda clasicului val alunecos, care poate aduce și mai mult volum și mișcare părului. Naturalețea și stralucirea acestui look este de neînvins. Acest stil este unul dintre preferatele lui Klum fiind mereu populară în ceea ce privește piesele sale din ultimii ani.

7: Coafura cu Breton Blond

Celebra Heidi Klum mai optează și pentru această coafură cu breton blond. Breezele blonzi închise și șuvițele blonde arămii adoptate de model îi dau acestei coafuri un aspect complet diferit. Acest stil presupune adăugarea unui breton fin și îngrijit pe frunte și crearea unui efect monocrhomatic închis care poate fi ușor pus în schimbare prin aplicarea de produse de styling sau bucle.

8: Coafura Ombre cu Breton

Anul acesta mai adesea Heidi a demostrat ca poate duce de minune această coafură ombre cu breton. Aceste straluciri ombre închise la culoare și bretonul fin sunt o adevărată piesa de artă pentru frumusețea ei naturală și sănătoasă. Acest stil se potriveste perfect cu vitalitatea și vioiciunea lui Heidi.

9: Blondul cu Onduluri

Heidi Klum a optat recent pentru acest stil blond cu valuri naturale. Blonda deschisa și volumul generos oferit de naturalețea ondulurilor sunt cei mai buni prieteni pentru acest tip de păr. Aceste bucle naturale pot fi usor vopsite într-o nuanțeu ușor deschisa sau mai chiar închisa, în funcție de preferințele și senzualitatea ei. Depinzand de lună și de anotimp de aceasta poate opta adesea pentru alte look-uri.

10: Coafura Ombre Caize

Chiar daca acest stil a devenit o coafură foarte preferata la modelul Heidi Klum, aceasta face în mod regulat schimbări pentru a se asigura că păstrează.