Semne de atractie spre sexul opus sunt momentele potrivite in care isi arata o persoana atractia fata de un partener. Sexul opus poate fi un partener, prieten, coleg sau orice alta persoana cu care intri in contact. Sunt momente subtile prin care fiecare persoana isi exprima atractia si simpatia pentru celalalt. 

Aceste semne de atractie sunt renumite in toata lumea si sunt cunoscute sub denumirea de „jocuri de atractie” sau „joc de flirt”. Jocul de flirt este unul din modurile cele mai bune prin care o persoana poate arata iubirea si admiratia fata de alta persoana, iar semnalul prin care se poate face acest lucru, este unul foarte viu si expresiv.

I. Ce sunt semnele de atractie spre sexul opus?

Semnele de atractie spre sexul opus sunt diverse moduri prin care o persoana isi exprima iubirea si admiratia pe care le are fata de alta persoana. Acestea sunt modalitati prin care putem arata ceva relevant si emotionant partenerului sau prietenului nostru. Semnele de atractie pot varia, in functie de caracteristicile fiecarui individ si de tipul de relatie pe care o au. Este important sa ne amintim ca semnele de atractie sunt sensibile si trebuie tratate cu delicate si mai ales, cu respect.

II. Ce fel de semne de atractie subintelegem?

Aceasta poate include comportamentul si adesea, limbajul corpului.

 • Atractia prin priviri este una din elementele principale ale semnelor de atractie pe care le transmite un individ către celălalt. Aceste priviri pot fi extinse prin zâmbete si gesturi pasnice si pot crea sentimente profunde între doi indivizi.

 • Atitudinea este de asemenea un semn foarte important de atractie, prin care transmitem sentimente si emotii profunde. Purtarea relaxata, umila si afectiva, convorbirile prelungite si apropierea fizica sunt obiceiuri stimate și apreciate în relații.

 • Alta forma de semne de atractie este flirtul. Flirtul poate fi manifestat prin jocuri, gesturi si comportamente reclamate și neîncepute, dar care sugereaza o anumita persoana al carei interes ar putea fi purtat de persoanele implicate.

 • Fizicul conteaza si poate fi unul din cele mai importante elemente care servesc ca semn de atractie. Putem folosi culorile, hainele sau chiar parfumurile pentru a ne arata interesul pe care il purtam cuiva.

III. Modalitati eficiente prin care putem arata semne de atractie

WhatsApp-ul, SMS-urile sau retelele de socializare pot fi modalitati prin care putem transmite asemenea semne de atractie. Fotografia de asemenea, poate fi un semn foarte puternic si expresiv prin care remiterea unui mesaj expresiv si a unei anumite schimbari care ar putea fi interpretate ca o atractie spre sexul opus.

De asemenea, fiecare om are un stil unic si diferit, care face ca semnalele sale de atractie sa fie si mai bogate si mai bine argumentate. Printre alte modalitati care pot fi folosite eficient pentru a arata semnele de atractie se numara râsul, distantele mentinute, atingerile pasnice si cuvintele.

IV. Trăsăturile unei persoane atractive și ce avantaje oferă?

De-a lungul vremii, fizicul si atitudinea au fost considerate egal ca nivel de importanta. O persoana atractiva este cea care iese in evidenta in orice situatie și are care are toate urmatoarele caracteristici:

 • Tehnica de a conversa: o persoana atractiva este cea care stie sa faca perseverenta și sa iși organizeze cuvintele si ideile cu abilitate.

 • Abilitatea de a se simti bine in memorabile: persoanele atractive sunt acelea care stiu sa se bucure și sa alerge dupa momentele care conteaza, sa intampine schimbările și sa obtina din aceasta situatii deosebite de împărțit cu ceilalți.

 • Abilitatea de a ii inspira si de a-i motiva pe ceilalti: uneori atractia poate fi contabilizata prin abilitatea unei persoane de a ii motivations pe ceilalti. Un astfel de individ se detaseaza prin faptul ca recognize eforturile altora si ii poate motiva sa realizeze lucrurile pe care le doresc.

V. Avantajele purtarii moderne pentru a stimula atractia

Aparitia si modul în care ne prezentam fata de celalalt sunt absolut cruciale. Pentru a atage atentia partenerului sau a incredinta lumea calea in care privesti, este important ca tu sa te prezinti in asa fel ca sa arati luxos si mai ales, sa emani stil.

Iata urmatoarele stiluri prin care ne putem evidentia prezenta si sa amplificam atractia spre sexul opus:

 • Alegem mai bine culorile hainelor și accesoriilor noastre și ține cont de stilul eticheta si de mers.

 • Alegerea lenjeriei imperfecte și a stilului perfect pentru anumite evenimente sau întâlniri speciale.

 • Alegerea buna a parfumurilor și a produselor de îngrijire poate aduce rapid plusvaloare prezentei.

 • Diversitatea gândirii și a personalității, care poate fi destul de agreabilă chiar si pentru cei din jur.

VI. Cum sa reactionam la semnele de atractie spre sexul opus

Oricare ar fi schimbul de semne de atractie al unui individ, pozitiv sau negativ, trebuie tratat cu respect pentru a arata ca persoana este feminina și intelegatoare. Cu privire la reactiile pe care ar trebui sa le avem in astfel situatii, voi enumera cateva:

• Respectarea propriilor idei și opinii in ceea ce priveste atractia dintre voi doi.

• Sa alegi cuvintele și tonul potrivit atunci cand incepeti discutia cu cealalta persoana.

• Sa fii constient de propriile limite și sa le respecti și pe cele ale altora.