Feng Shui este arta [de a] folosi curentii energetici ai naturii pentru a aranja chipul si contextul unui spatiu pentru a sa se alinieze cu intentia umanului si orizonturilor sale. Modificand fluxul energetic, Feng Shui poate fi utilizat pentru a atrage prosperitatea si norocul in casa dumneavoastra. Exista multe moduri de a crea un mediu pozitiv impregnat cu energie buna si de a atrage norocul si prosperitatea in locuinta ta.

Oricine poate folosi Feng Shui pentru a imbunatatii casa lor si pentru a le oferi linistea si fericirea care deformeaza vietile lor. Mai putin stiut este ca Feng Shui se foloseste si pentru a face inexplicabilele talente sa iasa in evidenta si pentru a atrage norocul si prosperitatea. Urmatoarele sectiuni vor descrie cateva tehnici de baza si obiectele care pot fi folosite pentru a creste chance-urile de a atrage prosperitatea si norocul in viata dumneavoastra prin Feng Shui.

Istoria si Principalele Idei ale Feng Shui

Feng Shui Romania (care inseamna „Vant si Apa”) este o forma veche de arta chineza care se concentreaza pe alinierea elementelor naturale pentru a crea energie pozitiva in cadrul unei locuinte. Ideile si conceptele de baza ale Feng Shui se bazeaza pe balanta naturala intre Yin si Yang si pe cele sapte principii ale Universului. Tehnica se bazeaza pe convingerea ca orice vietate poate sa-si modeleze destinul prin alinierea cu energia Universului si deciderea asupra locului in care el sa locuiasca.

Feng Shui se bazeaza pe intelegerea pozitiilor de baza ale elementelor universului si pe cum acestea sunt adesea folosite pentru a edita Starile pozitive interioare. Acest lucru se realizeaza prin contopirea elementelor — Apa, Lemn, Metal, Pamant si Foc — pentru a crea un mediu pentru linistea, cresterea si sanatatea spirituala si materiala.

Elementul Apa

Elementul Apa, simbolizat de culoarea albastra, este folosit pentru a atrage noroc si prosperitate din punct de vedere financiar. De obicei, atat apa cea naturala, cat si cea interioara (covoare si draperii) sunt folosite pentru a aduce linia de energiem mai aproape de dumneavoastra.

Elementul apa poate aduce un flux regulat de prosperitate si noroc. Daca faceti din baie camera principala a casei, in loc de living sau bucatarie, veti prospera mai rapid si cu mai putina durere, avand astfel succes in progres si inflorire. Va trebui sa puneti multe covoare si draperii si sa folositi culori albastre si albine pentru a obtine aceasta energie.

Elementul Lemn

Elementul Lemn, simbolizat prin verde, este folosit pentru a aduce fericire si sanatate in casa. De obicei, puteti folosi plante si plante decorative ca punct de focalizare pentru aceasta energie. De asemenea, ferestrele si usile se pot adapta pentru a ascunde sau permite patrunderea lumii exterioare.

Puteti adauga si suporturi verticale pentru a va conecta cu energia pozitiva a Leului si energia abundentei. Folositi vaze, colectii si obiecte din lemn, precum statui pentru a aduce mai multa energie pozitiva in casa dumneavoastra. Utilizati culori deschise de lemn pentru a va alinia cu aceasta energie.

Elementul Metal

Elementul Metal, simbolizat prin alb sau argintiu, este folosit pentru a aduce stabilitate si balance emotionala. Puteti folosi obiecte cum ar fi clepsidre si pendule pentru a aduce energia acestui element in casa dvs. De asemenea, puteti folosi elemente metalice precum metal, fier sau alama, pentru a aduce stabilitate in caminul vostru.

De asemenea, puteti folosi aceste elemente metalice pentru a incuraja creativitatea si comunicarea interioara, prin adaugarea de obiecte precum eleroane si metal decorativ. Utilizati culori metalice precum albastru si argintiu pentru a reflecta si atrage aceasta energie in casa dumneavoastra.

Elementul Pamant

Elementul Pamant este simbolizat prin culori ca maro, galben si portocaliu. Acest element este folosit pentru a aduce curaj si incredere. Din acest punct de vedere, peretele casei este elementul central si toate partile de deasupra sau dedesupt trebuie sa fie oglindirea fidela a acestui element.

Folositi articole precum icoane, figurine, obiecte din sticla de culoare galbena si diferite motive pentru a adauga mai multa energie pozitiva in casa dvs. Cu ajutorul culorii maro, puteti accentua si amplifica aceasta energie. Imbratisati aceste culori prin draperii, mobile si mobile sau depozitati obiecte alese cu grija, selectate si decorate. De asemenea, folositi candele, jaloane de piatra si flori pentru a crea o vitrina fabuloasa a energiei.

Elementul Foc

Elementul Foc, simbolizat prin rosu sau portocaliu, este folosit pentru a aduce un sentiment de constanta si stabilitate. Acest element este, de asemenea, folosit pentru a adauga divertisment si spirit in casa voastra. Veti dori sa utilizati aceasta energie in bucatarie si in sufragerie. Accentele de energie pozitiva ar trebui sa se focalizeze pe valoarea spirituala, respectiv, aducand aceasta energie in casa dumneavoastra.

Diverse obiecte precum articole decorative, plante si decoratiuni pot fi folosite pentru a aduce aceasta energie in cadrul casei. Accentele trebuie sa includa culori puternice precum portocaliu, rosu, fucsia si alte nuante intense pentru a atrage aceasta energie poate punctual.

Aceasta este doar cateva din tehnicile de baza de Feng Shui, si cum se pot folosi pentru a aduce prosperitate, noroc, sanatate si bani in casa. Cu toate acestea, este important sa va amintiti ca aceasta arta trebuie sa fie pusa in conexiune cu emotiile si trebuintele voastre, pentru ca importanta este sa creati un mediu interior in care sa fiti in siguranta si pozitive.