Ora fixa este un concept spiritual preluat din misticismul antichitatii și adus în prezent. Ea este folosită în mod special pentru a primi lecții spirituale și descifrarea planurilor divine. În esență, aceasta se referă la conceptul de „standarde” în viață – prin procese de miracole, semne inexplicabile sau chiar descoperiri în lumea spiritelor – atunci când este necesar. Materia primă care se regăsește în spatele orei fixe este împărțirea timpului în „cicluri” și tratarea fiecărei ore ca fiind “speciale”.

I. Semnificatia orei fixe

Semnificatia orei fixe variaza in functie de cultura si istoria ta. Ea poate fi văzută ca o mișcare în timp care ți-a schimbat cursul vieții într-un moment special și poate fi privită în context mai larg al existenței tale spirituale. Prin urmare, ea deschide timpul și spațiul pentru aprofundarea simbolismului spiritual și decodificarea incercarilor care îți stau în față.

A. Misticism antichitatii

Misticismul antichitatii a jucat un rol important în semnificația orei fixe. Acesta se referă la conceptul religios și spiritual care a reprezentat focalizarea asupra unor simboluri spirituale și a aderenței la principii spirituale mai profunde folosind cadrul temporal al orei fixe.

În această trăsătură, orele fixe au simbolizat ora în care toate lucrurile divine se înscriu într-un aranjament mai mare. La limita superioară, timpul a avut un sens divin, însemnând că în orice moment al zilei omul a știut ce are de făcut și el sau când trebuie să-și asume un rol mai profund.

B. Orele fixe și spiritualitatea

Totuși, atât misticismul antichitatii cât și spiritualitatea modernă au numeroase lucruri în comun când vine vorba de orele fixe. Acestea sunt:

  1. Ora fixă ca definiție spirituală: Ora fixă se regăsește în toate religiile și credințele și are o semnificație spirituală profundă. Poate servi ca un mecanism important de conectare a umanității cu divinitatea și înțelegerea accesării puterii divine.

  2. Ora fixă și tradițiile spirituale: În cadrul tradițiilor spirituale, orele fixe sunt folosite pentru a direcționa oamenii spre o căutare mai profundă a spiritului lor și a îmbrățișa cea mai adâncă esență a ființei lor spirituale.

  3. Orele fixe și vindecarea: Ora fixă poate fi folosită și pentru vindecare prin preluarea energiei divine și a forțelor curative.

  4. Orele fixe și divinația: Ora fixă poate fi folosită pentru a explora și descifra intențiile divine, simboluri divine și înțelepciunea și liniștea interioară și exterioară.

II. Interpretarea orei fixe

Înțelegând semnificația orei fixe, oamenii se confruntă acum cu provocarea interpretării corecte a acesteia în viața lor. Interpretarea corectă a orei fixe ajută la profundizarea înțelegerii propriei vieți și a locului tău în lume. Vom explora la un nivel mai profund aceste interpretări:

A. Orele fixe și schimbarea

Schimbarea este unul dintre principalele lucruri învățate prin interpretarea corectă a orei fixe. Fiecare oră simbolizează, de fapt, o trecere de la un nivel la altul. Acest lucru poate fi interpretat ca o schimbare în cadrul unei vieți individuale, o schimbare la nivel mondial sau o schimbare de la un drum de viață la altul. În acest sens, interpretarea orei fixe poate fi utilizată pentru a identifica momentele de schimbare.

B. Orele fixe și pregătirea

Înălțata întrebare „Ce mă pregătește acest moment?” Înseamnă că, prin definiție, interpretarea orei fixe ajută la pregătirea pentru orice ar fi de venit. Acest lucru nu numai că oferă o cale în care să uiți de teama și îndoielile tale, ci și o cale de a întări încrederea în tine.

C. Orele fixe și sensibilitatea

Sensibilitatea joacă un rol important în interpretarea orei fixe. Prin urmare, este important să te antrenezi să te conectezi la noțiunile spirituale care se află în spatele orei fixe. Oamenii se conectează la orele fixe folosind o varietate de mijloace cum ar fi lucrul în trup, meditația, rugăciunea, vizualizarea și vorbirea caselor etc.

De asemenea, studierea simbolismelor și alte aspecte spirituale pot fi de asemenea utile pentru a-ți dezvolta abilități de a interpreta corect ora fixă.

III. Aplicarea orei fixe

Chiar dacă semnificația și interpretarea orei fixe te pot determina să schimbi cursul vieții, aceasta poate fi, de asemenea, folosită în mod practic pentru a explora lucruri.