Parierea sportivă a câștigat în ultimii ani teren în toată lumea și există numeroase moduri de a face asta. Unii se bazează pe urmărirea statisticilor, în timp ce alții se bazează pe intuiție. Atât cei noi, cât și cei experimentați pot afla despre numeroase tipuri de bilete pe care le poți pune la pariuri sportive dacă citesc articolul nostru.

Tipuri de bilete pe care le poți pune la pariuri sportive

Ești nou în lumea pariurilor sportive sau îți consolidezi cunoștințele? Indiferent cât de puțin sau cât de mult știință ai acumulat, acest articol îți oferă informațiile pe care le cauți. Să luăm cea mai bună start.

Există mai multe tipuri de bilete pe care le poți pune la pariuri sportive și fiecare dintre ele poate însemna succesul tău sau eșecul tău în lumea pariurilor.

Iată o scurtă descriere a principalelor bilete pe care le poți pune la pariuri sportive:

Biletul simpul

Biletul simplu este un pariu pe un singur eveniment sportiv. Acest tip de pariu poate fi jucat pe orice eveniment și va fi plătit dacă previziunea ta se va realiza. Nu încerca să-l faci prea complicat. La finalul zilei, este o chestiune de bază.

Bilet de combinație

Un bilet de combinație este exact ceea ce spune numele. Acesta cuprinde peste două evenimente sportive și vei pierde biletul dacă și cel mai mic pariu este pierdut. În cazul în care toate pariurile sunt câștigătoare, atunci vei primi câștigurile tale.

Biletul sistem

Un bilet sistem are la bază un grup de pariuri simple coordonate în combinații unice. În cazul în care unul dintre pariurile tale este tranșat, vei pierde biletul. Cu toate acestea, în cazul în care pariul tău se încheie cu succes, atunci poți fi sigur că vei primi și șansa de a primi cote multiple mai mari.

Biletul integral

Biletul integral prezintă o serie de pariuri simples, sistematizate în combinații unice. Acesta funcționează în același mod ca și un bilet sistem, adică dacă unul dintre pariurile tale este pierdut, atunci biletul tău va fi tranșat. Cu toate acestea, diferența esențială este că biletul integral necesită aprobarea tuturor pariurilor tale înainte de a fi acceptat și câștigat.

Pariul pe marcatori

Pariul pe marcatori presupune că terenul de joc deja cuprinde o selecție de marcatori. Acest lucru înseamnă că jucătorul trebuie să facă o previziune may referitoare la care marcatori vor marca în următoarea partidă. În cazul în care toate previziunile jucătorului se încheie cu succes și căutatul se încheie cu succes, atunci aceștia vor primi câștigul.

Pariul pe cote

Pariul pe cote oferă un plus de diversitate în universul pariurilor sportive. Acest pariu se referă la calculele cotelor și implică cazinouri și jucători. Aceste calcule se referă la procentele de câștig și sunt bazate pe datele anterioare și statisticile actuale. Cu cât echipa juca mai puternic, cu atât vor fi cotele mari.

Pariul cu handicap

Pariul cu handicap oferă o oportunitate cu o mare varietate de opțiuni de pariu. Aceasta presupune că un eveniment sportiv este calificat pe baza raportului de forțe între echipe. Acestea tind să se alinieze astfel încât discrepanța dintre cotele diferitelor formații să fie mai mică.

Pariul Live

Pariul Live este un pariu pe care îl poți face în timp ce un eveniment sportiv se desfășoară. Acesta se referă la toate acțiunile care se iau în timpul meciului – rezultate, penalty-uri, ofensive și așa mai departe. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă în ceea ce privește pariurile Live, deoarece rezultatul poate fi schimbat în orice moment.

Aplicarea tuturor acestor pariuri

Acum că știi despre tipurile de bilete pe care le poți pune la pariuri sportive, trebuie să vezi care tip de pariu ți se potrivește. Poate că vei dori să pariezi live sau poate că vei dori să adaugeți ceva diferit la mesele de joc. Iată câteva exemple de aplicare a tipurilor de bilete pe care le-am prezentat mai sus:

Pariuri simpul:

  • Dacă vrei să faci un pariu simplu, vei alege un meci din lista ofertelor și vei paria pe rezultatul final.

Pariuri combinate:

  • Dacă vrei să faci pariuri combinat, vei paria pe mai multe meciuri și vei alege combinația ta ideală pentru a obține cele mai mari câștiguri.