Cosmeticele dermatologice devin din ce în ce mai populare în rândul persoanelor care doresc să îşi îngrijească corespunzător tenul și să evite efectele adverse nocive ale produselor cosmetice obișnuite. Pentru că hiper-specializarea piaței produselor cosmetice este astăzi extrem de mare, acest articol enumeră cele mai bune branduri de cosmetice dermatologice disponibile pentru cumpărare pe piața din 2020.

Cosmeticele extreme au cunoscut o evoluție deosebit de rapidă în ultimele decenii deoarece acestea oferă o diversitate de produse reprezentând o alternativă sigură pentru sănătatea pielii și îngrijirea acesteia. Beneficiile produselor cosmetice dermatologice pot fi adesea citite pe ambalaj. Acestea sunt înmuiate în mod specific pentru a-și menține ingredientele pe piață în mod regulat, ceea ce le face mai ușor de utilizat și mai sigure, de aceea numărul lor se dublează în fiecare an de la lansarea lor, în 2008.

Cele mai bune branduri de cosmetice dermatologice

Pentru a vă ajuta să vă îngrijiți pielea corespunzător, prezentăm mai jos o listă ce conţine cele mai bune branduri de cosmetice dermatologice disponibile pe piață în 2020.

1.Eucerin

Eucerin poate fi considerat ca fiind una dintre cele mai populare și cunoscute branduri de cosmetice dermatologice de pe piață, fiind preferată de mulți dermatologi. Dedicată doamnelor și domnișoarelor care se preocupă de îngrijirea tenului, marca Eucerin vine în întâmpinarea acestora cu o gamă variată de produse hidratante, produse bazate pe tehnologii de ultimă generație. Aceste produse conţin o gamă vastă de ingrediente active, printre care se află ureea, lactatul de sodiu, un derivaț al acidului glicolic și mai multe extracte patratelor și alge marine.

 1. Avene

Avene oferă produse cosmetice pentru toate tipurile de ten, inclusiv ten-acneeic și sensibil. Produsele safe dermato-cosmetice Avene sunt formulate să corecteze inegalitatea și iritația pielii, lăsând-o hidratată și revigorată. Având în vedere faptul că produsele sale conțin în principal ingrediente naturale, ele reprezintă o soluție corectă pentru orice persoană îngrijorată de produsele chimice care se găsesc în produsele cosmetice. De exemplu, produsele Avene conțin extract de plante medicinales, ca arnica montana, mai ales pentru calmarea și echilibrarea tenului.

 1. La Roche-Posay
  Thermal
  Spring Water adaugă la produsele brandului La Roche-Posay un plus de îngrijire specială dermato-cosmetică. Produsele La Roche-Posay conţin antioxidant – întăritori și hidratanţi, precum și ingrediente active de origine vegetala ce oferă proprietăţi de îmbunătăţire a exfolierii și netezirii pielii. Atât Femeile cât și bărbaţii care folosesc produsele La Roche-Posay pot fi asiguraţi că produsele conţin doar ingrediente într-o concentraţie echilibrată care se potrivesc fiecărui tip de ten.

4.Avene Thermal Spring Water
Avent
Thermal Spring Water oferă produse dezvoltate special pentru prevenirea și tratarea bolilor cutanate. Aceste produse sunt formulate cu ingrediente precum minerale și oligoelemente termale care oferă un tratament antistres cu efect de calmare și reenergizare a tenului. Doamnelor și domnișoarelor li se potrivesc produsele specifice ale brandului, oferind adesea și protectie solara.

 1. Dermalogica
  Dermalogica se poate considera ca fiind unul dintre cele mai vechi produse dermatologice cosmetice de pe piață. Brandul se străduiește pentru a face o diferenţă în îngrijirea pielii clienților săi, folosind un sistem excelent de produse ce conţin eficiente active anti imbatranire. Formulate special pentru a trata tenul uscat, sensibil și iritat, produsele Dermalogica pot fi adesea personalizate pentru satisfacerea nevoilor fiecărui tip de ten.

6.Nivea
Nivea a fost o marcă de încredere în piața personală pentru peste un secol. Nivea a extins întotdeauna portofoliul său de produse pentru a cumula competitivitatea și popularitatea în rândul consumatorilor, produse care oferă îngrijirea de înaltă calitate și atât produsele bazate pe ingrediente naturale, cât și pe produsele chimice, exact în această ordine. Unele dintre produsele Nivea conţin ingrediente specifice pentru tratarea acneei, fotoprotecție, îngrijirea zilnică sau chiar produse de schimbare de culoare.

 1. Neutrogena
  Neutrogena oferă o gamă largă de produse, cu ingrediente active patentate, care se folosesc pentru prevenirea, tratarea și îngrijirea tenului. Multe produse Neutrogena conțin ingrediente și produse patentate, precum MicroClear, un derivat al acidului salicilic de curățare profunda a pielii, și Accelerated Retinol SA, un sistem special combinat ce ofera pielii hidratarea necesară împreună cu tratamentele speciale anti-îmbătrânire. De asemenea, produsele Neutrogena conţin complex