Se spune că prima impresie contează și, atunci când vine vorba de nunta ta, fie că ești mireasă sau invitat, una dintre cele mai importante alegeri o reprezintă coafura. Pentru a te asigura că vei arăta magnific și că te vei simți în largul tău, trebuie să ții cont de preferințele tale, dar și de stilul evenimentului și al rochiei. Iată o selecție de 10 coafuri de nuntă superbe pe care le poți încerca.

1: Coafură updo simplă și modernă

Dacă preferi un look elegant și clasic, coafura updo poate fi răspunsul tău. De asemenea, cum se ține în loc și oferă un aer mai relaxat, nu vei avea nevoie să-ți verifici stilul pe parcursul zilei. Aceasta poate fi exprimată prin adăugarea unor bretoni sau prin ținerea părului într-un mod seducător de relaxat.

2: Curluri moi clasice

Cine nu se vede cu un rând de onduleuri blânde și rebele care să se răspândească într-o cascadă? Rochiile de mireasă din dantelă par să se potrivească perfect cu acest tip de coafură, care interpretează modelul clasic al strălucirii romantice și revendicării de minunat.

3: Coadă înaltă

Un hairstyle cool și modern, cladirea înaltă este o variantă grozavă atunci când vrei să creezi un look plin de farmec și energie în aceeași zi. Ia modelul elegantului updo și lansează-l într-o forma modernă și tot ce ai de făcut este să adaugi accente în părul tău care să aducă mai mult volum.

4: Creștetul uni

Dacă te numeri printre persoanele care iubesc stilul updo însă preferă să-și lase părul în jos, o variantă de mijloc pentru a fi super chic la nunta ta poate fi creștetul uni, care oferă un look mai casual decât un updo. Se poate obține prin coafarea buclelor și ridicarea lor în vârf.

5: Coafură scurtă și aspră

Deși la fel de modern, dar radical gândit, scurtul aspru este cea mai bună alegere pentru persoanele care iubesc principiile bazate pe simplitate și eleganță și care caută un look viu care să expună și să pună în valoare puterea feminină.

6: Bretonul simplist

Un look profund glamour caracterizează bretonul. Pentru stilul tău de mireasă, optează pentru un breton foarte drept și fără prea mult volum. Poate fi lăsat pe spate sau lăsat să cadă într-o parte discret. Acest obicei ți se va ajusta perfect și vei obține un look clasic și atemporal.

7: Bretonul lung

Bretonul lung este similar cu modelul clasic de breton, cu adăugarea unor bucle moi pentru a da suflet și volum. Bretonul lung poate fi jogger sau dreapt și poate fi personalizat cu bucle încadrate pentru un look sic și modern.

8: Coadă de caline

Un model de coafură unic care se poate potrivi perfect cu orice stil de rochie și care oferă ruces și volum părului sunt buclele de caline. Acestea sunt potrivite pentru persoanele care doresc ca părul lor să se simtă mai luxos, în special atunci când se construiesc în vârf cu lărgirea șuvițelor laterale.

9: Atașamentul în față

Dacă vrei să adaugi volum la un updo, atașamentul în față reprezintă cea mai buna solutie. Acesta poate fi introdus într-un coafup updo clasic și simplu și personalizat în orice fel preferi, de la forme line până la desene artistice.

10: Trenţe rebele

Modelul de păr scurt poate fi, de asemenea, înnotat în trenţe. O astfel de coafură rezistentă, cu adăugarea unor strălucirii îndrăznețe, reprezintă un plus de modernism unit cu inspirea unei temeri deloc pretențioase. Aceasta poate fi completată cu tul și mărgele de stras.

Cele 10 coafuri de mai sus propun o selecție largă de soluții pentru crearea look-ului potrivit nuntii tale. Fie că alegi un updo simplu, o cascadă de onduleuri sau un look mai modern format din trenţe, basit și cosite, cu siguranța vei arata minunat și te vei simți in largul tău pe parcursul zilei.