Tatuajele de perete au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani, ca un mod decisiv de a aduce culoare si stil intr-un spatiu. TattoSkin a încercat un nivel mai ridicat de abordare a designului de perete – toate desfășurându-se în siguranță, folosind produse premium și fără a renunța la vizibilitate și lățimea de vopsea. Citiți mai departe pentru a afla cum să folosiți tatuajele de perete și ce să țineți cont înainte de a începe.

Ce sunt tatuajele de perete?

Tatuajele de perete sunt modele de presiune aplicate pe orice suprafață care oferă același aspect de tatuaj, fără durere și fără a fi permanente. Acestea sunt, de asemenea, cunoscute ca decalcomani sau tatuaje temporare. Acestea sunt etichetate și conțin o soluție de decalcare și utilizare ușoară. Acestea sunt cea mai mare parte fabricate din lipici care poate fi folosit pe suprafețe curate, netede și uscate. Tatuajul de pe perete contine detalii decorative, un model sau fundal care poate fi aplicat intr-o multitudine de locatii si suprafete, including pereti, mobila, ceasuri, planse de lumină, automobile și alte produse interior aliniate.

Avantajele tatuajelor de perete

Tatuajele de perete prezinta o multitudine de avantaje, incluzand:

 • Usor de aplicat – tatuajele de perete sunt foarte usor de aplicat si surprinzator de rezistent.

 • Aduce stil fara zgomot – tatuajele de perete pot crea o schimbare instantanee, la fel ca tatuajele permanente, dar fara zgomot sau caldura. tattoSkin nu numai ca ofera unele dintre cele mai frumoase tatuaje de perete, dar si un mod simplu si nehulitor de decorare.

 • Versatilitate – tatuajele de perete sunt foarte versatile – ele pot fi folosite pentru a accentua, lumina si a adauga textura peretilor sau a mobilierului. Acestea pot fi folosite pentru a acoperi crapaturi sau pentru a adauga o cantitate generoasa de culoare in camera. Sunt multe tatuaje originale disponibile in magazinele TattoSkin pentru a ajuta pe cei care isi doresc sa exploreze cu adevarat conceptul de design interior.

Cum se aplica tatuajele de perete?

 1. Asigurativa ca suprafata de aplicare este perfect curata si uscata – inainte de orice, e nevoie sa te asiguri ca suprafata ta este curata, uscata si fara niciun fel de asperitati. Acest lucru asigura ca tatuajul de perete isi va mentine integritatea si culoarea perfecta.

 2. Spala si usuca regiunea – ar trebui sa clatiti si sa uscati regiunea unde doriti sa puneti tatuajul si sa o lubrifiati cu o solutie de lubrifiere. Acest lucru ajuta la decuplarea tatuajului de perete si asigura o aplicare fara cusur.

 3. Foloseste un foarfece – cu ajutorul foarfecii, decoupezi tatuajul conform modelului dorit. Este important ca liniile sa fie perfect drepte si precise. Nu ezita sa accesezi toate unghiurile posibile pentru a obtine imaginea perfecta.

 4. Ribonul ajuta sa tii tatuajul de perete – adesea, tatuajele de perete pot fi instalate pe suprafete curate si fara probleme, dar de obicei trebuie sa folosesti un sulf pentru a le tine in loc. Utilizand un sulf si excelenta manuire, curatarea si decalarea tatuajului se va face cu usurinta.

 5. Spala bine tatuajul pentru a termina – daca ai aplicat cu succes tatuajul de perete si toate liniile sunt perfect drepte si cu margini perfecte, atunci este momentul sa iti speli lucrarea. Utilizand o carpa umeda si uscata, vei curata tatuajul si vei remedia o parte din decolorarea moale a materialelor.

Iata cateva tipuri de tatuaje de perete

 • Tatuajele florale – acestea sunt foarte populare datorita aspectul ornamental și impactul de culori. Aceste tipuri de tatuaje decoratiuni florale sunt potrivite pentru orice tip de amenjare a camerei – modern sau rustic.

 • Tatuajele geometrice – acestea sunt simple si vivace, perfecte pentru orice tip de amenajare. Fie ca vorbim despre o curte sau o camera, tatuajele geometrice sunt clasice si aduc lux si prospetime.

 • Tatuajele abstracte – Acestea sunt printre cele mai originale si creative tatuaje de pe perete. Acestea pot fi creeate prin combinarea texturii si a culorii pentru a crea scheme de culori gratioase si modele complexe și captivante.

 • Tatuajele personalizate – TattoSkin ofera numeroase modele personalizate, combinând texturile, culorile și simbolurile preferate ale oricui și oferind un look aparte pentru orice camera. Aceste tatuaje pot include elemente, cum ar fi flori, copaci, oceane, munti sau chiar personaje din desene animate.

Cum sa alegi tatuajul de perete perfect?

Înainte de a alege tatuajul de perete potrivit, este important sa ții cont de următoarele:

 • Suprafața – există anumite suprafețe care primesc mai bine tatuajele, cum ar fi lemnul, plasticul, sticla și metalul. Înainte de a alege un tatuaj, trebuie să vă asigurați că suprafața este în regulă și corespunde cerințelor tatuajului.

 • Designul – este important să alegeți designul care se potrivește preferințelor și stilului camerei dvs. Veți alege culori sau tonuri neutre? Veți alege aspectul unui tatuaj abstract sau geometrice?