Platforma de jocuri Steam se bazează în principal pe titluri plătesc. Cu toate acestea, există multe titluri gratuite excelente care pot fi jucate pe această platformă. Din fericire, Steam are unele jocuri bune care pot fi descărcate gratuit. Acestea variază de la genuri simple, cum ar fi acțiune, puzzle, strategie și aventură, la genuri mai complexe, cum ar fi luptă, horror și simulații. Acest articol examină 10 dintre cele mai bune jocuri gratuite de pe Steam.

Steam este o platformă de gaming online, oferind un serviciu de gaming digital, lansat în 2003 de către Valve Corporation. Plata se poate efectua în majoritatea țărilor prin metode, cum ar fi cardurile de credit, conturile PayPal și alte servicii, iar jocurile pot fi descărcate și apoi jucate pe platformă. Pe Steam există multe titluri, iar unele dintre ele sunt gratuite. Aceste jocuri se pot dovedi la fel de divertismente și de distractive, precum unele titluri plătite, și bineînțeles, sunt o modalitate excelentă de a economisi bani. De asemenea, aruncând o privire asupra listei, puteți găsi unele titluri care să se potrivească stilului și preferințelor dumneavoastră.

Top 10 cele mai bune jocuri gratuite de pe Steam

  1. Team Fortress 2

Team Fortress 2 este un joc de acțiune și tactică, lansat în 2007, care permite jucătorilor să creeze echipe și să se alăture unor lupte rupte în moduri de joc variate. Un titlu de renume și plăcut, este unul dintre titlurile care merită jucate și a cărui popularitate nu a scăzut.

  1. Warframe

Warframe este un joc de acțiune și tir, ce se bazează pe modul de grupare și elementele de role-playing. Începeți prin a alege unul dintre cele 9 Warframes și a vă alătura alte personaje pentru a juca în moduri multiple.

  1. DOTA 2

DOTA 2 este unul dintre cele mai populare MOBA-uri de pe Steam. Acțiunea centrarii în jurul unui turn care poate fi atacat și apărat, crește divertismentul jocului, deoarece necesită strategie și planificare foarte atentă.

  1. Hearthstone

Hearthstone este un titlu excelent de strategie și carte de joc, lansat în anul 2014. Se poate juca singur sau împotriva unui adversar de pe Steam, pentru a vedea cine câștigă. Acest joc se bazează pe carduri cu distincții magice care trebuie combinate și regulate în așa fel încât să câștige.

  1. Paladins

Paladins este un joc de acțiune și tir, în care jucătorii se alătură echipei de eroi, iar fiecare erou are abilități și capacități unice. De asemenea, se poate juca împotriva unor oponenți sau în modului tutorial, împotriva computerului. Există multe moduri de joc, cum ar fi unul pe unul și 5 contra 5.

  1. War Thunder

War Thunder este un joc de simulator și acțiune, lansat în anul 2012, prin care jucătorii pot să se joace pe terenuri diferite și în vremuri istorice, pentru a experimenta diversitatea modului de luptă dintre anii 1950 și 1960. Acest joc se bazează pe viitoarele tehnologii și hardware, pentru a recrea în mod realist experiența de simulare a aviației și a armelor principale.

  1. Path of Exile

Path of Exile este un joc de acțiune și roll-playing care prezintă câteva elemente unice. Principalul obiectiv al acestui joc este de a căuta relicve și de a îmbunătăți abilitățile jucătorului. Există, de asemenea, jefuirea castelelor și lupta împotriva monștrilor.

  1. Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive este oarecum o versiune modernizată a titlului inițial, Counter-Strike. Acest joc presupune folosirea armelor și a echipamentului pentru a disputa dueluri online, împotriva altor jucători sau împotriva computerelor.

  1. Misiunea: Imposibilă – Infruntarea ProtoX

Misiunea: Imposibilă – Infruntarea ProtoX este un joc de puzzle turn-based. În acest joc, jucătorul trebuie să-și găsească drumul prin orașele contra timpului și a șahistului răului, ProtoX. Cel mai bun mod de a scăpa din aceste încurcături este de a răspunde parcurgerea puzzle-lor și provocărilor sale și de a folosi butoanele și cărțile speciale pe care le poate acumula.

  1. Factorio

Factorio este un joc de strategie, aventură și acțiune lansat inițial în 2016. Acest joc provoacă jucătorii să construiască în mod expeditiv, să gestioneze și să mărească producția de mașini și echipamente. Jucătorii trebuie să găsească și să adune resurse, să creeze mașini, să îmbunătățească tehnologiile și să se apere împotriva monștrilor periculoși pentru a triumfa și a termina jocul.