Laminarea genelor este una dintre cele mai populare tendinte de ingrijire a genelor din intreaga lume. Se bazeaza pe aplicarea unor produse speciale si beneficiile pe care acestea le aduc, incluzand cresterea naturala a genelor si luciu, rezistenta si durabilitatea.

Laminarea genelor a devenit rapid una dintre cele mai populare metode de a defini si a imbunatati volumul si aspectul genelor tale. Acesta este un tratament profesional care utilizeaza produse speciale pentru a spori volumul, manifestarea, textura si stralucirea genelor, oferindu-ti un aspect impecabil in mod natural.

Laminarea genelor poate reprezenta un tratament profesional aplicat la salonul de infrumusetare sau poate fi facut acasa cu ajutorul produselor dedicate destinat acestei proceduri si oferindu-ti o variate de beneficii, laminarea genelor fiind de departe unul dintre cele mai noi si mai solicitate servicii.

Ce este laminarea genelor

Laminarea genelor este o procedura ce poate fi efectuata acasa sau la un salon de infrumusetare, pe baza unor produse speciale, pentru a oferi genelor volum si luciu, precum si durabilitatea illuminarii obtinute. Hidratantul si gelul aplicat creste aspectul si volumul genelor, insa lipsa urmeaza aceiasi reguli ca si la aplicarea unei gene false.

Inaintea laminarii genelor, vei primi un consult cu privire la tipul de eyeliner potrivit pentru a obtine efectul dorit. De asemenea, acesta poate include si o exfoliere a zonei de sub gene, pentru a elibera firele blocate.

Beneficiile laminarii genelor

Laminarea genelor poate oferi mai multe beneficii decat nu numai pe termen scurt si reprezinta o solutie durabila impotriva flexibilitatii sau subtierii firelor de gene sau lipiciilor care se rezuma la fiecare aplicare. Acest proces iti ofera naturaleata si volum, in plus fata de alte metode de intarire si colorare a genelor, deoarece este mai sigur si chiar benefic.

Mai jos sunt prezentate avantajele laminarii genelor:

• Ofera volum și luciu natural.
Laminarea genelor poate oferi volum și un luciu natural genei, care dureaza mai mult decât cu aplicarea genei false sau utilizarea unei perii. Ele sunt destinate să aibă un efect mai durabil.

• Reduceți timpul de îngrijire.
Această procedură poate ajuta la reducerea timpului necesar pentru curățarea genei și îngrijirea lor dimineața. Acest lucru poate fi adevarat in cazul persoanelor care nu au timpul necesar sau acelasi disponibil pentru a le ingriji in fiecare zi.

• Drameaza genele
Laminatea genelor ajuta la definirea si pometirea genei, oferind cu aspect de volum de lunga durata. Acest lucru poate ajuta atat la longevitatea dorita cat si la aspectul estetic al machiajului.

• Produse specializate sunt necesare
Pentru a obtine rezultate optime si durabile, este necesar sa folositi produse specializate, cum ar fi gelurile, solutiile si concentratii special formulate. Acestea sunt create pentru a proteja si oferi sustinere firelor de gene, protejandu-le impotriva caderii.

De ce ai nevoie pentru laminarea genelor

Inainte de a incepe laminarea genelor, este important sa ai in vedere produsele specializate, folosind produsele potrivite pentru a te asigura ca rezultatul obtinut sa fie unul durabil si reusit.

Mai jos sunt listate produsele de care ai nevoie pentru a lamina genele corect:

• Gel pe baza de keratina. Pentru a lamina genele, trebuie sa folositi un gel care sa contina keratina pentru a asigura aderenta si protectia necesare.

• Solutie pentru fixare. Aceasta solutie contine acidophilic ce ajuta la lipeirea genei cu suvitele de par pentru a crea volum.

• Lotiune protectoare. Lotiune protectoare conceputa special pentru a proteja parul si genele de factorii externi sau a increti firele.

• Vaselina cosmetica. Vaselina cosmetica poate fi folosita pentru a preveni alunecarea genelor in timpul aplicarii.

• Peria de mascara. Peria de mascara speciala este necesara pentru a aplica gelul si a preveni deteriorarea firelor.

• Perie pentru gene. Aceasta este utilizata pentru a separa genele si pentru a obtine un volum mai mare si mai mult pe parcursul procesului.

• Solutie pentru indepartarea laminarii. Solutia speciala este necesara pentru a indeparta laminarea genelor, atunci cand aceasta necesita indepartare.

De asemenea, ar trebui sa iti recomand sa folosesti produse profesionale special concepute pentru laminarea genelor. Utilizarea acestor produse poate urca costurile, insa acest lucru le ofera celor folosindu-le rezultate optime si durabile.

Procesul de laminare a genelor

Laminarea genelor reprezinta un proces destul de simplu daca sunt urmati pasii corecti. Incepe prin curatarea zonei de sub gene, exfolierea usoara creand conditiile necesare pentru procesul profesional si confortul clientului. Apoi vei aplica gelul de keratina pe gene. Acesta va uniformiza firele helace, in timp ce adera la fiecare pana intr-o combinatie intuitiva.

Urmeazaimul aplicarea solutiei de fixare. Aceasta solutie se face pentru a seta forma si volumul dorit precum si pentru a proteja si a intari genele.

Dupa aplicarea acestor produse, vei folosi o perie ce aplica lotiunea protectoare. Aceasta actioneaza ca un lac si ofera genele conditii de volum si hidratare.

Inainte de a incepe procesul de laminare, vei folosi vaselina cosmetica pentru prevenirea alunecarii genei si aplicarea gel pe candelina. Ultimele doua etape cuprind separarea genele pentru a intari volumul si aplicarea gene false, daca este necesar.