Cu aparitia tehnologiilor inovative, produsele audio au evoluat masiv, iar castile wireless sunt una dintre cele mai cunoscute si populare solutii. Unele dintre cele mai bune casti wireless sunt adesea folosite pentru asistenta vocala, vizionare de filme {etc} si ascultat muzica. Si cand vine vorba de a face alegerea ideala, intotdeauna trebuie sa tineti cont de calitatea audio, confortul, bateria si cu siguranta de pretul castilor. Cele mai bune casti wireless pe care le poti cumpara in 2021 sunt: Airpods Pro, QuietComfort 35 II, Sony WH-1000XM4 si SteelSeries Arctis 7.

Airpods Pro

AirPods Pro sunt casti wireless premium de la Apple care se pliaza pe nevoile fiecarui utilizator. Aceste casti sunt perfecte pentru cei care doresc sa primeasca cea mai buna calitate audio prin Bluetooth si sa beneficieze de un design modern si compact. Castile sunt robuste si rezistente la apa, astfel incat le puteti folosi fara prea multa grija chiar si in mediul umed.

Design-ul castilor AirPods Pro au fost imbunatatite, asa ca acestea se potrivesc mai bine cu urechile dvs. si au o durata de viata a bateriei superioara, in special pentru modelele mai vechi. Cu AirPods Pro, veți primi șase ore de redare audio continuă și peste 24 de ore în mai multe cicluri. Aceste casti sunt capabile sa ofere si anulare de zgomot, ceea ce ajuta utilizatorilor sa se immerseze in experienta audio mai curand.

QuietComfort 35 II

QuietComfort 35 II sunt casti supraurala wireless de la Bose, care merita a fi luate in considerare in 2021. Castile sunt destul de performante atunci cand vine vorba de calitatea audio, si se poate simti diferenta imediat daca le folositi pentru ascultat muzica. Acestea sunt echipate cu o tehnologie de anulare de zgomot, care va ajuta sa blocați orice alt sunet în jurul dvs., deci veți avea o experienta de ascultare mai buna.

QuietComfort 35 II au un design modern si usor, iar bateria are o durata mare. Puteti asculta muzica pentru aproape 20 de ore fara sa opriti castile si incarcarea completa se face usor in aproximativ doua ore. In plus, acestea sunt alimentate prin Bluetooth si wireless, astfel incat sa puteti conecta facil dispozitivele dvs. Smartphone sau laptopuri fara prea mult confuzie.

Sony WH-1000XM4

Sony WH-1000XM4 sunt castile wireless premium folosite la cel mai nivel intalnit. Acestea sunt perfecte pentru cei care doresc sa obtina cea mai buna calitate audio, in plus fata de anularea zgomotului. Dupa cum poti presupune, in acesta priceputa vei primi un sunet de cea mai buna calitate, care va fi perfect pentru orice gen de muzica.

Casca se conecteaza foarte repede la dispozitivele Bluetooth si este atat de usoara si confortabila, incat nici nu vei simii ca o porti pe cap. Datorita noilor tehnologii folosite, poti fi sigur ca veți primi o conexiune stabila chiar si daca esti la distanta de dispozitiv. Bateria ofera 10 ore de ascultare pe o singura incarcare si se poate conecta si prin portul USB-C.

SteelSeries Arctis 7

SteelSeries Arctis 7 ofera o experienta de incredere audio, si sunt potrivite pentru orice infatisare moderna. Unul dintre punctele forte ale acestor casti este durata lor de viata a bateriei. Acesta se poate conecta atat prin wireless, cat si prin cablu, si vei primi aproximativ 24 de ore de redare, iar aceasta poate fi mai buna cu un cablu. Aceste casti ofera un sunet bun si clar, benzile lor ajustabile sunt optime pentru purtare si au un design elegant si modern.

In plus, acestea sunt capabile sa redea semnal audio de pana la 40 de metri, astfel incat nu este necesar sa va tineti telefonul in mana pentru a va bucura de experienta. Design-ul castilor este modern si usor, si nu vei simti nici un disconfort decat daca urmaresti videoclipuri sau asculti muzica pentru o perioada mai mare de timp.

Lista bunei casti wireless de cumparat in 2021

● AirPods Pro
● QuietComfort 35 II
● Sony WH-1000XM4
● SteelSeries Arctis 7

Investirea in casti wireless sunt printre cele mai bune alegeri pe care le poti face, intrucat te vor tine conectat cu lumea si te vor ajuta sa te bucuri mai mult de muzica ta. Fie ca iti doresti cea mai buna calitate audio, sau pur si simplu sa simti confortul castilor wireless, poti face alegeri inteligente alegand oricare dintre cele 4 produse listate mai sus. In final, daca stii care anume caracteristicile tale preferate si bugetul pe care il ai, atunci poti sa alegi cu usurinta castile wireless ideale chiar azi.