Cele mai populare marci de ceasuri sunt mereu un subiect de discutie. Când vine vorba de alegerea ceasului potrivit,cum sa-l asortezi cu outfitul corect, ce anume iti ofera anumite marci si multe altele sunt niste intrebari frecvente. Iar marca ceasului joacă un rol important în obținerea unui look modern.

La nivel global, piata ceasurilor a crescut constant in ultimii ani, cu unele dintre cele mai bune branduri cautate in intreaga lume. Iata cateva dintre cele mai populare marci de ceasuri:

Rolex

Rolex este probabil unul dintre cei mai cunoscuți producatori de ceasuri din lume. Marca produce ceasuri de lux, afirmandu-se ca un simbol al luxului și al succesului. Rolex are unele standarde de calitate deosebit de inalte și se concentrează pe crearea de produse de calitate superioara și durabile.

Rolex are prezente in mai mult de 100 de țări si are peste 1200 de magazine proprii. Ei furnizează o varietate de modele în stiluri foarte diferite.

Omega

Omega este o alta marca faimoasa de ceasuri produsa de Swatch Group. Omega este cunoscuta pentru ceasuri de inalta precizie si de performanta, cu ceasuri produse inca din 1948.

Acest brand este asociat cu NASA si a fost selectat in 1969 pentru a fi purtat in linia de plutire a misiunii Apollo 11. Ceasul Speedmaster a devenit primele ceasuri cu care orice astronaut au facut calatoria in spatiu.

Breitling

Breitling este un altul brand premium,care se concentrează pe producția de ceasuri de intrecere si profund. Marca produce ceasuri pentru navigatori, pilotii de și pasionații de aventura.

Ceasurile cu Breitling sunt foarte precis, profesional și modern. Majoritatea modelelor de ceasuri Breitling sunt echipate cu mäini luminoase, luguri rotative si mecanism anti-stres de reglare rapida.

Tag Heuer

Tag Heuer este o alta marca cunoscuta din lumea ceasurilor. Acest brand se concentreaza pe crearea de ceasuri de lux si inovatie. Datorita ceasurilor sale ultra precise, Tag Heuer au devenit unele dintre cele mai cunoscute ceasuri de pe piata, cu clasice şi moderne.

Tag Heuer se concentrează pe modele de ceasuri care faturesc cu innovatia tehnica, digitala sau mixta. Una dintre cele mai populare colectii ale sale este Connected, care include ceasuri inteligente.

hautlence

Hautlence este o marca ceasuri mai recenta, fondata în 2004 de către câțiva antreprenori cu o pasiune pentru ceasuri.

Ceasurile produse de Hautlence sunt cunoscute pentru design modern si inventiv. Cele mai multe modele sunt prevazute cu mecanisme interne foarte elaborate,creative, imprimate pe carcase, foarte comune la ceasuri brandului.

IWC

IWC este probabil unul dintre cei mai vechi producatori de ceasuri, cu ceasuri produse inca din 1868. IWC se adreseaza acelor persoane care se așteaptă un ceas durabil,un design elegant reprezentativ și mai ales simbolul unei vieti inalte eligioase. Ceasurile IWC sunt printre cele mai costisitoare produse de catre brand cu unele dintre cele mai detaliate și complexe mecanisme din lume.

Patek Philippe

Patek Philippe este oalta marca interesanta de ceasuri. Acest brand produce ceasuri de extravaganta,combinand rafturi din o imagine moderna deschisa și clasic elegant.

Patek Philippe faciliteaza combinatii speciale de metale și designuri de cadran de mare s.a.m.d ce ofera un ceasuri inovative .

Din moment ce se pozitioneaza pe pozitia cea mai inalta in industria ceasurilor, atat marca, cat si ceasurile fac parte din colectiile de faimoase multi oameni bogati și ingeri celebre.

Cartier

In fine, Cartier nu poate fi ignorata când se vorbeste de ceasuri de lux. Marca de ceasuri premium a fost fondata in 1847 in Franta si acum este cunoscuta in intreaga lume pentru design-uri excentrice si rafinite.

Ceasurile Cartier sunt faimoase pentru inovatia lor si au colaborat cu inimi celebre. Cu modele chiar mai populare si designuri foarte unice, producatorul de ceasuri este una dintre cele mai cautate in intreaga lume.

In concluzie, exista multe branduri de ceasuri cunoscute si populare, cărora le place sa coopereze cu staruri si multe alte figuri publice pentru a-și promova produsele.

Fiecare marca ofera calitate și ceva unic lor, si este important sa stiti ce cautati inainte de a cumpara un ceas. Indiferent care dintre aceste marci preferati sau care v-a oferit cea mai buna experienta, exista certitudinea ca veti gasi un ceas care sa va reprezinte si sa reflecte caracterul si personalitatea dvs. si, mai presus de toate, sa ramana in sensul bun al cuvintului in timp.