Cumparaturile pentru baie sunt usor de facut in zilele noastre. Cu ajutorul tehnologiilor moderne, incepand de la produsele de dus si de bai, si pana la accesoriile de lux cum ar fi cada cu hidromasaj, toate acestea sunt construite pentru a delibera o experienta impecabila. In plus, cu o gama larga de produse a individualizata si optiuni complexe disponibile pe piata, gama de selectii, la care fiecare poate ajunge, poate fi cu usurinta de la sofisticata pana la una simpla si moderna. Variatia de astazi este definitiv interesanta, si cu aceasta slaba lume, este mai important ca niciodata sa stii ce sa urmaresti la cumpararea unui produs atat de important, precum o cada cu hidromasaj.

Iata cateva coordonate, la care ar trebui sa ne asezam in 2016, cand vine vorba despre ceva atat de important precum selectia unei cazi cu hidromasaj.

1: Zona de Bai si Marimea

Prima regula pentru alegerea unei cazi cu hidromasaj, este dimensiunea. Putem fi ca si cei mai creativi designeri ai aesthetics-ului din lume, dar nu putem schimba dimensiunea peretelui sau a substratului, cu care trebuie sa lucrezi. De aceea, inainte de a lua in considerare orice altceva, cea mai importanta regula este sa sti dimensiunea zonei de baie, la care intentionezi sa adaugi o cada cu hidromasaj.

In prezent, exista o mare varietate de cazi cu hidromasaj disponibile pe piata. Acestea pot varia foarte mult, in ceea ce priveste dimensiunile, de la cazi ce pot incapea incepand cu doua persoane, pana la cele mai mari, ce pot gazdui pana la patru. Acestea pot fi construite si pentru a schimba obiceiul dusului. Daca iti vei face un dus, sau faci baie, bazandu-te pe dimensiunea spatiului tau, este important sa adaugi si dimensiunea cazii.

2: Tipul de Cada

Odata ce cunosti dimensiunea de care ai nevoie, faci un pas mare inainte, in ceea ce priveste alegerea unei cazi cu hidromasaj. In prezent, produsele sunt disponibile, in doua forme principale. Prima optiune ar fi construirea placii din frectie, iar tipul clasic ar include frectia din otel si faianta, ce pot fi personalizate, cu modele estetice si rustice. Acestea sunt mai ieftine, si pot face si alte trebui asemeni unui spa, introducand senzatii ce pot va face sa va relaxati.

A doua optiune este construita de producatorii de cazi din materiale precum castrano si fibra de sticla. Acestea sunt exact diferite fata de forma clasica, si sunt mai usor de instalat, precum si vem oferi mai mult confort si experienta similara spa, prin utilizarea produselor necesare personalizarii. Decizia ta, depinde de preferintele tale. Dar inainte de a lua decizia de cumparare, este esential sa cunosti ceea ce preferi si sa tii cont de oprtiunile disponibile.

3: Instalare si Montare

Pe langa dimensiunea si tipul produslui, cea mai importanta consideratie, in cazul unei cazi cu hidromasaj, ar fi sa te asiguri ca aranjarea este realizata corect. Instalarea unei cazi cu hidromasaj trebuie sa fie realizata perfect, pentru a se asigura ca rezultatul reflecta sau chiar depaseste asteptarile.

In prezent, sunt disponibile pe piata optiuni din cele mai variate pentru hidromasajele in cazi, dar poate ca cel mai bun lucru pe care il poti face, este sa te asoci cu un specialist in acest domeniu si sa te lasi consiliat. Instalarea cazii poate parea destul de usoara, dar poate sa se dovedasca altfel, si poate sa dureze aproximativ o zi sau chiar mai mult. Iti recomand sa schimbi scurgerea cazii, fiecare data cand intra in procesul de renovare sau schimbare, pentru a te asigura de siguranta si confortul locuintei dumneavostra si al familiei. Functiunile sau nivelurile sau controlul puterii, pentru cada cu hidromasaj, trebuie sa fie coonectate corespunzator, pentru a oferi experienta desirata si pentru a se asigura ce vor functiona pe toata durata, fara probleme.

4: Durata de Viata si Service-ul Produslui

Durata de viata a unei cazi cu hidromasaj poate sa varieze. Durabilitatea si soliditatea produslui pentru cazile cu frectie sunt mai mari, comparativ cu cele construite din materiale moderne. Una dintre principalele caracteristici, pe care il trebuie sa o verifici inainte sa cumperi, este calitatea produsului.

In prezent, majoritatea producatorilor furnizeaza garantii pe conturile lor, pentru produsele oferide. Garantia este importanta, deoarece asigura clientul ca producul este cu imbatabila si ca va fi inlocuit de producator, daca exista vreo nerealizare pe parcursul unei perioade de garatie, ce poate la varia intre 3-2 ani, in functie de utilizare. Majoritatea garatiilor se refera la partile importante baiei, precum caditele si sparturile, si garanteaza durata de fucntionare a greutatii apei si a hidrojetilor. Un alt lucru, pe care il trebuie sa monitorizezi, inainte sa cumperi o cada cu hidromasaj, este sa te asigrezi ca producatorul ofera si service de intretinere si de cahimare. Acest tip de produse are nevoie de intretinere, iar service-ul produslui este esential pentru a-ti asigura confortul si facilitatea, la care au acces pana si cei mai pretentiosi dintre noi.

5: Accesorii

In ultimul deceniu, numarul de accesorii ce pot fi adaugate unei cazi cu hidromasaj, a crescut foarte mult. Acestea pot include, de la jeturi de hidromasaj la mici pompe de filtrat. Fiecare dintre acestea sunt create special pentru a face o experienta placuta, iar prezenta acestora asigura faciliasrea controlata a temperaturii apei, o dimensiune sporita, a distractiei, si mai multa relaxare.