Noi femei mereu încercăm să arătăm cât mai bine și să ne simțim mai împăcată cu felul nostru de a fi. Modelele de haine de blana din acest sezon sunt un mix șarmant de stiluri clasice și moderne. Purtările pe care le-am putea asorta cu blana ne dau încredere și ne fac să ne simțim sigure pe noi, indiferent de circumstanțele externe. 

În articolul de astazi ne-am propus sa ne focusam pe hainele de blana pentru femei, cercetând tendințele actuale și cum le putem asorta pentru a obtine look-uri stilate.

1. Tendințele Haine de Blana pentru Femei

Hainele de blana sunt cele mai căutate articole de îmbrăcăminte în acest sezon. Ele sunt făcute din diverse materiale cum ar fi blana, vizonul, oaia, șoarecii sau, mai nou, alte materiale sintetice. Culorile clasice și neutre, cum ar fi alb și negru, au rămas în tendințe, dar, de asemenea, se poartă și culorile vii și îndrăznețe.

În plus, fiecare dintre modelele clasice, precum jachetele de blana, pardesie, haine cu glugă, cojoace mari ce acoperă întregul corp, greoaie și cald, s-au reinventat și s-au modernizat. Aceste modele sunt inspirate de obiceiuri și culturi diferite de-a lungul timpului și se pot purta cu blănuri de origine animală sau sintetice. Într-o versiune moderna, acestea pot fi mai scurte, ceea ce creează un look elegant și chic.

2. Beneficiile Hainele de Blana pentru Femei

Hainele de blana ofera numeroase avantaje. Practic, veți fi protejate de vânturi reci și ținături, datorita materialelor făcute din blana naturală, oferind în același timp și un nivel ridicat de confort. În plus, blana adauga un plus de feminitate, făcându-vă să vă simțiti mai atrași.

De asemenea, hainele din blana sunt extrem de versatile. Puteti opta pentru oja din blana, un sacou sau o jacheta cu glugã. Iar printul animalic, în special leul și mătasea, va face din hainele de blana un look scump și luxos. Hainele de blana se potrivesc de minune cu stilul casual sau chiar și cu tinute formale, ducând orice ținuta la o altitudine mai înalta.

3. Cum sa alegem haine de blana pentru femei

În momentul în care alegem haine din blana, cu siguranță vrem sa fim siguri ca blana se potriveste nevoilor noastre și în mod special modelului pe care il alegem.Iată câteva aspecte de luat în considerare înainte de a achiziționa aceasta ținută:

 • Tipul și materialul blănii:

  • Blana naturala ofera mai multa calitate, cât și un plus de lux și comfort.
  • Blana sintetică este mai ieftina și de folos atunci când trebuie sa protejam animalele.
 • Modelul:

  • Modelul clasic, precum hanoracele intrate în coaste, hanoracele lungi sau parașuta sunt adecvate pentru orice ținută. Merg de minune cu jeans sau blugi albastri pentru o tinuta casual sau cu o rochie clasica în culori inchise pentru o ținută oficiala.
  • Sacouri cu mânecă sau pulovere sunt perfecte pentru senzualitatea și feminitatea ținutelor de seara.
  • Jacheta de blana scurta, care asimileaza elemente clasice cum ar fi gulerul rotund, adauga un avantaj la feminitate in ținuta ta.
 • Iți place?

  • Cu cât iti placi mai mult piesa pe care o cumperi cu atât vei avea și mai multă încredere în tine și vei avea șansa de a experimenta în comoditate și confort.

4. Modele care se potrivesc perfect cu Hainele de Blana

Hainele de blana pot fi asortate in numeroase moduri și, pe lângă aceasta, sunt câteva modele clasice care se pot asorta în mod ideal cu tinerețea blănii purtătoarei:

 • Jeansi si pulovere subtire: Purtarea de jeansi albi si bluza lucioasa, alaturi de o jacheta de blana, completează perfect acest troc si te ofera o senzationala și relaxata ținuta.

 • Fuste lungi si bluze: Aceasta combinație merge perfect cu o jacheta din blana in tonuri inchise, cu accent pe maro, negru sau alb sau chiar si cu o blana mai veselă in tonuri de roz sau galben.

 • Rochii și pulovere: Rochiile scurte și cu volane sunt considerate adecvate pentru aceasta ținuta și se pot asorta cu geci de blana, care vor aduce un plus de feminitate.

 • Pantaloni scurți de blana: Pantalonii scurți de blana oferă o ținută relaxată si confortabilă, mai ales dacă sunt combinati corect alaturi de o pereche de cizme sau o pereche de teniși în culori puternice.

5. Care este cea mai buna piesa de blana pentru femei

Blana naturala este materialul cel mai recomandat datorita luxului si proprietatilor sale protectoare. Blana naturala are de obicei un aspect mult mai uniform si mai subtil decât cele sintetice, iar design-ul reflecta adesea culturile diferite.