În ultimele decenii, blugii cu talie înaltă s-au devenit extrem de populari în întreaga lume, indiferent de gen: nunți, cocktail-uri, nunți, petreceri sau întâlniri obișnuite pentru micul dejun, vei găsi blugi cu talie înaltă sugerați pentru toate cazurile. Acestea sunt adaptate noilor tendințe ale modei, ceea ce le face prețioase în garderoba noastră. Bineînțeles și în această trend a intra și producătorii de îmbrăcăminte. Unul dintre cei mai populari producători de blugi cu talie înaltă este marca Bershka.

Bershka a câștigat inimile consumatorilor prin hainele sale extraordinar de moi și confortabile abordate într-o varietate de opțiuni de stiluri. Cele mai populare piese oferite de Bershka sunt blugii cu talie înaltă și diferite modele de jeansi pentru toate siluetele, venind în Croială Skinny, Boyfriend, Mom, Chino, Peasant și pompier.

Iată câteva sfaturi despre cum să purtați blugii Bershka de talie înaltă

Purtați-le cu un camioner elegant

Dacă vă plac îmbrăcămintele cu detalii cu adevărat feminine, atunci puteți purta blugii cu talie înaltă cu camioner elegant și sandale înalte. Purtarea unui camioner cu o atingere femeiască după blugii cu talie înaltă vă oferă șansa de a transforma ținuta într-o piesă sofisticată și modernă.

Completați-le cu o jacheta de piele

Pentru o imagine soft rock, puteți completa blugii cu talie înaltă cu o jachetă de piele și tricouri și pantofi sport. Este un look clasic cu un element modern care va atrage privirea asupra siluetei dvs. Acest look merge bine pentru un punct de întâlnire informal sau pentru orice alt motiv.

Amestecați-le cu un sacou

Pentru a da un plus de stil, puteți îmbrăca blugii cu talie înaltă de la Bershka cu o ținută mai formală și rafinată, completând blugii cu un sacou și încălțăminte înaltă. Acest stil modern și interesant poate fi purtat în nenumărate situații de stil, de la o petrecere la o întâlnire de afaceri.

Alegeți-le în culori speciale

Bershka a creat blugi cu talie înaltă în diferite nuanțe, materiale și stiluri. Fie că optați pentru blugi cu talie înaltă clasici sau pentru modele surprinzătoare, cu toate acestea găsești blugi cu talie înaltă și ținute complete la Bershka. Aliați canalele Bershka pentru a adăuga o tentă plăcută de lumini în garderoba dvs.

Cum să adăugați nuanțe neobișnuite în ținuta dvs.

Dacă vrei sa creezi look-uri șic, indiferent de sezon, atunci poți remarca blugii cu talie înaltă de la Bershka pentru a adăuga un pic de culoare și de strălucire ținutelor ture. Dacă vă îndoiți în privința culorii, optați pentru o nuanță întunecată sau neutră. Ținuta va fi surprinzătoare și sofisticată în același timp.

Purtarea unor blugi mulati

Blugii cu talie înaltă de la Bershka se potrivesc tot timpul cu orice ținută și sunt perfect adaptați și tinerilor. Cu toate acestea, blugii mulati se poartă cel mai bine cu sneakeri cool și un tricou simplu. Puteți opta chiar și pentru o cămașă sau o jachetă mulata pentru a completa ținuta.

Completați-le cu o rochie

Poate fi cea mai bună combinație posibilă când vă gândiți să completați blugii Bershka cu tali înaltă cu o rochie vapoasă și sandale sexy. În lumină, probabil cea mai bună opțiune pentru a crea ținuta perfectă care oferă, în același timp, ambele elemente, feminin și cool.

Blugii Bershka cu talie înaltă sunt un obiect important în garderoba mea și săritura la modă a acestor haine se poate face astfel:

  • Purtăm blugii cu talie înaltă cu un ham elegant și o pereche de sandale schimbatoare.
  • Completăm blugii cu o jachetă de piele și o pantof sport.
  • Amestecăm azul cu nuanțe neutre pentru o ținută romantică.
  • Băgăm încă o noapte în look-ul dvs. cu blugi mulati și un tricou simplu.
  • Completați ținuta cu o rochie vaporoas și sandale sexy.

Dacă sunteți în căutarea unor culori și stiluri interesante pentru ținutele de stradă, atunci blugii cu talie înaltă de la Bershka sunt exact ce ați căutat. Aveți mai multe opțiuni în ceea ce privește silueta dvs., deci puteți face alegeri în funcție de modul în care doriți să vă vedeți.