Jean Paul Gaultier a experimentat de-a lungul anilor și și-a câștigat reputația bună ca designer. La lansarea parfumului său popular „Scandal” în 2017, Gaultier a urcat încă o dată pe harta creativității sale. Cu toate acestea, cu o vârstă mai în vârstă și cu piața parfumului în schimbare, scandalul Gaultier s-ar putea dezlănțui în curând.

Istoria Scandalului Parfumului Jean Paul Gaultier

Creat cu numele de „Scandal”, gama de parfumuri Jean Paul Gaultier a fost lansată în 2017 pentru a continua succesul lui Gaultier în modă, produse neconvenționale și design unic. Gama Scandal include atât Parfumul Scandal cât și Scandal Eau de Toilette. Pe lângă inspirația sensuală datorată notele de frangipani, mandarină și piersică, ambii produse sunt adăpostite într-o sticlă iconică – șabloanele sale sunt identică cu forma bustului feminin cu sutien inclus.

Unul cinstit, Jean Paul Gaultier a recunoscut că adesea promovați haine pentru bărbați, dar el a construit una din cele mai proeminente branduri pe piața modei. Și se pare că experienta acoperita nici o trandsa in ceea ce priveste parfumurile. Institutul de cosmetics si olfactive din America i-a acordat lui Gaultier, premiul de Cel Mai Mare Parfum al anului în 2017, pentru Scandal. Acest lucru a fost un mare succes și abunda pentru producătorul parfumului.