De fiecare dată când ne referim la fitness, ne gândim la un echipament de calitate și la scopuri reale de fitness și wellness. Atunci când intri într-un magazin specializat în echipamente sportive, probabil te întrebi care este modul corect de a te antrena. Dar cu numeroase steppere disponibile pe piață, cum alegem cel mai bun?

Să începem de la început. Un stepper profesional și un stepper normal sunt la fel, cu excepția faptului că unul are o construcție de calitate mult mai superioară. Când vine vorba de steppere profesionale, acestea sunt destinate intensivului și unei utilizări lungi de-a lungul timpului.

Intr-adevăr, în domeniul home fitness, modernizarea a fost rapidă și, printre multe alte dispozitive, steplerii au reușit să se ridice la înălțimea anumitor standarde. În acest articol, vom discuta în detaliu despre stepperele profesionale și vom lua în considerare toate modelele de steppere profesionale pentru care merită să plătiți.

Ce este un Stepper Profesional?

Un stepper profesional este un dispozitiv sportiv folosit ca exercitiu cardio-vascular si tonifiere. Acesta vă ajută să obtineți o buna forma fizica, oferind aceleasi beneficii ca mersul pe jos. Un stepper profesional este de obicei mai mare decât stepperele standard și are o construcție mai durabilă. Sunt mai silențioși și, de asemenea, oferă opțiunea unei intensități mai mari. Pentru un antrenament mai bun, stepperele profesionale oferă o gamă largă de funcții, cum ar fi o mișcare în spirală, o mișcare în sus și în jos și alte astfel de funcții.

Beneficiile unui Stepper Profesional

De-a lungul timpului, stepperele au oferit rezultate significante pentru antrenamentul cardio, lucru care le-a făcut unul dintre cele mai populare dispozitive de fitness pentru acasă. Un stepper profesional oferă următoarele beneficii majore în antrenamentul cardio:

  1. Intensitatea crescută: Cu steppere profesionale, setarea intensității crescută vă ajută la funcția aerobică și la arderea caloriilor.

  2. Îmbunătăţirea stabilităţii: Acesta ajuta la cresterea stabilitatii siflexibilitatii picioarelor.

3.Flexibilitate: Un stepper profesional oferă posibilitatea de a te antrena prin diferite niveluri de intensitate, de la nivelul de începător cu intensitate redusă la cel avansat cu intensitate ridicată.

  1. Arde grăsimea: Un stepper profesional vă ajută să ardeți grăsimile și să obțineți un sistem cardiovascular puternic.

Cum puteti alege cel mai bun Stepper Profesional pentru Ud?

Chiar dacă există numeroase steppere profesionale disponibile, este important să vă asigurați că alegeți unul care să corespundă nevoilor și obiectivelor dvs. Alegerea unui stepper profesional de calitate poate fi destul de greuă în special dacă nu știți ce să căutați. Deci, înainte de a alege un stepper profesional, trebuie să vă asigurați că urmați aceste sfaturi:

  1. Verificați calitatea costructiei: Primul lucru pe care trebuie să îl faceți atunci când cumpărați un stepper profesional este să vă asigurați că acesta este făcut dintr-un material de calitate. De exemplu, cadrul este de obicei din oțel și trebuie să verificați că este solid.

  2. Verificați merele și suprafața: Obicei, mersul pe stepper profesional este prea extrem pentru suprafața unei case, așa că trebuie să verificați dacă aveți o podea suficient de rezistentă.

  3. Verificați greutatea suportata: Daca aveti nevoie de un stepper profesional pentru antrenarea celor din familia dvs., trebuie să vă asiguraţi că este capabil să suporte greutatea totală a persoanelor care vor folosi dispozitivul.

  4. Verificați dimensiunea și pliabilitatea: În cazul stepperelor profesionale, dimensiunea si portabilitatea sunt extrem de importante. Dimensiunea este esențială pentru stabilitate și pentru a face ca stepperul să se potrivească în casa dvs., iar opțiunea pliabilă vă va face viața mai simplă când vine vorba de transport și depozitare.

  5. Verificați opțiunile de reglaj: un stepper profesional trebuie să aibă o gamă largă de opțiuni de reglaj, care vă va permite să reglați băncile și nivelul de rezistență fără a schimba configurația stepperului.

Cea mai buna recomandare de Stepper Profesional

Pentru cei care sunt în căutarea celui mai bun Stepper Profesional, iata cateva optiuni excelente pe care le recomandam:

  1. Stepper Profesional AFG Elliptical: Acest stepper profesional are doua banchi cu 13 potiuni de reglare si mersul in creion. Are si un display LCD digital cu avansat cu 8 programe diferite.

  2. Stepper Profesional NordicTrack Grand Tour: Aceasta este o optiune mai primitiva, dar inca confortabila pentru antrenamente acasa.