Barbatii pot fi la fel de vorbareti si pozitivi ca si femeile atunci cand vine vorba de vorbele potrivite. Isi pot exprima sentimentele, iar prin asta se intampla adesea ca sa gaseasca „frazele arhicunoscute” pe care majoritatea barbatilor le urasc de-a dreptul sa le auda. Cateva dintre acestea sunt mentionate in continuare, sub forma unei liste.

Iata 10 Fraze Pe Care Barbatii Le Urasc Cel Mai Mult Sa Le Auda:

  1. „Fratele/prietenul tau a infatisat-o pe prietena lui acest weekend” – Parerea majoritatii barbatilor e ca se simt abandonati si coplesiti ori de cate ori se refera la cineva dintr-o anumita relatie si nici nu au parte de toti detaliile.

  2. „Ai luat cu tine mancare?” – Aceste cuvinte pun presiune pe barbati, care se simt obligati sa ia mancare pentru altii.

  3. „A fost frustrant?” – Majoritatea barbatilor nu se simt confortabil astfel de intrebari despre sentimente.

  4. „Asa arati bine in pantaloni negri?” – Acest lucru ii face pe barbatii sa se simta constransi sa-si modifice garderoba dupa unicitatea la moda a prietenei lor.

  5. „Are copii?” – Desi sunt implicati in relatiile in care intra, barbatii nu isi doresc intotdeauna sa fie intrebati despre anduranta lor cand vine vorba de copii.

  6. „Despre ce vorbeste?” – Astfel de intrebari ii fac pe barbat sa se simta ignorati din cauza diferentelor de personalitate si interese.

  7. „De ce esti suparat?” – Aceste intrebari ii fac pe barbatii sa se simta neintelesi si ii obliga sa se explice in moduri pe care nu le apreciaza.

  8. „De ce este atat de scump?” – Majoritatea barbatilor se simt constrange sa justifice modul in care cheltuiesc banii, chiar si atunci cand pot intuit ca intrebarea are un caracter acuzator.

  9. „De ce ai facut asta?” – Din nou, barbatii simt ca sentimentele lor nu sunt corect intelese si reasezate.

  10. „Ce vrei sa spui?” – Acest lucru ii face sa se simta neintelesi.

Cu toate ca majoritatea barbatilor adora sa se exprime, pot fi inabusiti usor de anumite cuvinte coordonate precum cele enumerate mai sus. Acestia vor fi fericiti sa auda cuvinte mai pozitive si vor cadei, de obicei, sa se exprime cand li se ofera locul potrivit.

Frazele negative referitoare la relatii, la moda sau la emotii pot fi usor inlocuite cu unele mai pozitive, precum „Ai fost prezent pentru a sustine aceasta relatie?”, „Ai ales aceasta tinuta special pentru evenimentul de astazi?” sau „Ce sentimente ai simtit cand ai auzit aceasta veste?”. Aceste fraze ii vor ajuta pe barbatii sa se exprime in mod mai deschis si vor face mai confortabila intreaga relatie.