Felicitarile de incurajare sunt un mod excelent de a-i arata persoanei dragi de langa tine ca ii consideri realizarile si ii apreciezi efortul. Inspira-ti pe cei din jurul tau sa faca fata provocarilor si sa urmeze visul lor, prin trimiterea de mesaje si urari speciale de incurajare.

Cum sa iti exprimi suportul

Felicitarile de incurajare ofera celor din jurul tau caldura si energia pozitiva necesare pentru a trece peste impasuri. Urmatoarele sunt sfaturi importante de luat in considerare atunci cand iti exprimi suportul prin intermediul felicitarilor de incurajare:

• Reaminteste-i celui caruia ii trimiti felicitarile ca binele castiga intotdeauna – mesajul de incurajare sa ofere speranta si vizeze succesul indiferent de situatie.

• Aminteste-i ca este in stare sa faca orice – un mesaj care ii ofera curajul si motivatia pozitiva de a trece peste orice provocare.

• Spune-i adevarul – arata-i persoanei dragi ca ai incredere in el sau ea, transmitandu-i mesaje de recunostinta si incredere celui care a investit mult in a atinge un obiectiv.

• Transmite-i un mesaj care sa-i spuna ca il sau o iubesti – un mesaj simplu si direct care sa comunice ca esti mandru sau mandra de persoana respectiva.

Ce tipuri de felicitari de incurajare sunt disponibile

Exista o multitudine de felicitari de incurajare care pot fi sau trimise sau regasite in magazinele de specialitate si la librarii in care se comercializeaza felicitari si alte obiecte de dimensiuni mici. Urmatoarele sunt cateva dintre modelele de felicitari de incurajare existente in prezent pe piata:

• Felicitari postale – sunt felicitari tiparite pe placute din carton oferite in cutii speciale. Acestea sunt potrivite pentru a fi trimise prin intermediul serviciului postal.

• Felicitari imprimate – sunt felicitari de dimensiuni mari ce ofera mesaje sau desene simple care raman in memorie. Acestea sunt produse din materiale solide care pot fi pastrate pentru o perioada mai indelungata.

• Felicitari virtuale – sunt felicitari electronice trimise prin diferite metode de livrare, precum e-mail sau platforme de socializare, si care pot fi imprimate pentru pastrare.

• Felicitari fizice – sunt felicitari suportate pe suporturi speciale hardcover, pentru a creste durabilitatea acestora.

Cand sa trimiti o felicitare de incurajare

Pot exista mai multe motive pentru care sa trimiti felicitari de incurajare, insa este important sa faci acest gest atunci cand esti sigur ca persoana careia i le trimiti au nevoie cu adevarat de acest indemn. De obicei, urmatoarele sunt evenimentele cauzatoare care adsesiteaza o persoana sa primeasca o felicitare de incurajare:

• Cand persoana se confrunta cu provocari dificile – trimite-i un mesaj pozitiv persoanei respective ca un indemn de a depasi anumite etape sau dificultati.

• Cand persoana atinge un obiectiv/vis/scop – da-i mesajul ca vei fi mereu alaturi de el sau ea in realizarea obiectivelor individuale.

• La un eveniment sau aniversare speciala – arata-i persoanei cat de pretuit este el sau ea printr-o felicitare de incurajare si acordului tau.

• Cand persoana atinge o etapa importanta din viata– reminteste-i persoanei ca eforturile lor nu au fost vadite, prin trimite o felicitare de incurajare menita sa-i exprime din partea ta felicitarile si recunostinta.

Beneficiile felicitarilor de incurajare

Felicitarile de incurajare aduc numeroase beneficii pentru cei care primesc un astfel de cadou si pentru persoana care trimite mesajul. Urmatoarele sunt cateva dintre numeroasele beneficii aduse de aceste felicitari:

• Acorda incredere celui in cauza – cu siguranta ca cei din jur ii vor intari persoana respective sa merite inainte orice transformare si evolutie, aratandu-i faptul ca eforturile sale au fost vazute si recunoscute. Aceste sentimente vor avea un rol pozitiv in construirea increderii de sine.

• Deschide oamenii in fata a ceea ce au mai mult in ei – a fi demn de recunostinta poate fi motivul perfect pentru a-i informa pe cei din jurul tau ca au cea mai buna versiune a lor animeasca.

• Da curaj celor din jurul tau sa actioneze in mod defensiv si energic – orice persoana doreste sa simta ca eforturile sale sunt vazute si recunoscute, prin trimiterea unui mesaj de incurajare, tu ii transmiti persoanei ca are cea mai buna versiune de sine si ca se poate baza pe tine.

• Detoneaza emotii pozitive pentru cei din jurul tau – mesajele de incurajare sunt calea cea mai buna pentru a induce sentimente profunde in cei din jurul persoanei care le-a primit si ca poate cel mai bine poti determina sentimente pozitive si motivare.

• Toata lumea isi doreste sa fie vazuta pozitiv, astfel ca prin trimiterea unei felicitari de incurajare, tu ii oferi persoanei dragi sansa de a-si exprima sentimentele si visele in deplina siguranta. Este un mod perfect de a aduce si pace in inimile oamenilor.

In concluzie, felicitarile de incurajare sunt o optiune minunata de a face pe cineva sa-si reaminteasca cat de valoros/valoroasa si demn/demna de apreciere este el sau ea. Prin trimiterea unei felicitari de incurajare ii vei informa pe cei din jurul tau ca destinul lor tarziu poate fi unul bine incadrat si ca eforturile lor sunt recunoscute. Aceste felicitari sunt bona fide forme de alinare si sunt metode de a aduce speranta in jurul celor dragi. Speranta ca totul va fi bine si ca exista si mai multe motive pentru a actiona si merge mai departe.