Alien parfum de la Thierry Mugler pentru femei este un parfum intens, cu o aroma adanca si usor misterioasa. Parfumul a fost lansat în 2005 si a fost imediat o declaratie a stilului de viata modern si a unei stari de spirit distinctive. Având o nota profunda de mister, Alien parfum Thierry Mugler pentru femei nu poate fi altceva decat o experienta de parfumare captivanta fuori de comun, desavarsind stilul unei femei nonconformiste moderne.

Thierry Mugler — Un designer francez contemporan
Thierry Mugler este un designer francez de moda avant garde, recent regandit ca un adevarat artist, ce a reusit sa creeze look-uri unice, sofisticate, ce sunt menite sa impresioneze si inspira. Mugler a crescut in relativa obscuritate, in orasul sau natal Strasbourg, Franta, unde a invatat sa lucreze cu materiale simple si sa transforme hartia sau metalele in obiecte de arta si chiar obiecte vestimentare. Inca de la o varsta frageda, Mugler s-a dovedit a avea un talent alaturat unei imaginatii uimitoare.

Alien Parfum — Creand un Fermecator si Intens Parfum pentru Femei
Alien parfum Thierry Mugler pentru femei este un parfum intempestiv si neobisnuit, ce mai degraba provine de la alta dimensiune, decat de la aceasta. Caracteristicile cele mai dezirabile pentru acest parfum sunt:

• nota sa captivanta de izma, cu un usor accent citric si infuzia sa discreta, dar precisa de lemn;
• Mirosul sau este bogat si cremos, cu tendinta catre o schimbare a tonurilor sale, de la o prima senzatie calda, la una magnetica si pulsatoare;
• Acest parfum reuseste sa combine o aroma calda si cufundata in lux, cu un parfum usor, precum a florilor si a unei lumini uimitoare;
• De asemenea, Alien by Thierry Mugler pentru femei are note delicate de vanilie si smochine proaspete si note irezistibile de mosc.

De ce Femeile Aleg Alien Parfum de la Thierry Mugler
O multime de femei sunt captivate de Alien Parfum si isi doresc sa-l poarte. Parfumul reuseste sa capteze si sa pastreze persoana ce il poarta in centrul atentiei. Cuvantul de ordine al acestui parfum este “seductie”, devenind indispensabil pentru femeile ce isi doresc sa cucereasca. Mai mult decat atat, Alien parfum Thierry Mugler pentru femei poate fi folosit in orice moment al zilei, fiind perfect pentru orice ocazie si aducand o nota perfecta stilului hotarator al femeilor moderne.

De ce sa optezi pentru Alien Parfum
Femeile ce aleg Alien parfum de la Thierry Mugler sunt:

• Persoane cu personalitate unica
• Cautatoare de experiente captivante, ce pot fi simtite prin aroma
• Femei cu stil nonconformist si stiinta propriei seductii
• Trendsetteri
• Femei ce isi doresc sa fie sic si trendy

Atat pretul, cat si aroma sa deosebita fac Alien parfum cea mai buna alegere pentru femeile ce doresc sa creeze o personalitate unica, ce nu se regaseste in moda sau in produsele de parfumerie obisnuite. Acest parfum ofera femeilor libertatea de a se exprima asa cum doresc, prin aroma sa unica si surprinzatoare.

Sumarul Aromelor si Alte Detalii despre Alien Parfum
Cu un iz parca din alta lume, Alien Parfum ofera femeilor o aroma cremoasa, calda si captivanta, ce poate fi simtita prin nuantele sale intense, ce nu pot fi uitate, si care isi fac loc intre cele mai intime dorinte.

• Note de varf – izma, flori de portocal, lamaie si sleaul
• Note de mijloc – iasomie, Mosc alb, cui alb
• Note de baza – smochine, vanilie, lemn de santal, ameteli, trandafir
• Prezentat intr-o sticla atractiva, ce inspira mister si energie in acelasi timp, acest parfum transforma pe oricine in protagonistul unui univers modern, pulsator
• Parfumul are o putere mare de aroma, ce rezista 11 ore, fiind continu si captivant
• Ideal pentru orice moment al zilei, indiferent de anotimp
• Detalii despre premiera initiala si vechea ambalare

Alien Parfum — Prezentare
Alien parfum Thierry Mugler pentru femei prezinta o sticla in forma de plutitoare, prezentata de asemenea ca o oglinda si o cristalina, ce infasoara acest parfum si-i ofera o personalitate unicat. Drama ce rodeaza aceasta sticla, sclipeste in materialul metalic al ambalajului si se reflecta usor intr-o lumina diafana. Sticla se afla pe o masa metalica, ce reprezinta un adevarat altar pentru parfum. Imediat ce ridica privirea, greutatea metalica si atentia catre detalii fac din aceasta sticla un obiect de arta, ce poate trezi emotii uimitoare.

Istoria Ambrelor Alien Parfum
Ambalajul de Alien parfum Thierry Mugler pentru femei a imbracat mai multe aspecte si forme in vreme. Initial, acesta a fost un oval ce cuprindea misterul universului sau aluziile spirituale si a stralucit ca niciodata, in tonuri galvanizate unice, in forma de stea. Dupa aceasta, s-a mutat catre mai multe tonuri metalice, putand fi intalnite usor tonurile argintii, negre sau alb-aurii. Acum, sticla poarta un mister si se reflecta in tonuri de sclipici, ce transforma orice parfumare intr-o experienta uimitoare.

Mai tarziu, lansata o noua sticla de parfum ce incorporeaza mai binei conceptul de energie si mister, cu o noua sticla usor alungita si un dop ce-si schimba culoarea la atingere, oferind un sentiment extrem de special si in acelasi timp floral.

Pentru a completa noii sticlute, Alien parfum de la Thierry Mugler pentru femei s-a reinventat si a creat o noua ambalare ce intruchipeaza universul mai misterios al acestui parfum.