Topul celor mai bune aspiratoare robot ar putea fi exact ceea ce ai nevoie daca esti in cautare de aparatul care sa te elibereze de treaba neplacuta de a aspira praful. Robotii de curatenie fac circulari pe cont propriu pentru a sterga praful in spatii mici si mari. Acestea reprezinta cea mai buna solutie pentru persoanele cu stiluri diferite de viata.

Acest articol este menit sa te ajute sa scapi de stresul aspiratului si sa-ti ofere informatii utile cu privire la modelele robotizate de ultima generatie.

Ce este un aspirator robot?  

Aspiratorul robot este o unitate compacta programabila care poate curata muchii, margini si suprafete in intregime. De obicei, aspiratorul de suprafete se bazeaza pe propriul sistem inteligent de navigare pentru a se deplasa inainte si inapoi pe diverse suprafete. Aspiratorul poate fi programat cu flexibilitate pentru utilizare indiferent de ora sau de tipul de suprafata.

Top 5 aspiratoare robot

 1. Robotul aspirator eufy RoboVac30c

RoboVac30c se poate recomanda pentru cei ce au nevoie de soliditate si performanta. Este destul de puternic incat sa se tina de suprafete de mobilier si sa se miste fara probleme pe diferite tipuri de suprafete. Cu un design slim de 2,85 de centrimetri si o baterie de 2600 mhA, acest robot poate sa-ti ofere o curatare profesionala. Nivelul zgomotului pe care il emite este mai putin decat al unui masini de spalat vase.

 1. Robotul aspirator Robo Rock S50

Cu functii multiple, Robotul aspirator S50 se poate recomanda in stari speciale de curatare. Are un design de covor care poate curata in doua directii diferite, cu o viteza de curatare de jumatate de metru pe secunda. Are capacitatea sa se strucure in mai multe locuri si este capabil sa detecteze obiectele in timp real si sa se schimbe din directie pentru a evita coliziunile.

 1. Robotul aspirator Roborock S6 MaxV

Automatizarea de curatare a robotului aspirator Roborock S6 MaxV este eficienta in curatarea diferitelor fosturi ale infrastructurii. Contine doua componente fundamentale a eficientei, sistemul inteligent de navigatie si controlul gesturilor. Acesta poate detecta murdaria si poate curata zona in mod eficient, si poate sa detecteze fiinchiile si alte obiecte si sa se schimbe din directie pentru a le evita.

 1. Robotul aspirator iRobot Roomba 675

iRobot Roomba 675 se distinge prin navigarea sa inteligenta si flexibila pe care o poate oferi caselor mici si inguste. Aceasta dispune de o baterie mare de 3200 mhA. Are un senzor de murdarie si sensori de curatare speciali, care scaneaza suprafetele si detecteaza murdaria inainte de a efectua curatarea. De asemenea, are suficienta putere si senzorii potriviti pentru a curata moquetele si suprafetele dure.

 1. Robotul aspirator LG Hom-Bot

LG Hom-Bot se remarca prin camera virtuala a sa care poate interpreta detalii ale infrastructurii pentru a efectua curatarea, precum si prin designul sau solid, care poate sa se impuna si sa se miste pe suprafete greu accesibile. Utilizand camera virtuala, acesta poate detecta obstacolele si sa creeze o harta a spatiului din care sa strange murdaria si praful.

Beneficiile folosirii roboticului aspirator

Atunci cand folosesti robotul aspirator, ai urmatoarele beneficii:

 1. Te poti bucura de consistenta curatarii: Acum poti satisface nevoile tale de curatare, chiar si cand te afli plecat de acasa. Cu un program presetat, nu iti va mai fi teama ca murdaria si praful se vor aduna in fata ta.

 2. Un randament bun la energia electrica: Euficienta lor la energia electrica este mult superiora fata de metodele noastre traditionale de curatare, astfel vei reduce facturile.

 3. Flexibilitate de programare: Poti curata zonele cu murdarie acumulate in orice moment pe parcursul zilei. Nu vei mai fi constrans sa alegi intre a face ordine si a face altceva.

 4. Multi-functionale: Acestea nu sunt doar un dispozitiv unic de curatare. Aspiratoarele robot pot fi programate pentru a face aspiratii profunde asupra diferitelor suprafete, precum podele, covor sau tapeturi.

 5. Eficiente in cel mai dificir mediul: Aspiratoarele robot sunt proiectate pentru a efectua curatari in cel mai dificil mediul. Acestea sunt proiectate pentru a se adapta diferitelor suprafete si mobilier.

Capcanele in alegerea unui aspirator robot

 1. Puterea lor limitata: Ei functioneaza bine cand curata suprafete mici si usoare, dar poate fi dificil sa reziste la curatari in locuri cu iedera, particule mari sau alte obiecte detinute.

 2. Autonomia scazuta: Daca ai putine suprafete sau zone inguste, e posibil sa nu ai incarcare suficienta pentru a termina curatenia eficient.

 3. Investitia inalta: Din cauza tehnologiei lor avansate, aspiratoarele robot sunt mai costisitoare decat cele obisnuite. Cu toate acestea, economia de energie pe termen lung poate compensa costurile in principiu.

Un aspirator robot configura in casa ta iti va oferi mai multa eficienta si beneficii. Ar trebui sa iei in considerare informatiile de mai sus inainte de a alege un astfel de produs. Acest articol spera sa iti ofere cunostintevalor omportante in alegerea aspirtorului robot ideal pentru tine.