Celebritățile sunt, în general, ținute la curent cu privire la starea financiară bună a lor. Acest lucru se datorează tendinței că celebritățile se bucură de planuri bune de pensionare și gospodării financiare responsabile, precum și bani din salarii mari, drepturi de autor și taxe de apariție în emisiuni de talk-show-uri. Cu toate acestea, totuși, iată câteva celebrități pe care le-a lovit problema neașteptată a sărăciei financiare.

Probleme Financiare Grave cu Celebrități

Celebritățile nu sunt la fel de greu de lovit cu problema înfometării financiare dacă nu iau decizii financiare corecte și responsabile. Unele dintre cele mai cunoscute vedete care au avut parte de drame financiare au inclus:

1.Toni Braxton

Toni Braxton, cântăreață și actriță de renume, s-au bucurat de o mare carieră, dar majoritatea veniturilor sale din anii ’90 și la începutul anilor 2000 au fost folosite pentru a acoperi datoriile sale legale. Când Braxton a dat faliment în 1998, a avut datorii în valoare totală de peste 8 milioane de dolari. Din fericire, Braxton a fost în stare să se reformeze și să se bucure mai departe de succesul său ce a urmat.

2.Lauryn Hill

Când Hill a împărțit banda ei The Fugees în 1998, a început o carieră solo care a produs numeroase șlagăre și recunoaștere critică uriașă. Cu toate acestea, a suferit trei falimente în scurgerea a zece ani și a petrecut trei luni în închisoare în 2013 pentru impozite neplătite. Hill a spus în numeroase interviuri că principalul motiv pentru care s-a dus la faliment a fost instabilitatea sa financiară și transformarea producătorilor și managerilor de care s-a folosit pentru îndrumare.

3.Mike Tyson

Unul dintre cei mai mari pugili și numit “Câinele Turmentat” din lumea sportului, Mike Tyson a fost scos pe Calea Noastră pentru a deveni unul dintre cei mai bogati oameni din lume. Cu toate acestea, Tyson a avut o serie de investiții nereușite și numeroase facturi lege care l-au trimis în jurul mării până în 2003. El a intrat în faliment în 2003, dar au urmat alte încercări de a se reforma financiar și succes.

4.Nicolas Cage

Actorul Nicolas Cage a avut cândva ceva de 20 de milioane de dolari, dovadă a succesului său cinematografic uimitor. Cu toate acestea, Cage a cheltuit mai mult decât a câștigat, făcând plăți pentru lux spre exemplu un șarpe de 18.000 de dolari și un craniu neolitic de 276.000 de dolari. Acest lucru a dus la o datorie de peste 14 milioane de dolari. Cu toate acestea, Cage a reușit să facă față cheltuielilor și a fost scutit de datorii în 2012.

Cauze Celebre ale Problemelor Financiare

Există câteva cauze frecvente ale problemelor financiare ale celebrităților. Acestea includ:

• Cheltuieli exagerate: Tona Braxton, Mike Tyson și Nicolas Cage s-au chinuit cu datoriile, în parte, pentru că au cheltuit sume exagerate pe lucruri precum proprietate luxoasă, cadouri caracteristici și diversiune plăcută.

• Probleme de împrumut: Uneori, celebritățile pot ajunge la credite excesive și cheltuielile cu împrumutul devin excesive.

• Taxe neplătite: Lauryn Hilla a umplut penalități și interese pentru impozite neplătite – ceea ce a putut lua ușor cursul falimentului.

• Tranzacții nerentabile: Care sunt în principal investiții nereușite sau planuri neclare pot duce adesea la faliment.

• Situații juridice scumpe: Cele mai multe celebrități trebuie să cheltuie mii de dolari pentru a se apara în fața presozului de drept și a altor acuzații în fața legii.

Soluții pentru Modele Grav Probleme Financiare

Celebritățile care au probleme financiare grave pot lua câteva măsuri pentru a ameliora starea lor financiară și a se îndrepta.

  1. Distanțați-vă de cheltuielile excesive: Pentru observarea eficientă a imaginațișilor pozițiilor, celebritățile ar trebui să își limiteze cheltuielile excesive la bunuri și servicii nevaloroase.

  2. Așezați-vă o bugetare: Celebritățile ar trebui sa-si creeze o bugetare rezonabilă și sălu răspundă la cheltuielile și împrumuturile lor. Acest lucru va oferi lor o imagine clară asupra situației lor financiare.

  3. Investește în resurse de cunoaștere financiară: Finanțele personale sunt toate despre disciplină și informare și, în consecință, celebritățile ar trebui să facă investiții în cunoștințele despre finanțe ale lor.