Un ceas smartwatch este cea mai nouă inovație în tehnologia portabilă. Ceasurile smartwatch au devenit din ce în ce mai populare în ultimii câțiva ani, oferind o serie de beneficii pentru utilizatori. Unele dintre cele mai populare avantaje oferite de ceasurile inteligente includ monitorizarea sănătății prin intermediul senzorilor de ritm cardiac, personalizarea funcționalității ceasului și personalizarea aspectului prin instalarea de aplicații și widgeturi noi.

Timpul este prețios și un ceas inteligent poate face la fel de precisă diferența între deținerea întâlnirii dvs. timp de o săptămână sau trecerea acesteia. În această postare, ne propunem să luăm o privire la topul ceasurilor inteligente și la avantajele oferite de acestea, precum și la alte caracteristici care să vă ajute să decideți care se potrivește stilului dvs. de viață.

Ce sunt ceasurile smartwatch și cum funcționează?

În ciuda denumirii, un ceas inteligent este mai mult decât o piesă de artă de decorare: este un dispozitiv portabil conectat la internet care poate săptămâni, luni și ani fără să reîncărcat. Ceasurile smartwatch sunt, de asemenea, programate să permită utilizatorului să-și controleze telefonul și să folosească aplicații, precum e-mail și calendar, direct de la încheietura mâinii. Aceasta din urmă poate fi făcută printr-o conexiune Bluetooth sau Wi-Fi între ceasul smartwatch și dispozitivul conectat la internet.

Câteva dintre avantajele oferite de un ceas inteligent includ monitorizarea activităților zilnice, senzori de ritm cardiac pentru monitorizarea sănătății, personalizarea aplicațiilor și widgeturilor disponibile, controlul diferitelor dispozitive prin bluetooth și wi-fi, și o gamă largă de funcții de conectivitate wireless pentru a vă ajuta să rămâneți în contact cu cei dragi.

Top 10 ceasuri inteligente

  1. Apple Watch Series 6

Cu toate că Apple Watch Series 6 doar a fost lansat recent, acesta este unul dintre ceasurile smartwatch cele mai populare, care oferă o serie de caracteristici și beneficii. Caracteristica cea mai remarcabilă a acestui dispozitiv este compatibilitatea cu iOS-ul și capacitatea de a sincroniza cu iPhone-ul. De asemenea, oferă graficele ECG, servicii de urmărire a sănătății, monitorizarea somnului și capacități de monitorizare a activității.

  1. Samsung Galaxy Watch Active2

Samsung Galaxy Watch Active 2 este un alt ceas inteligent LCD care se aliniază în jurul încheieturii cu o formă de inel. Este compatibil cu Android și cu iOS și oferă ecran tactile și comenzile tactile. De asemenea, oferă monitorizarea ritmului cardiac, urmărirea somnului și urmărirea activității. De asemenea, are o baterie întinsă, care poate dura până la 4 zile cu o încărcare.

  1. Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 este un ceas inteligent de mărime mare ce are un ecran tactil și display-ul AMOLED. Este dotat cu funcții de urmărire a somnului, monitorizarea stării de sănătate și urmărirea activității și oferă o gamă largă de modalităţi de conectare prin intermediul Apple Smartwatch, Samsung Smartwatch și Android Smartwatch.

  1. Amazfit GTR 2

Amazfit GTR 2 este un ceas inteligent modern ce poate stoca muzică și oferă o mare autonomie a bateriei. Acesta oferă monitor 30 de modele care pot fi conectate la căști Bluetooth și oferă, de asemenea, suport pentru ambele iOS și Android. Este, de asemenea, echipat cu alte funcții, cum ar fi monitorizarea somnului, ritmul cardiac și urmărirea activității.

  1. Huawei Watch GT 2 Pro

Cu un design unic, ceasul inteligent Huawei Watch GT 2 Pro vine cu un ecran AMOLED și conexiuni wireless. Are un design rezistent la umiditate și oferă caracteristici precum detectarea ritmului cardiac, monitorizarea somnului, fitness tracker și multe altele. Bateria sa de durată mare îți permite să te bucuri de acest ceas inteligent și timp îndelungat.

  1. Polar Vantage V2

Polar Vantage V2 este un ceas inteligent de formă rotundă, cu un ecran LCD și display color. Oferta oferită de acesta include detectarea ritmului cardiac, urmărirea somnului și fitness tracker-ul, un senzor de presiune atmosferică și monitorizarea aportului caloric. De asemenea, oferă suport pentru Android și iOS.

  1. Misfit Vapor 2

Misfit Vapor 2 este un ceas inteligent dotat cu un ecran LCD și are designul dintr-un inel. Oferta de caracteristici include detectarea ritmului cardiac, monitorizarea somnului și urmărirea activității zilnice și a distanței parcurse în timpul alergarii. Este dotat cu un accelerometru, un senzor de lumină ambientală și un barometru, și oferă suport pentru RSS și actualizări pe drum.

  1. Suunto 7

Suunto 7 este un ceas inteligent modern și elegant ce oferă o serie de caracteristici avansate.