Revolut este o banca digitală nouă și revoluționară din Marea Britanie, care a fost lansată în 2015. Ea oferă clienților săi săi să găsească soluții de plată mai simple și mai sigure, precum și debit card-uri și conturi în valută digitală. În plus, Revolut le permite clienților să-și extindă serviciile și pentru a face cumpărături, transferuri și plăți online cu ușurință.

Revolut a devenit rapid extrem de populare, beneficiind de serviciul său ușor și convenabil, care a schimbat în mare măsură modul în care oamenii fac schimburi valutare și de plăți între valute străine. Datorită acestui fapt, Revolut a reușit să-și extindă opțiunile sale de schimb valutar și plăți pentru a include peste 150 de valute din întreaga lume.

Cu Revolut, clienții obțin acces instant la conturi de schimb valutar și carduri de debit internaționale, pe care le pot utiliza în magazine online, în timp ce se bucură de o plată rapidă și și securizată. Acesta este un lucru grozav pentru că face simplă transferuri internaționale și, de asemenea, ajută la economisirea de bani pe plățile de taxe de schimb valutar.

Cu toții știm că bancarul tradițional poate fi foarte complicată și confuză. Revolut a rezolvat acest lucru și oferă o mare parte din funcțiile pe care le-ați găsi într-o bancă tradițională, fără costuri excesive sau taxe ascunse. Fără oribile taxe de schimb valutar sau transferuri internaționale, Revolut poate ajuta foarte mulți.

Știați că oricine poate obține gratuit un card Revolut? Cititorilor noștri le vom explica ce trebuie să facă pentru a obține acest card în doar câteva minute.

Datorită aplicației și viitoarei lor platforme bancare Revolut, clienții lor se pot bucura acum de schimburi valutare mai simple și mai sigure, precum și carduri de debit cu taxe minime și transferuri gratuite la un cost redus. Și da, Revolut oferă, de asemenea, și un card gratuit. Iată ce trebuie să faceți pentru a obține unul:

Introduceți site-ul web Revolut și, din aplicația lor, selectați cardul de debit gratuit

Vizitați site-ul web, creati contul dvs Revolut și completați toate informatiile necesare pentru a obține un card debit gratuit

Verificati-va identitatea și accesați-vă contul

Alegeți contul și limba preferată și activați-vă cartea virtuala sau cardul fizic

Așteptați sosirea cardului la adresa de corespondență declarată și apoi finalizați procesul de activare

Obțineți o rată de schimb competitivă și puteți folosi cardul în magazine, în străinătate și poate încasează rate în valuta locală

Deci acesta este procesul de a obține un card Revolut gratuit. Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la acest serviciu sau modul în care funcționează, nu ezitați să contactați serviciul de asistență clienți pentru mai multe informații.

Ce altceva trebuie să știți despre Revolut?

Procesul de creare a unui cont

Procesul de înregistrare cu Revolut este destul de simplu și rapid. Desigur, sunt necesare câteva pași ce trebuie urmați, dar acestea sunt foarte ușor de înțeles. Următoarele sunt adecvate:

  1. Introduceți site-ul web Revolut și selectați opțiunea “Înscrieți-vă”

  2. Introduceți detaliile personale și creați un nume de utilizator și o parolă

  3. Completează un scurt chestionar despre venituri și date de plată

  4. Verificați identitatea cu ajutorul unui document de identitate valabil

  5. Verificați adresa și adresa de corespondență

  6. Creați un PIN și completați verificarea finala a contului

  7. Ia un bun început cu Revolut

Cât de rapide sunt transferurile în valută?

Revolut se mândrește cu schimburi rapide și economii mari pe serviciile de schimb valutar, în special procesarea transferurilor în valută. Transferurile valutare se fac în termen de 3 pâna la 4 zile lucrătoare și sunt, de asemenea, împlinite eficient, cu o rată foarte competitive.

Care sunt taxele?

Revolut va oferi adesea tranzacții și transferuri valutare gratuite, în funcție de comportamentul de plată al clienților și de sumele pe care le transferă. Cu toate acestea, Revolut poate aplica taxe de 0,5% pentru transferurile în valută care depășesc 2.000 de USD lunar. Acest lucru se aplică numai pentru tranzacțiile din afara Uniunii Europene.