Visele sunt ceva ce ne fascineaza pe toti si toti am avut vise care ne-au ramas in minte. Visele sunt modul in care psihicul nostru relieva emotii si temeri si uneori poate chiar sa fie previziuni ale viitorului. Uneori un vis poate fi chiar o oglinda asupra starilor sufletesti, in vremuri mai vechi erau si tratate ca mesaje sau prevestiri. In acest articol vom vedea ce insemna 5 dintre cele mai comune vise si poate chiar sa ai o deosebita intelegere a ce vrea sa spuna sufletul nostru atunci cand ne prezinta aceste vise.

1. Visele despre vor, cadere, gaurile negre

Visele despre vreme sunt printre cele mai intalnite vise si de obicei se intampla cand cineva se simte extenuat, copleșit de limitari sau stres. O cadere sau o stare de incertitudine in vis poate fi un mod subtil pe care psihicul nostru ne avertizeaza sa fim mai atenti la ce simtim sau care sunt proiectele pe care le avem la momentul respectiv. O gaura neagra in vis poate simboliza pasarea situatii intunecate si nedorite, si ne sfatuieste sa facem o schimbare in starea noastra de spirit.

2. Visul de a zbura

Visul de a zbura poate fi unul dintre cele mai frumoase vise pe care le putem avea, fiind un mod special de a ne simti liberi si neinfricati. Acest vis poate sa simbolizeze stari emotionale cum ar fi inspiratia, eliberarea sau chiar si sa reflectam potentialul pe care il avem si care trebuie sa fie eliberat si manifestat. De asemenea, poate sa arate ca ne este teama sa ne luam propriile decizii si ne temem sa ne astergem de orice responsabilitate.

3. Visul de a inota

Visul inotului poate simboliza emotii precum agresiunea, frustrarea, anxietatea, sau teama. De asemenea, poate sa simbolizeze nevoia de a lua controlul asupra starii noastre interioare sau asupra situatiilor din viata reala. Poate fi si un vis care simbolizeaza curajul si depasirea sentimentului de frica si a limitarilor si a angoaselor din viata noastra.

4. Visul de a cadea

De obicei, acest vis simbolizeaza stresul si tensiunea, neputinta de a gestiona schimbarile ce se intampla in jurul nostru sau teama de a fi capturati intr-o situatie dificila. Acest tip de vis ne indica faptul ca ne simtim imobilizati, sau ca ne dorim sa fim salvati de o situatie intransigenta.

5. Visul despre o persoana decedata

Visul despre o persoana decedata poate reflecta teama de a pierde pe cineva drag sau aparitia vreunui simbol al trecutului nostru. Acest vis poate simboliza si faptul ca ne dorim sa avem parte de liniste si pace interioara. De asemenea, un asemenea vis poate fi si o prevestire a evenimentelor viitoare cu privire la persoana respectiva. Poate fi un avertisment sau un semn ce ne avertizeaza pe noi sa actionam diferit.

Visele sunt un instrument special prin care transmitem mesaje si prevestiri chiar catre noi si reflecta starile noastre interioare. Fiecare din cele 5 vise comune prezentate in acest articol simbolizeaza ceva si trebuie sa ne dorim sa avem mai multa intelepciune pentru a analiza si intelege ce inseamna visele noastre. Cand avem o stare relaxata si pozitiva, suntem mult mai in masura sa distingem ceea ce dorim sa exprimam prin visele noastre.