Idealurile noastre despre visare si magie se pot spulbera in fata realitatii. Dar aceasta nu inseamna neaparat ca toata magia este dispăruta. Poate chiar dimpotriva. Cand magia dispare, cateodata ceea ce ramane este mai benefic decat ceea ce ne place sa ne amintim.

Ce Inseamna Cand Magia Dispara

Ta lumea in care ne plimbam, in care ne simtim vii si incantati, poate disparea din cauza unei tristete profunde sau a unei pierderi devastatoare. Singurul lucru vulnerabil in fata tragediilor noastre mentale sau fizice sunt visele cheie si iluziile despre viata. Cand magia dispare, uneori ne lasa intr-o lipsa de orientare, cu sentimentul ca toate iluziile noastre au fost anulate, si nu mai stim cum sa mergem mai departe.

Totusi, ducerea la capat a unei stari magice poate aduce schimbari pozitive si o oportunitate de a ne reseta viitorul. Transformarea nazala prin care tocmai am trecut, ea poate fi indiciul de a ne alinia cu un nou sistem de valori si cale.

Învataminte Importante Si Sfaturi

Aici sunt cateva învataminte si sfaturi pe care e bine sa le luam in considerare atunci cand simtim ca magia dispare din viata noastra:

• Cercetati si analizati sentimentele pe care le experimentati atunci cand simtim ca magia dispare. Cat de adanc sunt aceste sentimente? Doriți sa incercati sa le acceptati (sau sa le respingeti) sau v-ar ajuta mai mult sa le ignorati? Intrebati-va cum senzatia aceasta arata si cum se simte inainte de a lua orice hotarare.

• Cereti ajutorul unui procesator independent. Uneori, ne este imposibil sa ne vedem situatia din partea cealalta, ceea ce poate impiedica o evolutie mai profunda. Puteti alege sa lucrati cu un terapeut sau cu un consilier, care sa-l oferiti un mediu sigur si un proces de procesare pentru durere si experientele care vin cu pierderea.

• Investiti in experinte noi. Incercati sa va indreptati atentia catre activitati sau lucruri pe care ati vrea sa le faceti dar nu v-ati simti pregatiti sau erati speriati sa le incercati. Aceste experiente pot fi un mod excelent de a simti magia vietii.

• Gaspati-va pe voi insiva pentru rezistenta si curajul de a supravietui. Recunoasteti ceea ce ati simtit si ati reusit sa obtineti si fiti mandri de voi insiva.

• Ocupati-va de lucrurile care iti fac fericit. Desi este dificil sa pastram magia in momentele dificile, este important sa veniti cu un plan pentru a vă menține buna dispozitie și să îi faceți față.

• Acceptati ceea ce nu puteti schimba. A recunoaste ceea ce nu puteti schimba poate fi foarte dificil. Si, desigur, sunt momente in care e nevoie sa luptam. Insa invatam sa recunoastem ceea ce nu avem cum sa schimbam si sa mergem mai departe.

• Descoperiti si asumati adevarul despre voi. Atunci cand ceva pe care noi credem noi despre noi inselam, poate provoca o stare de magie a disparei. Uneori ne tragem concluzii despre noi in baza experientelor trecut. Dar, pentru a restabili echilibrul, ar trebui sa recunoastem ceea ce este adevarat si asumat despre noi.

• Ridicati-va dincolo de limitarile voastre. Este important sa va ridicati dincolo de monotonie si rutina voastra, putand sa va oferiti voie sa pasiti peste limitele voastre obisnuite si sa va incercati noi posibilitati.

• Eliberati-va de resentimente si judecata. Uitati prin judecata voastra voastra, si incercati sa va concentrati pe anumite aspecte positive ale experientei voastre, indiferent de situatie.

• Planificati-va momente de relaxare. Gestionati stresul si relaxati-va momentele. Atunci cand simtiti ca magia dispare, acumulati-va energia prin practicarea yoga, meditatia, schimbarea stilului de viata, plecarea in natura etc.

• Impartasiti-va viata cu oameni pozitivi. Exista oameni care au magia vietii si lasa ca aceea magie sa patrunda in lumea voastra. Acestia sunt oameni cu o abordare pozitiva a vietii si pot fi extrem de propice si inovatore la stabilirea de obiective sau luarea de decizii.

De asemenea, la un moment dat in viata, ar putea fi necesar sa raspundeti la intrebarea „ce este mai important?” Lasati magia sa se reverse acolo unde se simte cel mai bine si acceptati ca lucrurile se intampla in momentul potrivit!

Cand magia dispare, ele devin parte a unei noi intelegeri despre viata. Daca putem accepta aceste schimbari, ne putem deschide la un sentiment de libertate si indrumare, care poate fi chiar mai bun decat ceea ce ati simtit inainte.

Desi putem simti ca magia dispare in momentele cele mai intunecate, poate redeveni vie si poate fi mai profunda decat era inainte.

In cele din urma, ne putem aminti ca, atunci cand magia dispare, singurul lucru cu adevarat important este sa resetam calea vietii noastre si sa devenim intregi in noi insine. Si, de asemenea, sa ne amintim ca totul este posibil.