Victoria’s Secret are o reputatie excelenta pentru oferirea unor costume de baie unice, frumos proiectate, care se potrivesc tuturor formelor și modelelor corpului. Fiecare piesă este proiectată pentru a oferi caracteristici multiple incluzând, funcționalitatea, dar și stilul. Costumele de baie Victoria’s Secret sunt unice în cât sunt create pentru a oferi atât confort și stil cât și experiența de purtare. Acestea sunt deosebite de oricare altele deoarece sunt realizate în proporția corectă pentru orice forma si lungimea corpului și sunt atât de comode și lejere încât le vei uita că sunt pe tine când te bucuri de plajă.

Victoria’s Secret este recunoscut pentru crearea unor costume de baie care se vor potrivi tuturor formelor si modelelor corpului. Costumul de baie perfect este cele care oferă o linie de ținute care se simt lejere, nu încurcă, arată bine și sunt atât de grozave încât nu vei vrea să le scoți! Aceste costume pot fi găsite în diferite țesături și culori atrăgătoare.

I. Costum de baie de tip bikini 

Costumele de baie de tip Bikini de la Victoria’s Secret sunt designate special pentru a fi cât mai confortabile. Materialul prelucrat permite pielii să respire oferind confortul necesar unei experiențe de plajă reușite. Sunt produse din țesături naturale cum ar fi materialele linoase care sunt îmbibate cu proprietăți reflexive pentru a ajuta la redefinirea formelor și a scoate în evidență trăsăturile corpului.

Acest costum de baie de tip bikini se va potrivi perfect oricărui corp. Mai mult decât atât, vin în forme și modele diferite, iar orice stil subliniază trăsăturile corpului.

Printre modelele cele mai populare se numără :

  • Costumele de tip balconet: Aceste costume de baie au un design frumos și atractiv, marcat de marginea care se extinde până la sub brațe. Coloana vertebrală care se extinde de la umăr până la ușor dedesubtul brațului va pune perfect sublinia ta în evidență, oferindu-ți cu un design feminin și modern.

  • Costumele de tip lantisor: Costumele de baie cu lantisor subliniază atractiv trăsăturile corpului. Acestea punctează în mod eficient partea superioară a ținutei și scot în evidență liniile corpului tău.

  • Costumele de tip talie înaltă: Aceste costume de baie au un design modern și extrem de popular care iesea în evidență și adaugă o expresie modernă unei ținute de plajă.

II. Costume de baie unu-piețe 

Victoria`s Secret oferă costume de baie unu-piețe pentru un look senzual și o strălucire modernă a culorii pe plajă, care sunt perfecte pentru femeile care doresc un costum de baie care se potriveste atât cu un jeans încropit cât și cu pantalonii scurți preferați. Aceste costume sunt realizate din material ușor și lejer, care se aseamănă țesăturilor decupate și de un design modern care oferă confortul necesar pentru un concediu pe plajă reușit.

Aceste costume de baie unu-piețe de la Victoria`s Secret se îmbracă cu simplitate, sunt realizate în diferite stiluri și culori, iar formele diferite se vor potrivi oricărui tip de corp.

Printre modelele cele mai vândute se numără:

  • Costumele de tip bustier: Aceste costume de baie cu un design deosebit de fashionable, făcute pentru a se integra cu elementele de modă și de a oferi caracteristici multiple unui costum de baie modern. Pot fi purtate fie în spa, fie pe plajă.

  • Costumele cu nasturi: Costumele de baie cu nasturi transformă jocul de modă și adaugă un stil modern și elegant pentru un look de plajă rapid și simplu. Acestea sunt create din materiale care se îmbracă lejer și sunt super ușor de purtat, putand fi adaptate oferind unei costum un stil complet nou.

  • Costumele cut-out: Acestea sunt realizate cu ajutorul unor țesături moi, strălucitoare și sculpturale care oferă un stil modern și atrăgător în același timp. Aceste costume sunt realizate din excese de material lejer care creeaza un look feminin și atractiv care se subliniază perfect.

III. Alte costume de baie
Victoria’s Secret oferă o mulțime de alte costume de baie de la costume de baie croșetate, pantaloni scurți și costume de baie cu imprimeuri.

  • Costumele de baie croșetate: Aceste costume de baie croșetate sunt realizate din materiale lejere, ce oferă o notă mai complexă a costumelor de baie, fiind extrem de practice. Aceste costume sunt încărcate de culoare, îmbiniți de modele lucrate și cu decupaje prețioase.

  • Pantaloni scurți: Acești pantaloni scurți se vor potrivi perfect la cămașa ta sau tricoul preferat, adăugând un element unic al costumului. Aceste costume sunt realizate din materiale lejere cu o finisare respirabilă și sunt deosebit de obișnuite printre femeile care vor să se simtă confortabil în ținuta de plajă.

  • Costume de baie cu imprimeuri: Aceste costume sunt create special pentru a arata unice și frumoase.