Pentru iubitorii de filme, 2020 a fost un an excelent în ceea ce privește lansările pe Netflix. Wedflix, liderul în streaming video, a oferit să vizionăm numeroase filme pe care le-am iubit peste an. Dintre lansările anului 2020, Netflix a oferit cele mai bune producții de film care ne-au modelat anul acesta. 

De la comedie la drama și de la horror la documentare, producțiile Netflix sunt dintre cele mai versatile și rafinate creaturi pe care le putem construi. Astfel, în acest articol ți-am compilat lista cu cele mai bune filme Netflix ale anului 2020.

Lansate la începutul anului 2020, aceste producții de film Netflix au fost rafinate și bine gândite. De la comedie la muzică și de la drama la horror, lansările Netflix au cucerit milioane de inimi. Netflix a luat în considerare toate cotele spectacolului, iar aceste producții de film reflectă această strânsă atenție la detalii.

Cu numeroase producții lansate în 2020, ne-am concentrat să selectăm cele mai bune opt launșări Netflix anul acesta. Fiecare dintre aceste producții de film se potrivește fiecărui iubitor de film care a meritat să fie vizionate. Să vedem câteva dintre cele mai bune filme Netflix ale anului 2020.

  1. Spenser Confidential

Spenser Confidential a fost una dintre cele mai bune filme ale anului 2020 lansate pe Netflix. Regizat de Peter Berg, filmul prezintă intriga unui fost polițist care intră într-o lume de mafioți în Boston. Filmează intensități intense și schimbări dramatice de personaj, Spenser Confidential este filmul perfect pentru cei interesați să candideze la postul de polițist.

  1. The Old Guard

The Old Guard prezintă intrigi intense atunci când patru războinici nemuritori sunt forțați într-un conflict global pentru a-l salva pe lumea de distrugere. Filmul are multiple subiecte, inclusiv meditația asupra existenței, responsabilității, și a altor lucruri profunde. Acest film îți va răscoi emoțiile și îți va oferi o platformă de gândire profundă.

  1. Extraction

Extraction a reprezentat una dintre cele mai bune filme Netflix pentru un public adult în 2020. Oferind o poveste uluitoare, plină de acțiune, Extraction nu a fost doar o capcană de comerț, ci una dintre cele mai bune producții de film lansate editorial de către Netflix anul acesta. Cu ajutorul lui Chris Hemsworth ca și erou, această producție de film a obținut în special aplauze pentru interpretările rafinate și efectele spectaculoase.

  1. Enola Holmes

Enola Holmes a fost una dintre cele mai adorabile producții de film de pe Netflix în 2020. Filmul oferă o privire retrospectivă asupra cercetătorilor și aventurierilor în era victoriană. Maia Miller joacă rolul protagonistei, interpretând rolul lui Enola Holmes, soră mai mică a detectivului legendar Sherlock Holmes. Ea încearcă să-și regăsească mama ei pierdută și rezolvă mai multe cazuri nebunești și uimitoare.

  1. Da 5 Bloods

Da 5 Bloods este filmul care s-a bucurat de cea mai mare recunoaștere în rândul listei de filme Netflix anul acesta. Regizat de Spike Lee, filmul prezintă o poveste frumoasă despre cinci veterani de război afro-americani care se întorc în Vietnam în căutarea unui depozit de aur pierdut. Acest film oferă și expansiunea conștiinței și câteva cântece care ne-au lăsat complet surprinși de realizarea cinematografică și fotografică.

  1. Crima Fruitvale

Fruitvale Crime a intrat în lista principiilor filme Netflix în anul 2020. Este o poveste bazată pe viața adevărată a lui Oscar Grant, interpretat de Michael B.Jordan. Filmul prezintă o viață complicată a unui tânăr, și transformă lungul drum al lui spre realizământ într-o tragedie care i-a schimbat definitiv viața.

  1. Hoții de îngeri

Hoti de Îngeri a fost unul dintre cele mai bune filme Netflix ale anului 2020. Filmul prezintă politica de discriminare a sistemului vietnamez către cetățenii nord-coreeni și a stabilit un conținut excelent al unei cunoștințe profunde despre tema urmărită în film. Politica discriminatorie este prezentată printr-o conspirație în care acești cetățeni nord-coreeni sunt în majoritate victime, iar acest film are o poveste mișcătoare.

  1. Project Power

Unul dintre cele mai bune filme Netflix ale anului 2020, Project Power prezintă o poveste interesantă despre o pastilă unicat care oferă capacitatea de a dobândi puteri auamare pentru scurt timp. Filmul prezintă experiența a trei personaje dedicate și pune întrebări despre cine și ce ar trebui să controleze acest medicament unic.

2020 a fost un an excelent pentru iubitorii de filme, având în vedere numeroasele lansări Netflix care ne-au adus cele mai bune producții de film. De la comedie la drama, Netflix a oferit conținut integrabil de peste tot. Acest articol v-a detaliat cele mai bune opt filme Netflix lansate în 2020, plină de acțiune.