Africa de Sud este o altă lume, un loc în care oamenii sunt adesea descrise ca fiind „din altă parte”. În tara lor de origine, kaapstaad vechii englezi, flamenzi și frica de sud sunt aduse împreună pentru a forma un amestec de cultură, culoare și tradiții ce se îndepărtează la fel de mult ca existența comunei în limitele sale.

Cu trei capitale distincte și 11 limbi oficiale, Africa de Sud este o destinație fascinantă. Cultura și patrimoniul național se îmbină, combinând influențe vechi și noi pe coasta Sub-Sahariană pentru a forma un cocktail piquant de schimb. De la metropole de business până la zona de natură salbatică din nord-vest, Africa de Sud este plină de produse autentice, având natura atât în interior-ul limitei sale asupra continentului.

1. Despre Africa de Sud – O Priveliște Panoramică

Africa de Sud se întinde pe o suprafață de peste 1 milion km pătrați, oferind o varietate splendidă de călătorii de explorat. Legături cu trecutul și tradiții solide ale casei au dat naștere la o destinație de călătorie diversă și frumoasă, de la ținut neozeelandez la metropolele de sud africane.

Trei capitale conduc spectacolul:

• Pretoria – fiind cel mai vechi oraș din Africa de Sud, acesta este acasă la City of Tshwane și este sediul guvernului

• Bloemfontein – considerată a fi cea mai veche capitală africană, sud-africană, aceasta găzduiește Curtea Constituțională Plurinațională și Curtea Supreme de Justiție și unele artistice, bazate pe cultura africana, galerii și muzee publice

• Capul – ultima, dar nu cea din urmă, în această trifectă este Capul, orașul industrial, la doar 30 de minute de ocean de orice colț al orașului. Aceasta găzduiește abordarea africană a stilului de viață occidental, de la cumpărături la restaurantele islamice și chic locale.

2. Actiuni distractive, unice pentru Africa de Sud

Cu atât de multe activități și oportunități pentru a petrece timpul liber și a te relaxa, Africa de Sud are de oferit:

• Passeios de Safari – Cu unele dintre cele mai minunate naturi sălbatice (unele dintre acestea fiind atât pe uscat, cât și acvatic) și cea mai mare concentrare de rinoceri pe pământ, destinatiile de safari ofera cea mai spectaculoasa distractie pentru turistii aflati in Africa de Sud.

• Plaje – Daca te afli in Africa de Sud, Tine-ti minte sa te bucuri in cele mai frumoase plaje, cum ar fi: Garden Route sau Wild Coast. Aceste plaje offre garantia relaxarii complete si piesa maiestuosii de cerul deasupra Pacificului.

• AsaTvarațiiles in munți – Inaltimile de munte ale Africii de Sud sunt o destinație plina de cultură și un loc excelent în care se poate admira natura sălbatică în același timp. Daca nu ai avut niciodata sentimentul de a explora și de a admira un arhiconte sau chiar un întreg oraș de stânci, tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi national parkurile din Africa de Sud.

3. Comori Culturale și Tradiții Oculte in Africa de Sud

Africa de Sud mai poartă și numele de “The Rainbow Nation”. Aceasta nume venea inițial din faptul că cei 11 limbi oficiale vorbite în țară ce creează un sentiment de recompensă și unitate pentru poporul său variat și multicultural. În plus față de aceasta designație, Africa de Sud este și o destinație frumoasă a avut și istoriei.

• Natal Midlands – Daca vrei sa joci în teritoriul de bază al weziNatalului, poți aplică experienta culturală sa printr-o plimbare prin fabulele ale culturii africane, care au răspândit casa lor în jurul regiunii.

• Zulu și Xhosa – Cele două limbii sunt adesea descrise ca fiind cea mai profundă, pasională și vie luare în cultura africană. Se presupune că aceste limbii au fost vorbitoare în timpul evenimentelor culturale tradiționale ca Țiganii și umhlaba Wamatshova.

• Fatani Festival – Festivalul Fatani este tradiția anuală de lăudat și de rezultat, de voluntariat și de a se bucura de viața. Acest festival se bucura fără încetare aproape 2200 de ani, ultimele evenimente îmbinând muzica și dansul Xhosa, prefăcând o distracție uscată într-o experiență vibrantă și mireasmândă.

4. Splendidul Oras fiinestroase in Africa de Sud

Orașele Africii de Sud sunt un exemplu viu al naturii euro-africane complexe. Oraşele debordeaza de cultură, istorie, culori și frumusețe, oferind astfel vizitatorilor un număr fără fund de activități de explorare și vaț clăti.