Tendintele in materie de maniucura s-au diversificat in ultimii ani, acoperind o gama variata de stiluri, culori si modele care sa se potriveasca tuturor gusturilor si personalitatilor. Printre cele mai populare si totodata accesibile tehnici de manichiura se numara si cea japoneza.

 Manichiura japoneza, datorita rafinamentului si feminitatii sale, devine din ce in ce mai populara in piata fashion de beauty si beauty-blogging. In aceasta lucrare vom examina mai detaliat aceasta tehnica foarte versatila si crearea unor manichiuri exceptionale.

Ce este manichiura japoneza?

Manichiura japoneza reprezinta una dintre cele mai noisi rafinate tehnici de aplicare a lacului de unghii si a ornamentelor. Aceasta manichiura de inspiratie japoneza a prins foarte multa popularitate in lumea beauty in ultimii ani. In timp ce multe dintre munci implica aplicarea normala a lacului de unghii, manichiura japoneza presupune mai multa meticulozitate si abilitate.

Acest tip de manichiura presupune aplicarea unor tehnici si incadrari unice. Se folosesc de obicei 2-3 culori de oje, cele mai multe dintre acestea fiind unele opace sau metalli. Formele trasate se construiesc pe latura unghiilor si se pot culoare, astfel incat sa creeze un desen prezentand forme geometrice, curbe si diverse alte aspecte interesante.

Beneficiile manichiurii japoneze

Deoarece manichiura japoneza se construieste din mai multe straturi de lac de unghii, folia de pe degete ramane intacta si poate rezista mai mult timp decat un lac de unghii aplicat la nivelul traditional. Acest lucru inseamna ca manichiura nu se decoloreaza si isi pastreaza stralucirea pentru mai mult timp, ceea ce permite ca manichiura ta sa iasa in evidenta si sa fie un plus pentru tinuta ta.

Un alt avantaj important al manichiurii japoneze consta in versatilitatea sa. Acrov nas comence, se pot crea diverse modele si ornamente, care iti permit sa creezi modele unice în fiecare zi. Aceasta abilitate de a-ti dezvolta stilul tau unic de manichiura este un plus de feminitate ce te va face sa stralucesti si sa iesi in evidenta.

Cum sa aplici manichiura japoneza

Atunci cand aplici manichiura japoneza, trebuie sa iti alocati destul timp pentru aceasta activitate. Desi efortul se va dovedi a fi mai mult decat o activitate placuta, deoarece aceasta presupune o rutina extinsa de pregatire si aplicare a lacului de unghii, acesta este necesar pentru a obtine manichiura perfecta si cea mai buna conservare.

Mai intai, este necesar sa pregatesti unghiile. Unghiile trebuie curatate pe intrega suprafata, bine dusing inlaturand resturile de creion sau lac de unghii de pe suprafata. Apoi, este necesar sa folosesti o hartie carbo si un penel subtire pentru a tine unghiile sub control.

Dupa pregatirea unghiilor, este necesar sa aplici primul strat de lac de unghii. Alege-ti culoarea preferata si aplica uniform acesta. Lasa sa se usuce si apoi aplica al doilea strat al aceleasi culori. Aplicarea acestor straturi se poate realiza cu un betisor. Un burete potrivit de vata de unghii sau chiar cu degetele este de asemenea folosit pentru a crea curvuri mai subtile.

Urmatorul pas implica adaugarea formelor pe unghii. Acest pas poate fi facut folositi pena Marabu sau pena decorativa care se foloseste pentru decupaje. Utilizati aceste instrumente pentru a trasa linii subtile, unde vor fi rostogolite formele, curbe si alte ornamente.

Atunci cand formele sunt trasate, se aplica stratul celui de-al treilea. Dip ourul din pena marabu in lacul de unghii si protejeaza zona desenului. Apoi, se aplica stratul de protectie final. Pour Lac protector, precum si un top coat, donand stralucire si luciu, pentru a-ti proteja manichiura pentru mai mult timp.

Unele modele necesita si adaugarea unor pedre mici, waralite sau faraorite ce dau un look special pe unghii. Acest aspect necesita mai multe eforturi si echipamente specializate, dar abilitatile tale de automanichiurista profesionala se vor imbunatati, cu rabdare si practica.

Practic, cum o facem?

Pentru a realiza o manichiura japoneza excelenta, cosmeticianii specialisti folosesc micronoutile versatile si exacte. Acestea produc modele complete, adanc dintoare si foarte frumoase si permit crearea mai multor designuri, fiecare relatand povesti doar prin manichiura ta.

Acestea sunt micronoute cu varfuri circulare, care se prind de un dispozitiv specializat si pot fi folosite pentru taiat si sculptat tehnica japoneza pentru unghii. Acestea permite aplicarea unor patternsu unghete rapiz, care altfel nu ar fi disponibile.

In ceea ce priveste aspectula unghiilor, pe laturile lor pot fi create curbe, forme si ornamente frumos modelate. Acest lucru se poate realiza folosind creioane de unghii speciale, cu varf subtire si precis.

Manichiura japoneza: Obiective pe care trebuie sa tu le stii

– Manichiura japoneza este o tehnica de aplicare a designului si lacului de unghii cu forme unice

– Acestea se bazeaza pe generatii de traditie in cultura japoneza si a beauty-blogging

– O manichiura japoneza bine facuta poate parea foarte atractiva si poate rezista mai mult timp decat manichiura traditionala

– Setul de cunostinte necesar pentru a crea un design japonez poate include utilizarea micronoutului, a penelului si a creioanelor de unghii

– Toate detaliile trebuie sa fie atent urmarite, deoarece orice pas greseala este foarte vizibil in manichiura finala.

– Acest design poate fi usor adaptat oricarei tinute si poate conferii un plus de feminitate

– Formele si culorile pot fi adaptate la diferite tinute si modele variate, iar manichiura ta poate spune intotdeauna o poveste reflectand in mod frumos stilul tau de viata.