The North Face, unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori internationali de produse outdoor, a venit pe piata modei outdoor acum mai bine de 50 de ani. Inceputul sau remarcabil a fost completat de o proiectare tehnica si inovatoare, ceea ce a ajutat la identitatea distincta pe care o are azi. Magazinul se bazeaza pe trei principii: fabricare tehnica, performanta profesionala si, foarte important, respect fata de mediul inconjurator. 

Aceste principii se regasesc in intreaga gama de produse de la The North Face, oferind o solutie completa de utilizare in conditii atat de variate si solicitante, cum ar fi muntii, drumetiile, calatoriile de explorare si urbana.

I. Introducerea brandului – The North Face

The North Face este un brand premium al industriei outdoor, care a deschis magazinul pe care-l stim astazi in 1966 si a devenit rapid legendar. Creatori originali ai brandului nu au facut decat sa exploreze contraatacul crestei nordice si sa foloseasca tehnologiile cele mai avansate din acea perioada. De la cea mai buna imbracaminte si echipamente pentru aventuri iesite din comun, la articolele de vesta cotidiene din lumea urbana, The North Face ofera produse de cea mai inalta calitate pentru cumparatorul modern. Fie ca sunteti o persoana aventuriera sau pur si simplu un iubitor de moda, aceasta colectie etala combinatia perfecta intre functionalitate si design modern.

II. Gamei si materiale folosite

Cu o baza de produse impresionant de vasta, The North Face ofera articole adaptabile atat scopurilor de explorare, cat si celor de fashion. Articolele sunt fabricate dintr-o varietate de materiale folosite, inclusiv diferite grade de poliester, nylon, lana si chiar cauciuc. Materia prima de cea mai buna calitate, precum si tehnicitatea cat mai performance, ofera produselor o durabilitate si o rezistenta la o variata conditii de mediu.

III.Colectiile

The North Face ofera colectii care se adreseaza interesului comun si variat al pietei. Colecția The North Face este completata si cataloga sa se extinde la fiecare an.

A. Athlete Series

Aceasta colectie consta in produse special concepute pentru activitati extreme de outdoor, precum drumetii, alpinism si alalturi de aceasta si pentru scopuri de performanta. Tehnologiile folosite sunt special concepute pentru cea mai mare capacitate de gestionare a diversilor factori, precum vant, zapada, ploaie si altele. Obiectele din aceasta colectie sunt usoare, respirabile si potrivite atat pentru aventurile in aer liber, cat si pentru antrenamentele de anduranta.

B. Summit Series

Fie ca sunteti pe parcurs sau pur si simplu navigati drumurile orasului, aceasta colectie este sigura sa va mentina in stil si confort. Acestea includ vesta, blugii, jachete si geci produse dintr-o serie impresionanta de materiale tehnice, cum ar fi Gore-Tex, triple cuverturi, poliester si chiar cauciuc. Acestea sunt perfecte pentru calatorii medicale si alte activitati desfasurate in conditii extreme.

C. Urban Exploration

Cei care iubesc manierele moderne, vor aprecia colectia Urban Exploration. Acestea sunt special create pentru a atinge noile interese si preferintele din lumea urbanistica. Slefuita si artisitca, aceasta colectie moderna de stil a venit cu jachete, blugi, pantaloni scurti si articole sportive și chiar accesorii care se potrivesc cu orice outfit urban.

IV.Promovare

The North Face promovează colectiile sale si imaginalea brandului prin gama de featuring de la icoane legate de lifestyle si cultura inclusiv iubitorii de excursii, athleți de cursa de munte si surferi inotatori care reprezinta brațul activ al produselor North Face. Acesti testeri folosesc produsele pentru a le testa diferitele functionalitati si performanta, oferind publicului feedback extins si fiabil despre produsele The North Face.

V.Impactul in domeniu

Angajamentul lor sustenabil si etic de a proteja mediul, a scos The North Face in calea lor ca lider in industria de lifestyle si promovarea modei responsabile. Compania nu este limitata la o abordare a problemei mediului intraratica, ci legea lor este sa sustina si sa contribuie la conservarea naturii. In cadrul strategiilor lor de sustainability, The North Face ofera impreuna cu partenerii din industrie solutii de business inovatoare si reduce impozite si programatii de educatie sustenabila, cum ar fi educational storytelling-ul.

The North Face este unul dintre cei mai apreciati producatori internationali de produse outdoor, cu o gama impresionanta de produse care se adreseaza intereselor si preferintelor tot mai diversificate ale pietei. Fie ca sunteti un iubitor de aventura sau doar un fashion-lover, gamei diversificate The North Face asigura ca veti gasi ceva ideal pentru voi. Pe langa motivatia lor de a fabrica produsele acelor clienți, The North Face ofera un angajament si sprijina si schimba lumea in care traim prin responsabilitatea sociala si sustenabilitatea.