Sa luam calea spre memoria mea de incredibil de frumosă, când am avut privilegiul să văd cascada Niagara pentru prima dată. Am fost entuziasmată când am auzit despre această destinație spectaculară și m-am străduit să fac o experiență cu adevărat memorabilă pentru mine și membrii familiei mele.

Acestea sunt principalele lucruri pe care le-am învățat și și-am experimentat pe durata excursiei.

Prezentare generală despre Niagara Falls

Niagara Falls este o zonă turistică naturală compusă din trei cascade în Niagara River, formate între Ontario, Canada și New York, Statele Unite ale Americii. Acestea sunt cele mai mari căderi de apă din lume în tări separate. Cea mai mare și cea mai spectaculoasă dintre aceste caderi este cunoscuta sub numele de Horseshoe Falls, care se întinde pe aproximativ 2.200 de metri și gâturile de peste 750 de metri. Apa curge la o viteză de aproximativ 5700 metri cubi pe secundă și cade brutele de 52 metri în adâncime. Site-ul este o experiență spectaculară, oferind o gamă largă de activități care se pot face în Niagara, prin care turiștii pot face cel mai bun din ceea ce oferă această destinație.

Activitati de Revelutie

Una dintre cele mai importante activități oferite la Cascada Niagara sunt excursiile în vedere. Există o varietate de parcours și trasee care pot fi alese și toate permit o vedere spectaculoasă. De asemenea, există opțiuni de croazieră și se pot efectua croaziere nocturne. Acesta este, fără îndoială, cea mai importantă parte a vizitei.

Alte lucruri interesante pe care le puteți face includ:

  1. Plimbare cu Maidul: Puteți explora cactus în timp ce stați pe punte și admirați limpede și adânci.

  2. Vizite de expoziții: Există mai multe expoziții Tematice și Stopuri de turism pe care îl puteți vizita pentru mai multe informații precum și pentru partea istorică a Cascadelor Niagara.

  3. Niagara SkyWheel: În mod evident, mai interesant decât simplele operațiuni de observare, puteți vedea toată cascada de pe roata cu rotorul SkyWheel.

  4. Rundă de golf: Există numeroase terenuri de golf pe care le puteți juca, ceea ce face ca acest loc să fie un loc perfect de distracție pentru toți cei care își petrec câteva zile aici.

  5. Jocuri de noroc: Există și câteva cazinouri și locuri care permit jocuri de noroc.

Cazare

Hotele la Niagara Falls cu facilități precum spa, restaurante și facilități de divertisment, oferă oaspeților opțiuni diversificate de cazare. Gradul de lux diferă de la hotel la hotel, dar cea mai mare parte dintre acestea sunt moderne și oferă servicii la clasa înaltă. Aceste hoteluri sunt situate în apropierea principalelor obiective turistice și oferă oportunitățile de a explorea localitatea cu ușurință.

Alte modalități de cazare includ:

  1. Pensiuni: Pensiunile decente sunt pe tarife la preț rezonabil față de hoteluri și oferă acces la aproape toate facilitățile.

  2. Acasă la prietenii și familia: Dacă aveți prieteni sau familie care locuiesc în apropiere, aceasta poate fi cea mai bună și ieftină modalitate de cazare.

  3. Cabane și camping: Niagara Falls are numeroase facility-uri de camping decente, care sunt reduse la prețul cazării, astfel încât să puteți economisi bani pentru alte activități pe care le puteți face aici.

Vizita mea la Cascada Niagara

Planificarea și pregătirea zilei mele de vizită la Cascada Niagara s-a dovedit a fi interesantă și o provocare amuzantă. Am întâmpinat unele întârzieri și alte contracți inerente călătoriei, dar asta făcea numai ca vizita să fie mai interesantă. Nici nu am ajuns primele mele vedere in cascada, am fost atât de încântată!

Am început să alegem locurile pentru croaziere și ne-am înscris pentru niște expoziții. Ne-am cazat într-unul dintre hotelurile cunoscute din Niagara Falls Resort din care am putut să vizualizăm Horseshoe Falls într-o măsură mai mare.

Ne-am simțit în siguranță și în trecere am decis să încercăm opțiunea de croazieră lângă cascada. Ne-am dus la loterie și am fost norocoși să obținem vederi de-a lungul apei. Era o experiență minunată și foarte memorabilă să văd cascada din croazieră.

Cea mai frumoasă vedere pe care am vazut-o cascada era în lumina reflectoarelor, noaptea. Am văzut Niagara printr-o experiență complet diferită față de aceea ca ziua.