Cu totii ne dorim sa ne simtim confortabil in corpul nostru si de aceea ne straduim sa invatam si sa aplicam tot felul de trucuri pentru a scapa de kilogramele in plus sau pentru a ne arata mai subtiri. Pentru femeile cu burta, adesea e dificil sa gaseasca articole vestimentare care sa le faca sa se simta confortabil si frumoase. Jucandu-se cu culorile si modestia, rochiile sunt cel mai bun mod de a face aceasta diferenta, chiar daca esti femeia cu burta. 

Acest articol le va oferi cititoarelor informatii pretioase despre cum sa poarte rochii, cum sa isi aleaga cea mai potrivita rochie si cum sa faca acestea sa le ajute sa arate mai slabe si mai subtiri.

Cum sa Porti Rochii Daca ai Burta

De foarte multe ori, femeile cu burtica poarta haine care nu le avantajeaza si se uita la spatele lor. Deciziile vestimentare nesabuite actioneaza ca un magnet pentru privirile si judecatile altora. Pentru ca tu sa te simti confortabil si tuportabil, iti putem oferi cateva trucuri foarte bune.

Alege Rafturi Diferite

Orice femeie poate alege rochii maxi, midi sau scurte, chiar si daca are burtica. Odata ce ai determinat ce gen de model te potriveste, trebuie sa selectezi cu atentie zona unde vor fi prezentate la spate. Acestea iti pot ajuta sa maschezi burtica.

De exemplu, ai crede ca o rochie clos in spate ar fi cea mai potrivita opţiune, dar ai putut face o alegere mai buna. Spre exemplu, arata-ti spatele decupat, pe care se suprapun pielea si buclele.

Investeste in Produsul Potrivit

Textura materialului poate face sau sa te faca sa arati mai subtire. Femeile cu burta ar trebui sa aleaga intotdeauna materialul potrivit. De exemplu, daca ai ales ceva care se muleaza pe corp, asigura-te ca este destul de subtire si flexibil pentru a permite mişcarea prin el, dar destul de aderent pentru a pastra forma si sa ascunda imperfectiunile.

In plus, coloratiile empire sau croielile varfurilor frunzulite sunt cea mai buna optiune pentru a arata mai subtire. Pe langa asta, materialele lucioase sunt foarte potrivite pentru femeile cu burta, deoarece ofera o stralucire fascinanta si mai subtire.

Pastreaza Unele Rochii pentru Ocazii Speciale

Chiar daca rochiile sunt piesa cheie in garderoba unei femei cu burta, ar trebui sa iti stabilesti tinute care sa le completeze. Un corset bogat sau chiar ciorapii pot schimba atmosfera unei tinute din modul cel mai bizar si mai surprinzator si iti pot permite sa fii originala si la moda. Cele mai bune rochii pentru femeile cu burta care sa le faca sa arate mai subtiri si sa se simta confortabile sunt:

  • Rochiile empire
  • Rochii midi
  • Rochii scurte
  • Rochii clos
  • Croiuri frunzulite
  • Rafturi variate
  • Materialele flexibile.

De asemenea, trebuie sa iti amintim si de inele, bratari, cercei sau chiar bijuterii. Acestea pot atrage atentia indreptand-o catre frumusetea ta naturala, acoperind zonele unde esti mai putin increzatoare.

Rochile sunt cea mai buna modalitate pentru a face o femeie cu burta sa arate mai subtire. Ele pot oferi un stil feminin si modern, daca sunt combinate cu accesorii elegante.

Cu toate acestea, abilitatea femeilor de a se simte confortabil cu corpul lor este mai presus de toate, de aceea trebuie sa se asigure ca rochiile lor se potrivesc, ca sunt create dintr-un material subtire, flexibil si modern, si ca au un design care se potriveste cu personalitatea si stilul lor vestimentar. Astfel, acestea isi vor satisface nevoia de a fi feminina si la moda si se vor simti bine in schimb.