Snapchat este una dintre cele mai populare aplicații social media. Utilizatorii Snapchat postează mai mult decât fotografii și videoclipuri. Există și o serie de caracteristici divertisment, de la jocuri de noroc la caractere virtuale.

Mulți oameni folosesc Snapchat în mod regulat pentru a se conecta cu prietenii lor și pentru a-și face publică activitatea de zi cu zi. Dar uneori oamenii pot vrea sa dezactiveze contul lor Snapchat pentru diferite motive. Dacă și tu ai luat decizia să ți ștergi contul de Snapchat, acest articol te va ajuta.

Cum să ștergi Contul de Snapchat

Ștergerea contului de Snapchat poate părea puțin intimidantă la prima vedere, dar este de fapt destul de simplă. Dacă ai luat decizia de a șterge contul de Snapchat, urmează acest ghid pas-cu-pas pentru a șterge contul tău.

  1. Deschide aplicația Snapchat

Primul pas pentru a șterge contul tău Snapchat este să deschizi aplicația. Locația de aici variază în funcție de dispozitivul pe care îl folosești. Pe iOS, aplicația se va găsi pe ecranul de start. Pe Android și Windows Phone, va fi, de obicei, în cutia de aplicații.

  1. Connectează-te la cont

După ce ai deschis aplicația, trebuie să te conectezi la contul tău de Snapchat. Pentru a face acest lucru, introduce numele de utilizator (sau numarul de telefon) și parola.

  1. Deschide Setările

După ce te-ai conectat la contul tău, vei începe în „Feed”-ul tău Snapchat. De aici vei face swipe în jos pentru a deschide „Settings”. Vei găsi acest lucru la partea de jos a ecranului.

  1. Selectați Securitate & Confidențialitate

În meniul „Settings” vei găsi o listă de opțiuni. Pentru a șterge contul tău de Snapchat, trebuie să selectezi „Security & Privacy”.

  1. Selectezi ștergerea contului

În meniul „Security & Privacy” vei găsi o opțiune intitulată „Delete my Account” (Șterge Contul meu). Apasă pe această opțiune pentru a continua.

  1. Introdu conținutul eliminat

Înainte de a șterge definitiv contul, Snapchat va cere să introduci conținutul pe care îl dorești să-l ștergi. De obicei, conținutul care se poate elimina include fotografii, videoclipuri și alte postări.

Snapchat va mai cere să specifici și un motiv pentru care îți ștergi contul. Exemple de motive includ să economisești bateria sau să devii mai productiv.

Fă clic pe „Continue” pentru a confirma că dorești să ștergi acest conținut.

  1. Confirmă ștergerea contului

După ce ai confirmat că îți dorești să ștergi anteriorul conținut, acum poți șterge definitiv contul tău. Pentru a face acest lucru, trebuie să te conectezi din nou și să selectezi „Delete My Account” din nou.

Snapchat te va avertiza că, după ștergerea contului, toate datele și conținutul vor fi șterse pentru totdeauna. Deci, asigură-te că ai făcut ceea ce ai vrut înainte de a șterge contul.

Fă clic pe „Continue” pentru a șterge contul tău de Snapchat.

  1. Logout și ștergere

După ce ai confirmat ștergerea contului, Snapchat te va logout automat. Acest lucru va însemna că contul tău a fost șters.

Este important să știi că Snapchat îți poate ține contul șters timp de 30 de zile. Asta înseamnă că îți poți recupera contul în următoarele 30 de zile. Dacă nu te reîntorci în contul tău în acest interval, contul va fi șters definitiv.

De Ce Ai Vrea să Ți-ștergi Contul de Snapchat?

Există diverse motive pentru care poți dori să ți ștergi contul de Snapchat. Iată câteva exemple:

• Doriți să economisiți spațiu de stocare: Snapchat ocupă spațiu de stocare pe telefonul mobil. Dacă vrei să descarci mai multe alte aplicații sau fisiere, ștergerea contului tău de Snapchat poate fi o modalitate de a economisi spațiu.

• Creșteți productivitatea: Snapchat poate fi distractiv, dar poate fi și consumator de timp. Dacă vrei să devii mai productiv, ștergerea contului tău de Snapchat te poate ajuta să-ți petreci mai mult timp în alte activități productive.

• Doriți să vă limitați expunerea la rețelele sociale: Dacă incerci să reduce trecerea prea mult timp pe rețelele sociale, ștergerea contului tău Snapchat este un pas bun în această direcție.

• Vă schimbati interesele: Poate că îți foloseai contul pe Snapchat în trecut pentru că erai interesat de postările lor divertisment, dar poate că acum ești mai interesat de alte lucruri.