Sprancenele și Ochii în Limbajul Trupului
Sprânceana ta poate zice multe lucruri despre tine, cât și despre reacțiile tale. Sprâncenele și ochii sunt cea mai simplă cale de a comunica. Cu toții avem limbajul trupului, ceea ce facem cu sprâncenele și ochii poate schimba semnificativ reacțiile oamenilor în jurul nostru. Acest articol se va concentra pe semnificația limbajului trupului și cum putem folosi sprancenele si ochii pentru a ne exprima mai bine și pentru a avea o mai bună conexiune atunci când vorbim cu oamenii din jurul nostru.

Ce sunt Sprâncenele si Ochii în Limbajul Trupului?
Sprânceanele și ochii sunt elemente cheie ale limbajului trupului și sunt bogate în expresie și sentimente. Expresiile faciale prin care sprânceana noastră sau ochii ne exprimează sunt date de frisoanele nervilor faciali care controlează atributele faciale. Aceste schimbări ale expresiei sunt reglate de impulsurile creierului, ceea ce creează expresia orbitală și fruntea. Oamenii de știință nu se pot pune de acord asupra tuturor mecanismelor și a înțelepciunii limbajului trupului, dar se știe că semnele faciale joacă un rol important în ceea ce privește exprimarea sentimentelor și îngrijorărilor.

Tipurile de Expresii ale Sprâncenelor Acestea sunt câteva dintre principalele tipuri de expresii faciale comune ce se transmit prin sprâncene:

• Văicăreală și Teama – Aceste expresii sunt marcate de sprâncenele ridate, cu vârfurile îndreptate în sus și pe lateral. Această expresie este adesea folosită când etichetezi situatiile și reacțiile ca fiind neplacute.

• Neliniște și Îndoială – Această expresie facială este cauzată de ridurile de pe frunte, îndreptate spre tâmple și sprâncene ridicate înainte și parțial arcuite. Această expresie se folosește des când suntem nehotărâți și nesiguri.

• Alarma și Uimire – O expresie ce este marcată de sprâncenele ridicate și ridicate în sus înnebunindu-se, deseori folosind și un ochi mai larg deschis. Este o expresie folosită pentru a marca șocul și uimirea.

• Neîncredere și Neconfirmare – Această expresie facială este marcată de sprâncenele îndoite și parțiala populat. Expresia se folosește pentru a marca sarcasmul, neîncrederea și lipsa de confirmare.

• Supărare și Furie – Sprâncenele ridicate direct deasupra ochilor marchează o expresie de indignare și mânie.

Tipuri de Expresii ale Ochilor
Ochii unei persoane pot transmite aceleași sentimente și îngrijorări. Iată câteva dintre expresiile comune ale ochilor:

• Bucurie si Dragoste – Ochii se răsfrâng în extrem și se închid puțin la culoare. Uneori poporul își adună genele. Aceasta expresie este un semn de recunoștință și dragoste.

• Nesiguranta si Depresie – Tu și alți oameni își jupează sau se îndreaptă îndepărtat privirea. Acesta este un semn de nesiguranță sau depresie.

• Suspiciune si Frica – Ochii se deschid prea mult, setransformând în ochi sau ochii devin foarte mici. Aceasta expresie indică suspiciune și frică.

• Sărutări și Flirt – Ochii se închid în jumătate, după care se îndreaptă spre alte persoane și se deschid mai larg când se ia contactul vizual cu alte persoane. Această expresie poate fi utilizată pentru a flirta sau pentru a arăta afectiune.

• Neînțelegere si Oboseala – Ochii se uită crăciș și în modul cel mai adânc, care arată ca oboseala sau neînțelegerea.

Importanta Semnelor Faciale în Comunicare
Semnele faciale jucă un rol important în comunicare și pot schimba radical interpretarea altei persoane a ceea ce cineva spune. Explicațiile faciale și limbajul trupului devin mai pregnante decât cuvintele însele.

Extensia către cealaltă persoană se poate face de asemeni prin expresii faciale și ochi. Oamenii care se descurcă mai bine în relații utilizează expresii faciale și limbaj trupul în moduri care ajută la menținerea unei conexiuni avansate cu ceilalți.

Făcând raționamentul contabil, studiile au arătat că ochii și sprâncenele pot transmite sentimente, emoții și, de asemenea, schimba percepția asupra celei de-a doua persoană. Atunci când cineva își usucă sprâncenele și își deschide ochii mai larg în timpul discuției, celălalt tovarăș de discuție simte interes și energie în discuție.