Ai înțelepciunea să-ți aleagă hainele în funcție de culoare și să folosești acest lucru la avantajul tău? Culoarea îmbrăcămintei pe care o poartă un om, poate spune multe despre personalitatea și stilul lui de viață. Indiferent dacă sunteți un om obișnuit sau un designer profesionist, puteți face multe pentru a spune o mulțime de lucruri despre voi, prin simpla alegere a hainelor.

Unele feluri de îmbrăcăminte furnizează mai multe informații despre personalitatea ta, în comparație cu celelalte haine. De exemplu, culoarea poate furniza informații prețioase despre stilul tău, interesele tale și chiar despre cum percep oamenii tine în această lume.

Iată 8 culori de îmbrăcăminte care vor spune totul despre personalitatea ta:

 1. Negru
  Oamenii care poartă haine negre sunt adesea rezervați, introvenți și rezistenți la schimbare. Ei sunt foarte puțin interesați de schimbarea tendințelor sau de a se conforma la creațiile altora. Sunt precauți și își iau timpul pentru a se gândi și lua decizii. Sunt adesea intelectuali și creează noi modalități de a-și face lucrurile.

 2. Roșu
  Persoanele care aleg îmbrăcăminte roșie sunt adesea lideri și foarte ambițioase. Aceștia sunt îndrăzneți, creativi și posedă puterea de a convinge. Ei sunt inspiraționali și vor să fie adulați de cei din jur. Jucătorii de roșu pot fi avantajați de vițele de vânătoare și de competițiile deschise.

 3. Apa
  Persoanele care aleg îmbrăcăminte bleu, cinstesc zeul mării și sunt adesea un pic timizi și misteriosi. Ei prețuiesc emoțiile lor profunde și intuiția lor. Ei sunt foarte responsabili și prețuiesc formele tradiționale de bunăstare și stabilitate. Sunt de obicei abili în negociere și lucrul în grupuri.

 4. Galben
  Clienții galbeni sunt foarte optimiști și veseli, ei se bucură de viață și orice activitate distractivă sunt cei mai potriviți să facă. Adoră provocările și pot fi văzute ca foarte energice. Ei își iau timpul să se bucure de natură. Galbenii sunt de asemenea foarte loiali și țin la prietenii apropiați.

 5. Verde
  Verzii sunt adesea persoane responsabile, cu viziunea și înțelepciunea unei persoane în vârstă. Ei caută pacea interioară și sunt conectați cu lumea înconjurătoare. Sunt calmi și se bucura de totul în jurul lor. Adesea, ei sunt dedicați și loiali și caută stabilitate în viață.

 6. Roz
  Persoanele care poartă îmbrăcăminte roz sunt adesea romantici și sensibili. Ei se bucură de lucrurile simple, depășesc fricile și privesc lumea cu un sentiment de curiozitate și naturalețe. Sunt de asemenea plini de optimism și vor deține mereu un zâmbet pe buze. Rozul le ofera încredere și senzualitate.

 7. Alb
  Clienții albi adesea doresc să se adapteze, fiind persoane care iubesc pacea și armonia. Ei sunt foarte buni la ascultare și adesea domestici. Persoanele albe își doresc în general pace și se pot adapta la majoritatea situațiilor. Sunt non-judecativi și știu să fie diplomatici și toleranți atunci când este cazul.

 8. Argint
  Persoanele care poartă argint pot fi inteligente, elegante și curajoase. Acestea sunt persoane independente care își folosesc propriile forțe și au un standard foarte înalt. Ei iubesc schimbarea și adoră să încerce lucruri noi și deosebite. Acestea sunt adesea profesioniste cu un simț al datoriei foarte dezvoltat.

Pentru a putea întelege mai bine implicațiile hainelor pe care le alegem, mai întâi trebuie să înțelegem ce putem citi în spatele culorii vestimentației. Culorile pe care le alegem pot spune foarte multe despre personalitatea noastră. Pentru a vă ajuta să faceți alegeri înțelepte, vom reveni la 8 culori de îmbrăcăminte și vom detalia câteva dintre simbolurile și semnificațiile pe care le portă:

• Negru – rezervare, introspecție și rezistență față de schimbare
• Roșu – ambiție, creativitate și putere
• Albastru – timiditate, profunzime emoțională și intuiție
• Galben – optimist, energic și excitat
• Verde – responsabilitate, cugetare și stil tradițional
• Roz – romantic, sensibilitate și optimism
• Alb – liniște, adaptabilitate și diplomatism