Stralucirea a devenit o opțiune zilnică pentru multe persoane, care experimentează cu accesoriile, ținutele și produsele care să creeze o imagine deosebită, individuală și îndrăzneață. Inventatorii lumii modei nu au ratat ocazia de a adăuga un toc de sclipire vieții de zi cu zi, care este reflecată prin folosirea de materiale și produse sclipicioase. Dacă sunteți în căutarea unui mod de a vă accentua ținuta, să adăugați câteva produse strălucitoare în garderoba dvs.

Ce este sclipiciul?

Sclipiciul este materialul folosit pentru a pune accentul în orice ținută, de obicei din mătase sau poliester sintetic, disipând lumină și reflectând razele soarelui într-o varietate de lumini strălucitoare. Acesta poate fi găsit într-o gamă largă de culori, iar producătorii devin din ce în ce mai inventivi cu forme de scăldat și modalități de folosire. Sclipiciul poate fi folosit pentru acoperirea întregii ținute sau doar ca elementul principal și sclipitor al uneia.

Tipuri de sclipici

Sclipiciul poate fi găsit în mai multe forme, dintre care cele mai populare și folosite sunt:

 • Sclipici mic: Produsul mic lipit se găsește în vânzare in forma de bucăți de mărime mică, separate sau lipite pe haine și se extinde pe tot corpul și se reflectă în lumina înconjurătoare.

 • Fasii de sclipici: Fascicul de sclipici pune accentul pe zona ta preferata și se poate aplica usor și se poate deda la variație, potrivindu-se oricărui tip de tinuta.

 • Sclipiciul in pulbere: Pulberea de sclipici poate fi folosita pe orice suprafața, datorită flexibilității sale ușoare, și se poate folosi pentru ornamentare. Dacă dispuneți de un buget redus, puteți aplica sclipiciul manual, folosind clei.

 • Acvarii de sclipici: Acestea pot fi un element potrivit pentru ținutele festive și se pot găsi într-o mulțime de culori și dimensiuni.

Avantajele de a folosi sclipici

Verificat în ultimii ani, scena modei a incercat mereu sa fie pe trend si sa se îndepărteze de clasic, prin folosirea sclipiciului acest lucru poate fi realizat cu usurința. Iata cateva avantaje notabile ale sclipiciului:

 1. Este ieftin – Sclipiciul este o modalitate ieftina si rezonabila de a da tinutei o nota glam, frumusete si de a scoate o reactie pozitiva.

 2. Reduce timpul în alegerea ținutei – Este simplu și ușor de adăugat material sclipitor în ținutele tale, ceea ce îți asigură scurtarea timpului necesar în alegerea și asamblarea ținutei perfecte.

 3. Vă face să vă simtiti mereu în trend – Este binecunoscut faptul că sclipiciul merge pentru orice ținută cutezătoare sau îndrăzneață. Materialul sau produsul sclipitor este mereu binevenit pe scena modei, iar dacă îl adăugați în ținuta dvs., cu siguranță nu veți fi atenționat în mod negativ.

Strategii de îmbrăcăminte cu sclipici

Există numeroase moduri de a folosi material sclipitor pentru a adăuga elementul de interes în ținuta dvs. Aici sunt câteva stratageme care să vă ajute să lucrați cu sclipiciul:

 1. Folosirea produsului ca piesa centrala continuă – Sclipiciul poate fi alternativ, pe cea mai mare parte a ținutei, transformându-vă întregul look într-o notă strălucitoare.

 2. Alegerea unui singur element sclipitor – Puteți adăuga un accent de lumină albastră sau argintie pe ținuta dvs. colantă neagră, folosind un șorț sau o fustă sclipitoare.

 3. Acoperiți întreaga ținută – Se poate obține ultimul look prin îmbrăcarea în totalitate a sclipiciului în toate piesele ținutei, adică prin îmbrăcarea curcubeului pe la spate și față.

 4. Experimentati cu cusaturi sclipitoare – Acestea apar ca cusături rezistente și vibrații ale lumii modei, care aduc cu siguranță un strop de sclipici în orice ținută.

Picioare sclipitoare!

Un capitol special merita alocat intregului look, derulat de la picioare. Jambierele sunt popularizate in toate medile și intotdeauna arata grozav in orice ținută sau stil. Adaugarea folosind material de sclipici poate sa devina o adevărata de moda și îmbunătățire a picioarelor care oferă un aspect inovator, fără a trebui sa exagerati cu acoperirea giratorie.