Oricine are nevoie de ochelari de soare. Femeile sunt în mod special interesați de ochelari de soare care exprimă moda și personalitatea lor. Dacă ești în căutarea unor ochelari de soare potrivite este important sa cunoști cele mai bune marci de pe piață.

Iată top 10 marci de ochelari de soare pentru femei!

  1. Ray-Ban

Ray-Ban este brandul lider pe piață. Acestia au formatul lor iconic numit Aviator. Ray-Ban, și această formă in special, sunt sinonime cu acei ochelari de soare cool. Ochelarii Ray-Ban sunt disponibili într-o varietate de modele, forme, stiluri și culori clasice precum și cele la modă.

  1. Versace

Versace se poate lăuda cu o gamă largă de stiluri sofisticate și modele jucăușe. Ochelarii Versace folosesc culori intense și au logo-ul versace. Aceste ochelari de soare sunt pe lângă faptul că sunt moștenire stii, strălucitori și extrem de elegant în acela em.

  1. Chloe

Chloe oferă modele elegante la moda și se potri esc pentru un look chic și sofisticat. Aceste orielari sunt ușori și își asigura confortul. Cele mai populare modele sunt ramele degradate statement și ramele rotunde și clasice.

  1. Dior

Indiferent de stilul tău, Dior are o ofertă impresionant pentru modele de ochelari de soare pentru femei. Din cate se poate vedea sezonul acesta, optiunile includ lentile în culori vii, forme plăcute și, în cele din urmă, stilul clasic nu piere nicoidata.

  1. Gucci

Gucci se remarca prin stiluri fashion care inovează. Ochearii sunt modele unice și bold care sunt sigur sa se remarce. Lentilele gucci au culori vibrante si paste rafinate sau detalii de metal cute.

  1. Lacoste

Lacoste ofera modele clasice robuste, pe langa lentile polarizate si modelelor lifestyle. Ei au inventat forma parahodore pentru a se potrivi pe majoritatea formelor de fete.

  1. Oakley

Oakly se adreseaza adeptelor stilului sportiv. Acestia ofera stiluri care sunt flatante si aduc protectie de nivel inalt. Lentilele polarized oferă cea mai buna protectie si aduc îmbunatatir și perspectiva în mediul exterior.

  1. Prada

Prada se remarca prin ramele inovatoare și detaliile distinctive. Ochelarii sunt obișnuiți sa arate ca haine costum și sa poarte logo-ul iconic al Prada.

  1. Roberto Cavalli

Roberto Cavalli ofera ochelari de soare inspirati de visele de mare. Lentilele de catarama sunt acum foarte populare, pe langa modelele de geamuri plane.

  1. Tom Ford

Tom Ford are o selecție impresionanta de rame prețioase și rafinate. Acestia folosesc culori intenese și unele cu aspect mat.

Cum poti alege marca potrivita

Atunci cand iti cumperi un pere de ochelari de soare, atunci trebuie sa ții cont ce features importante poate avea ochelarii. Unele din aceste elemente care poate face o marca de ochelari de soare potrivită sunt:

● Calitatea lentilelor: Acestea determina claritatea imaginii și calitatea și protectia ochilor. Acestea ar trebui sa aiba filtre de culoare adecvate și ar trebui sa se observe în mod clar prin lentile.

● Protectie: Lentilele trebuie sa ofere protectie UV inalta.

● Forma fetei: Deoarece fiecare persoana are un anumit tip de fata, exista forme de rame care se potrivesc mai bine, în mod special cele rotunde, patrate, în formă de inimă, pătrate dreptunghiulare, în formă de frunte și oval .

● Marimea Ramei: Este important ca rama sa arate bine pe fata.

● Materiale: Acestea trebuie sa fie confortabile, durabile și să nu se răcească ușor, precum masele de metal și plastic rezistent la șoc.

● Stiluri: se pot potrivi stiluri tendinte și clasice.

● Comoditate: Lentilele trebuie sa se potriveasca făpturii, iar rama ar trebui sa se potrivească urechilor si sa se simta confortabil.

● Pret: Oamenii pot alege sa-si cumpere ochelari de soare de marca de top la un pret avantajos.

În concluzie, aceste elemente sunt esentiala in a decide ce marca este cea mai potrivită si ar trebui luata in considerare atunci cand se alege o pereche de ochelari de soare. Fiecare marca are avantajele sale unice și, atunci cand stii ce sa alegeti, vei avea un look spectaculos și protectie adecvata de la soare.