Atunci când vine vorba de blugi, câteodată poate fi greu să alegi care design poate fi cel mai potrivit pentru tine. Dacă ești în căutarea unei siluete cute și cool, în sezonul actual, blugii evazați cu talie înaltă se potrivesc perfect. Care sunt avantajele acestei piese de îmbrăcăminte și cum o poți asorta corect? Reducem incertitudinile și aflăm totul despre blugii evazați cu talie înaltă în acest articol.

De ce să ți alegi această formă de blugi?

Atunci când vine vorba de blugii evazați cu talie înaltă, avantajele sunt multiple.

Avantajul numărul 1: Blugii evazați cu talie înaltă sunt versatili. Accesorii și materiale diferite pot fi combinate la aceste blugi pentru a crea combinații multiple și diverse. Blugii evazați cu talie înaltă sunt bineveniți în orice situație, mai ales dacă vrei să obții o ținută casual.

Avantajul numărul 2: Talia înaltă accentuează liniile tale corporale. Această formă a blugilor poate fi deosebit de eficientă în ceea ce privește modul în care stilizează silueta corpului, acolo unde se pune accentul pe talie. Subliniază în mod subtil silueta unei femei, scoțând în evidență formele tale feminine.

Avantajul numărul 3: sunt confortabili și ușor de purtat. Talia înaltă, împreună cu elasticul larg, fac ca aceste blugi evazați să fie extrem de confortabili și comozi. De asemenea, sunt disponibili blugii evazați cu talie înaltă cu rinșou elastic, fără închidere. Acestea pot fi purtate cu ușurință și sunt o alegere excelentă pentru cei care își doresc o ținută cool și în trend.

Cum poți asorta blugii evazați cu talie înaltă

Acest tip de blugi se pretează la multe stiluri și vinuri. Poți experimenta îmbrăcămintea și poți ajunge la look-uri inedite și creative. Din nou, este vorba despre stilul tău și despre ce accesorii sau piese vestimentare ți se potrivesc cel mai bine.

Aici sunt câteva propuneri care te pot inspira în ceea ce privește stilul și cum poți asorta blugii evazați cu talie înaltă:

*Pentru a obține un look casual-chic, asortează-ți blugii evazați cu o bluza lejeră, o bluza sau o haină jeans împletită cu un cardigan sau o jachetă casual. Dacă vrei să ieși din tipare, poți purta blugii evazați cu talie înaltă cu o cămășuță sau o cămașă cu imprimeu.

*Pentru un look up-to-date și destul de sofisticat, asortează blugii evazați cu talie înaltă cu o tunică lungă și ținută peste blugi.

*O altă ținută pe care o poți obține cu blugii evazați cu talie înaltă este un look relaxat, cool cu crop-uri și jachete sau tricouri oversize.

*Următoare opțiune ține și ea de stilul relaxat: cizmele peste blugi și tricouri cu mâneci bufante sunt o alegere bună pentru un look chill.

*De asemenea, pot fi asortați cu pantofi, teniși, sandale sau chiar și pantofi de balet – care obțin un look feminin și fermecător.

Cum să îngrijești blugii evazați cu talie înaltă

Îngrijirea blugilor evazați cu talie înaltă este foarte importantă dacă vrei ca ținuta ta să arate mereu fresh și în trend.

*Pentru a le menține în cea mai bună stare, blugii evazați pe care îi poartă ar trebui să fie îndepărtați de căldură directă (de exemplu, uscător sau fier de călcat) și trebuie șterse manual.

*Se poate folosi o spumă de curățare sau o cârpă ușoară pentru a îndepărta pete greu îndepărtabile.

*Pentru a mări durata de viață a blugilor evazați cu talie înaltă, ar trebui să se evite prea mult timp înăuntru.

*Este recomandat să nu se fâlfâească hainele înainte de curățare și trebuie să se țină cont de instrucțiunile de spălare de pe etichetă.

*Este foarte important să-ți folosești blugii evazați cu talie înaltă în moduri care să nu-i deterioreze în timp. Este ideal să se evite posturile lungi în șezut sau să se folosească chiar o husă de certificare când îți transportezi blugii.