Ești curios să afli ce trăsături specifice te-ar ajuta să îți confirmi profilul de Berbec? Află-ți semnul zodiacal și poziția planetelor pentru a te convinge de lucrurile pe care le bănuiai deja. În urma realizării testului de mai jos, vei descoperi dacă ești demn din cutia de semnele zodiacale ale lunile Berbec!

Ce înseamnă să fii un Berbec?
Esenta nativilor cei născuți în această zodie se inspiră din foc – Berbecii sunt energici, curajoși și hotărâți. Ei își doresc mereu un rol cheie și se bucură să cucerească și să își urmeze instinctele. Pe ei îi fascinează noua și provocările și sunt suficient de înzestrați pentru a le face față.

Berbecii iubesc în mod fericit presiunea și au nevoie de ea pentru a performa la maxim. Caracterul independent și intuitiv al lor îi face să fie foarte hotărâti și încrezători. Le place când sunt în control, iar influențele taliei planetelor sunt cheia înțelegerii tuturor personalităților pe care le au.

Existența Berbecilor înseamnă un spirit creativ, impulsiv și vesel, pe un fond de agilitate și energie. El portretizează luarea rapidă a deciziilor, cu o înaripare într-o nouă direcție. Ei sunt cei care sunt mereu în mișcare și au planuri noi mereu, doar energia lor poate fi stăvilită din când în când.

Testul:
Înainte de a începe, trebuie să știi că nimeni nu are toate trăsăturile de mai jos, de aceea îți invit să selectezi câteva dintre ele și să deduci ce semn zodiacal posedi.

1: Gândirea și acțiunile tale reflectă cine ești?

 • Așa este, eu sunt o fire gânditoare, uneori prea mult.
 • Îmi analizez acțiunile înainte de a le face.
 • Îmi spun mereu să acționez imediat.

2: Cum reacționezi la un nou mediu?

 • Mă adaptez excelent și am simțul umorului și curiozității pentru a descoperi ce se întâmplă în jurul meu.
 • Sunt rezervat și îmi iau timp să mă obișnuiesc cu lucrurile înainte de a intra în acțiune.
 • Prefer să fiu șeful și mă concentrez pe a lua decizii rapid.

3: Ai o grămadă de prieteni sau prietene?

 • Da, am o nelimitată rețea de prieteni pe care îi găsesc mereu interesanți.
 • Am câțiva prieteni apropiați și mulți cunoscuți.
 • Sunt mai introvertit și mă bucur de prezența lor, dar prefer să stau mai mult cu o singură persoană.

4: Care este moftul tău?

 • Trăiesc prin ochii mei și îmi caut cele mai noi experiențe.
 • Îmi îmbrățișez bogăția spirituală și caut întotdeauna un motiv să învăț.
 • Mereu vreau pentru mine luxul și mândria de a avea ceva inovator și nou.

5: Cum te descurci cu banii?

 • Iau în considerare fiecare achiziție și îmi fac planuri pentru a-mi atinge obiectivele financiare.
 • Am noroc de bani și îmi place să acumulez când pot.
 • Imi place sa fac cumparaturi și să fac cadouri pentru cei dragi, pe care uneori mi le ofer chiar mie.

Rezultate:
După ce ai parcurs întrebările de mai sus, este cazul să vedem care sunt rezultatele.
Dacă ai răspuns majoritar afirmativ la primele 3 întrebări, tu esti un Berbec tipic. Obisnuit cu preluarea controlului si cu luarea deciziilor rapide, îți faci mereu planuri și ții mereu cont de acestea.

Despre prieteni, știi că sunt importanti pentru tine, dar îți ții distanța și îți alegi cu atenție cine vei lăsa să fie prezent în viața ta. Mofturile tale sunt în căutarea de noi experiențe și o ocazie de a învăța ceva nou în fiecare zi.

Când e vorba de bani, știi să-i testezi și să te bucuri de ei, dar nu exagerezi. Prețuiești modestia și stabilitatea financiară. Acestea sunt numeroasele caracteristici tipice pentru un Berbec, te și descriu?

Fii onest și asumă-ți cu încredere ceea ce ești și poți deveni! Berbecii au toate atuurile pentru a se remarca și a se bucura de o viață fără limite. Experiențele obținute în urma lor te vor învăța cum să îți înțelegi mai bine personalitatea și să îți transformi visele în realitate.