Intalnirile nu sunt intotdeauna aceleasi. Doar deoarece cunoasteti persoana cu care iesiti nu inseamna ca stiti tot ce trebuie sa stiti despre ea. Fiecare intalnire este o noua sansa de a invata cate ceva despre persoana cu care ati iesit. 

Prima intalnire este cea mai importanta intalnire, deoarece in acea prima intalnire hotarasti daca vrei sa o intalnesti inca o data sau nu. Deci, pentru a fi siguri ca obtineti tot ce puteti din aceasta prima intalnire, iata cateva informatii pe care trebuie sa le afli.

1. Afla stilul lor de viata

Stilul de viata al cuiva poate sa spun multe despre persoana. Intreaba despre hobby-urile lor, cum isi petrec timpul liber, ce calatorii fac adesea sau daca au alte obiceiuri a carei persoana le place sa se dedice. Acesta este modul in care poti invata daca acea persoana se potriveste cu tine si cu stilul tau de viata.

2. Afla-i valorile

Valorile reprezinta principiile in care o persoana se bazeaza. De asemenea, iti va da informatii despre cum vede si trateaza ei alte persoane, viata, relatiile sau chiar munca. Uita-te si la modul lor de a lua decizii, vei obtine informatii cu privire la modul in care sunt pregatiti sa se orienteze.

3. Intreaba ce isi doresc pentru viitor

Va fi, de asemenea, folositor sa intelegi ce cauta acea persoana intr-o relatie. Intrebati ce renuntari ar face, ce ar vrea sa faca si unde ar vrea sa ajunga in viitor si vedeti daca planurile lor se potrivesc cu ale tale. Acest lucru va ajuta sa determinati daca puteti construi o relatie.

4. Ceface o persoana excitata

Fiecare persoana are ceva ce o face fericita si excitata. Intreaba-le despre pasiunile si hobby-urile lor si despre reciprocitatea lor. Aceasta intrebare poate ajuta la coborarea stresului si poate fi folositoare pentru a gasi subiecte despre care amandoi discutati.

5. Ce este important pentru ei

Aminteste-ti ca intalnirile sunt momente in care intalnesti pe cineva pentru prima data si incerci sa afli cat mai mult despre cine sunt. Intreaba ce anume este important pentru ei si cum ai putea sa-i arati asta. Asta le arata ca esti interesat si, de asemenea, ca tu ii poti oferi oastea corecta pentru a-si satisface nevoile.

6. Cum trateaza oamenii

Este intotdeauna important sa intelegi cum se comporta o persoana cu alte persoane si cum isi trateaza prietenii. Discutati despre persoanele pe care le stiu, cum isi trateaza familia si cum se comporta adesea cu prietenii. Acest lucru iti va oferi o imagine mai buna despre cine este acea persoana si despre valorile pe care le au.

7. Ce incearca sa obtina

Este folositor sa intrebi despre obiectivele pe care le are acea persoana, cu privire la educatie, la locul de munca si la cariera. Aceasta intrebare le este foarte importanta, deoarece iti da o imagine clara despre viitorul lor si le arata ca te intereseaza.

8. Pot sa aiba deja planuri facute

Fii atent la modul in care interactioneaza persoana cu care iesiti si intereseaza-te de prospectivele lor. Incearca sa afli ce planuri isi fac si cum isi fac ele planurile. Acest lucru iti poate oferi o imagine mai buna despre ce asteptari au fata de un partener si ce doresc ei sa faca cu viata lor.

9. Apeleaza la experientele lor

Este intotdeauna folositor sa asculti experientele pe care le-au avut alte persoane. Intreaba-le despre experientele lor de iesire, ce activitati le plac sau cum se simt cand stau acasa. Viata ta se va imbogati dupa ce vei afla cateva dintre povestile lor.

10. Afla motivatia lor

In cele din urma, este important sa afli motivatia persoana. Intreaba ce ii motiveaza, ce se simte motivat sa realizeze si cum cred ca se descurca. Acest lucru reprezinta unul dintre cei mai importanti factori din dieta unei persoane si ii poate ajuta sa isi determine si sa isi clarifice obiectivele.

In urma acestei intalniri, puteti ajunge sa aveti o relatie sau chiar o casnicie, si aceasta este cea mai importanta informatie pe care trebuie sa o obtineti in urma intalnirii. Asigurati-va ca este adevarat sau nu usureaza o activitate. Va amintiti mereu ce ati invatat, ce vreti sa acceptati sau sa refuzati in relatia dvs. si ce situatii ar trebui sa evitati pe viitor. Cand investiti mult timp si emotii intr-o persoana, tindeti sa va simtiti important si optimist. Aceste informatii vor acoperii toate planurile, proiectele si povestile care vor fi parte din relatia ta. Acum stii ce trebuie sa faci si sa nu faci, ca sa iti iei viitorul pe care il visezi!